üzgünüm tek yumurta

meydanaz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2014
1.742
945
73
mrb bayanlar uzgunum ve paylasmak dertlesmek fıkır almak ıstıyorum...2 cı tup dememdı 9 yumurtam toplandı..8ı olgun cıkmıs..dun 4u dollenmıs...ve bugun duydumkı sadece 1 ı bolunmeye baslamıs...o bırtanede de sansım nedır bılmıorum var bana bılgı verebılcek benım gbı olanlar

Üzülme, bir embriyo varsa her zaman umut vardır.
Demek ki diğerlerinde sıkıntı varmış ki olmamış o açıdan bak.

Üzülme, bir embriyo varsa her zaman umut vardır.
Demek ki diğerlerinde sıkıntı varmış ki olmamış o açıdan bak.
sagol canım tabıkı orası oyle..ama ılk denemem de kalıteler ıyı deıldı tutmadı ozaman 5 taneydı...ama suan 1 tane...ve yarın az cok bellı olcak yarın 3.gunu olcak

canim çok üzüldüm yaa İNŞALLAH tek embiriyon kaliteli olurda sana tutunur.canim bende senin gibiyim senin üç katı yumurta toplandi ama bir tane bile kaliteli cikmadi. buyuk ihtimalle önümüzdeki hafta opu olur .tekrar böyle olucak diye çok korkuyorum. peki sorun olarak size ne diyorlar problem yumurtadanmi spermdenmi? bu tedaviden önce vitamin takviyesi veya kur yaptinizmi?

canım sanada gecmıs olsun ..sorunu onlarda bılmıokı hersey testlerde vs cok ıyıdı..ama son bır tane hucre bolunmesıne baslamıs...yarın bellı olcak 3.gun cunku...kur vs yapmadık dr umma ılac vs vıtamın ver dedım hıc alakası yok yumurta kalıtrsı mudahaleyle degısmez demıstı

canim bizde sorduk. sorun yumurtadanmi seperdemi diye doktorumda ikisindende hiç sorun gözükmüyor. 1. tedavimiz transfer yapılmadan iptal oldu.şuan tekrar başladık ve dr.bize baya vitamin takviyesi verdi.bende kendimce birşeyler yaptim.i gnelerimin bugün 6.günü herşey olacağına varır.dua etmekten başka yapılacak bişey yok. de.bize bu denemede güzel embiriyolarimiz çıkmazsa bidaha denemeyin. dedi.şuan seni çook iyi anliyorum.tek embiriyonda Allaha emenet

ılk tedavınde rahmın mı hazır deıldı ıptal oldu yada embrıo kotuydu demek...ınsallah tek embrıom umut olur guzel haber alırım yarın bende....hepımızın allah gonlune gore versın

M meydanaz canim embiriyolarim kotuyduyarin bizi haberdar etmeyi unutma iinşallah hersey gönlünce olur
İnşallah canim benim,suan ki,durum yarin belli,olcak yarin 3,gun oluo,,,4 u dollenmisti 8 yumurtanin,,,ama,sadece biri,bolunmeye baslamisti,,bakalim hersey sabah belli olucak haber gelince veririm,,,rabbim sesimi duysun inşallah bir tanede kaliteli olur

M meydanaz canim İNŞALLAH bugün müjdeli haberleri vereceksin Allah'in izniyle gonlunu ferah tut herşey olacağına varır.hiç birimiz kaderi degistiremeyiz. ..

M meydanaz canim bir gelişme varmi seni merak ettim
Canim tek embriyom suan 9 hucreli,orta kalite olarak sukur ki,donduruldu,,bakalim nasipse,tutunur inşallah bana,,,ben onson tek embriyomda kalite bozulup olcek,sandim,,ama embriyolog dediki kalite kotu olsaydi iptal,ederdik dondurmazdik,,bize guven kalitesi dondurulcak duzeydi dedi,,nasipse biray sonra transferim duaci olun inşallah

M meydanaz Ayyy canim icim nasil rahatladi inan senin adina cok sevindim.embirilog dogru soyuyor.eger kalitesi iyi olmasiydi hemen bugun transferi yaparlardi.cunku cozdukletinde bozulma riskini onlar goze alamazlar.benim mesala dondurmadilar cunku kaliteleti kötüydü 5.gune kadar gitmesini beklediler ama gidemediler.neyse belkide bu senin nasibinde vardi.sira bende yarin kontrolumaz az çok opu günü belli olur llütfen sende benim için dua et çok gerginim.Allahım İNŞALLAH emeklerimiz başa gitmez.

Meydanaz, cok sevindim canım bir tane umit vadeden embriyo yeter Rabbim can versin Ol desin inşallah

Ayse, inş guzel haberlerle donersin
Kaliteli yumoşların olsun bebiş olsun tutunsunlar inşaallah

rabbım yar ve yardımcınız olsun cumlemızın ınsallah dualarım senınle cumlesıyle....hadı senınde hayırlı olsun benımde ılk denenmem de bırak dondurmayı 5tanesı cok kotu kalıte ıdı

Meydanaz, cok sevindim canım bir tane umit vadeden embriyo yeter Rabbim can versin Ol desin inşallah

Ayse, inş guzel haberlerle donersin
Kaliteli yumoşların olsun bebiