Üzgünüm emeklerimi yedim de geldim resmen :(

Çörek yedimmm:olamaz:
Yarın cezamı çekeceğim :silah:

Sabah tabi ki + ile uyandım :skandal: bugün cezaliyim:lülülü:
Kahvaltı bol su çay :KK8:

Saat 12:00
1 gül böreği
Kofteli bir yemeğin 6 küçük köftesi
1 minik mandalina

15:00
5-6 kaşık bol sebzeli kısır (ne güzel ceza çektim dimi:skandal:)

17:00
1 haşlanmış yumurta
2 küçük mandalina

Gün bitti, henüz işteyim yatana kadar çay bitki çayı takilacagim:sinirli:)

Bugün menü yok, kilo sabit :63:

Bende ptesi basladim. Cok guzel vermistim sonra salinca 6 kg geri aldim. Simdi hedefim 9 kg.

Umarim veririz ;)

Ben aksam 6 dan sonra yemeyerek 3 ayda 13.5 kg vermistim. Umarim ayni seyi yine basaririm ;) tabi sende.

2 cocuktan sonra hele hele bu yaz ki dugunleri ve giyeceklerimi dusunerek adapte olmaya calisiyorum ;)

Bende ptesi basladim. Cok guzel vermistim sonra salinca 6 kg geri aldim. Simdi hedefim 9 kg.

Umarim veririz :KK66:

Ben aksam 6 dan sonra yemeyerek 3 ayda 13.5 kg vermistim. Umarim ayni seyi yine basaririm :KK66: tabi sende.

2 cocuktan sonra hele hele bu yaz ki dugunleri ve giyeceklerimi dusunerek adapte olmaya calisiyorum :KK66:

Ayyy maşallah 2 çocuk mu var:KK200: bende geç yaşta düşünmeme rağmen 2 tane istiyorum allah bağışlasın :nazar:
Ya bugün diyeti saldim iki gündür aynı kilo sinirimi bozdu:110: ama yarin devam edeceğim, ben de 9 kg vermek istiyorum:dua:

Ayyy maşallah 2 çocuk mu var:KK200: bende geç yaşta düşünmeme rağmen 2 tane istiyorum allah bağışlasın :nazar:
Ya bugün diyeti saldim iki gündür aynı kilo sinirimi bozdu:110: ama yarin devam edeceğim, ben de 9 kg vermek istiyorum:dua:
Ben dogumdan sonra 24 kg verdim. Cok kilom kalmadi ama bende salinca bikac kilo geri aldim. Onlari versem yeter. Hamilelik oncesi kiloma donmeyi cok istiyorum. Insallah veririz ;)

Salma bi daha. Gerisi gelir valla ;)

07:00
2 badem
2 fındık

Bugün bazı kararlar aldım
Kilo verme işini biraz yavaslatacagim, hatta almasam bile süper olur:dua:
Yarından itibaren günlük hedeflerim:rapci:
1- Tezimin 20 verisini bilgisayara girmek (her veri yaklaşık 10 sayfa ve hesaplamalar var:kusmuk:)
2- hergün en az 2 mil leslie yapmak:spor:
3- diyet adı altında az kalorili beslenmek değil sağlıklı şeyler yemeye çalışmak :sus:
4- hergün 3 litre su içmeye çalışmak

Gün sonunda yaptıklarima tik atacağım :KK59:

Ara şekersiz türk kahvesi

12:00
5 Izgara kofte
4 kaşık makarna salatasi (sebzeli,yogurtsuz)

15:00
Sutlu neskafe
1 avuç fındık (kabuklu hali 1 avuç, 10 tane falan)
2 dilim pomelo

18:45
1 yağda yumurta
4 zeytin
1 salatalik
2 dilim ekmek
Yesillik
Bugün akşam yemeği gecikti, dışardan geç gelince apar topar anca bunu yaptik

Back
X