• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

üzgünüm. emin olmak istiyorum.

daha 3. ay da böyleyse 3. yılda burda boşanıyorum diye konu açacağına ayrılman yerinde olmuş.

Aristokrat özentisi bir aileymiş onlar iyi olmuş ayrıldığınız.Ne hakla sizi ya da ailenizi küçümseyebilirler,ayrıca materyalistler de.

aradı bugün yalvardı yine. ailem hasta dedi. umarım kolayca atlatırım.

Bravo.Genc yasiniza ragmen mantikli bir karar almissiniz. Sizi ve ailenizi hor gorecekler,begenmeyeceklerdi yazdiklariniza gore.Yuksek lisansiniza kadar yorum yapmislar.Ilerde daha cok stres sıkıntı olacak bir konuyu kapatmissiniz.

. bu adamın ailesi doktor mühendis haricikişileri ciddiye almıyomuş. bu yüzden henüz söylemeye çekiniyomuş.
şu cümlelerden sonra ayrılmanızı beklerdim.ailesi bunun dışındaki kimseleri kabul etmiyor ve bu adamda bu yüzden ailesine açılamıyor.açılmasın yahu.bu nasıl zihniyet..size bunu açıkça söylüyor ve siz hala düşünüyorsunuz.

Daha üç aydır birliktesiniz sakin olun ne ailesi hemen. Bir de bu çocuk sizi sevmiyor. Sevseydi annesinin bu komik düşüncelerini sizinle paylaşmazdı, kaybetmekten ya da kırmaktan korkardı. Bir de tamam demiş annesine ama senden ayrılmayacakmışmış. Lütfediyor yani anlıyor musun? Ayakta uyumayın ya biraz kafanızı kullansanız herşeyin cevabı çok basit aslında

Bahane yapmış.Sizi gerçekten seven insan herşeyi göze alirdi. Önemli olan icraat. Zamanınızı vermeye değmez. Böyle ailesinin etekleri altına girmis sorumluluk bilmeyen pısırık insanlardan hayır gelmez. Onlar ancak görücü usulu ailelerinin istedigi biriyle evlenirler.. oooffffffffff. Oooffffffffff.:(

3 aylık bi ilişkim var. ikimiz de üniversite öğrencisiyiz. ben güzel sanatlar öğrencisiyim. bu adamsa mühendislik.
ilişkimiz şimdiye dek kusursuz denebilicek durumdaydı. uyumlu ve sağlıklı iletişim kuruyoduk. benim için pek önemli bi detay olmasa da ekstra olarak bana hep hediye alan övgüler eden biriydi. ben onun ilk ilişkisiyim bu arada.
doğal olarak annem flört ettiğim kişiden haberdar.
sevgilim bu durumdan ailesini mezun olduktan sonra haberdar ediceğini söyledi. yoksa ayırırlarmış. şaka falan yapsa da şüphelendim. konunun derinine indiğimde mesele beni çok korkuttu. bu adamın babasının babadan kalma arazileri var, bunlarla çiftçilik yapıyo. annesi ise ev hanımı. dediğine göre gelirleri çok yüksekmiş. benim ailemde anne baba lise mezunu normal sgk çalışanı. bu adamın ailesi doktor mühendis harici kişileri ciddiye almıyomuş. bu yüzden henüz söylemeye çekiniyomuş.
ben bu durumu öğrenir öğrenmez korktum. ailesinin beni beğenip beğenmemesi umrumda olmadı açıkçası çünkü ben kendi niteliklerimi düşük bulmuyorum. hiç olmazsa annesine biraz çıtlatmasını istedim bu durumu. eğer 1-2 yıl daha flört etsek ve ben onların karşısına çıktığımda istenmeme durumu olur ve benimle bu yüzden ayrılırsa bana ayıp etmiş olucağını söyledim. onu zorlamadığımı da belirtmek isterim.
ah..
o ise anne babasını ciddice karşısına alıp sanki haftaya evlenicekmişiz gibi benden söz etmiş. aynı memleketten dahi olduğumuz halde, memleketten göç etme yıllarımızın farklı olmasını bile sorun etmiş annesi. "o kız beni evinde istemez" diye ağlamış. yüksek lisans yapıcak mıyım diye sormuşlar. hayır denince de "ama yapmalı" demişler. daha da uzun yazmak istemiyorum. konuşmanın finalinde "derslerin etkilenir ayrıl" demişler ve bu adam da tamam demiş.
ben bunları duyunca dehşete kapıldım. niye yüksek lisans yapmak zorundaymışım, seneye zaten güzel bi işe başlıycaktım. para kazanmıycağımı nasıl düşünürler. işin garip yanı 22 yaşındaki adamın flört edinip edinmiyceğiyle ilgili nasıl karar verebilirler.
bana ayrılmak istemediğini ailesine öylesine ayrılıcağını söylediğini belirtti.yalvardı yakardı. "konuşmanın sonunda yine de evleniceğin kişiye karışmayız, biz fikrimizi belirttik" dediler. gibi cümleler kurdu.
ikimiz de birbirimizi sevdiğimiz ve çok iyi anlaştığımız için ben tüm bu konuşmalarımızda çok ikilemde kaldım.
en sonunda "ailem hakkında da mı kötü düşündüler" diye sordum ve tahmin ettiğiniz yanıtı aldım.
ve ayrıldık.
siz olsaydınız ne yapardınız? pişman olur muyum
Koskoca adam . bosverin ayrilin

En iyisini yapmissin.

Ne ondan ne de ailesinden bi cacık olmaz. İnsanlari statüye ayiriliyorlar resmen. Ne demek bu yahu. Yok yuksek lisans yok bilmem ne.

Ayrica daha tanismadan kv adayi, timsah gozyaslarini akitmaya baslamis, evlensen ne olacakti kim bilir.

Çocuk saydırmış aşağılamış bırakmış bence burada bunu yazdığın için pişmanlık duyabilirsin sonuçta burada bir acıtasyon yok.
3 ayda kusursuz birliktelik!!!!
Sonuç ağır kusurlu ayrılık!!!!

Tam okumadin sanirim. Cocuk ailesine ayrilcam demis ama kizdan ayrilmak istememis. Yani ailesine yalan soylemis. Kiz da kendi ailesi hakkinda da kotu dusundukleri icin ayrilmis.
Sizde yazının sonunu mu okudunuz sadece aile zaten ayrıl demiş çocuk tamam demiş.
Ayrılmak istemeyen üstelik 22 yaşında bir erkek ailesinin kız hakkında ve ailesi hakkında neler dediğini bu kadar açık anlatmaz.
Zaten bakmış olmuyor en son aileylede final yapmış.

Sizde yazının sonunu mu okudunuz sadece aile zaten ayrıl demiş çocuk tamam demiş.
Ayrılmak istemeyen üstelik 22 yaşında bir erkek ailesinin kız hakkında ve ailesi hakkında neler dediğini bu kadar açık anlatmaz.
Zaten bakmış olmuyor en son aileylede final yapmış.
Okumustum ben. Erkek ailesine gikini cikartmiyor ama bi yanfanfa kizla sevgili olmak istiyor. Evlenmesemde kizla cikayim ayaginda işte

erkeklerın erkeklık hormonları gıderek düşüyo...nasıl bu yaşta aılesıne sevgılı oldugu kısıyı sorar anlamıyorum..kaç kurtul

ayrılmakla en doğru kararı vermişsin. Seni çok iyi anlıyorum çünkü aynı sıkıntıları ben de yaşadım. eşimle tanıştığımızda ben mühendislik okuyordum o önlisans okuyordu. Ben bunu sorun etmedim ama o hep hayalinde mühendis olmak olduğunu söylerdi. destek oldum DGS ye çalıştırdım o da dershane desteği aldı ve çok şükür kazandı mühendis oldu. ama sıkıntılar bundan sonra başladı. eşimin ailesi sürekli engel koydu önümüze. yok yüksek lisans yapmalıymışım, yok kv öğrtmen gelin istiyormuş benim üniversitede hoca olmam gerekmiş vs vs. eşim (o zamanlar sevgilimdi) bunları bana söylediğinde tamam dedim onun istediği gibi olsun. üniversite bitti 1 yıl sonra y. lisans kazandım 6 ay sonra da araştırma görevlisi alımı olacaktı. her şey çok güzel gidiyordu ki bu sefer de kv ben devlet memuru gelin isterim diye tutturdu. eşim bunu bana söylediğinde çıldırdım üniversitede hoca olacaktım nerden çıktı şimdi bu dedim. KPSS den mühendis olarak atanmak zor ya kv aklınca beni zorluyor. yapamayınca da eline koz geçecek ya istememek için bahanesi olacak. eşime dedim bu son. bunu da yapacağım, atanacağım ama daha annen karşıma başka bir şey getirirse kapının önünde bulursun kendini. ben oyuncak değilim dedim. tamam söz veriyorum dedi. memur ol benim dilim de uzun olsun, aileme karşı seni savunabileyim dedi. dediğimi yaptım KPSSde derece yapıp atandım ve eşim arkamda durdu beni yalnız bırakmadı. tabi bu zamana kadar da hep destek oldu. yalnız bırakmadı. ailesi istemiyor diye de vazgeçmedi benden. keşke sevgiliniz de ailesine ağız büküp sizi bırakacağını söyleyeceğine sizin arkanızda dursaydı. bu yüzden %100 haklısınız bu konuda. hiç üzülmeyin, o sizi kaybettiğine yansın.

Kesinlikle ayrılır ve ardından ''Sen kimsin be g*tüm'' adlı 9525 numaralı bakışımı atardım.Hayır bide zaten bu noktalarda bile müdahale eden bir ailenin evladından ne olur be.Olmaz.Kendini kurtarmışsın afferim.Severim böyle ama seviyorum napıyııııım demeyip mantıklı davranan kızları.

Back
X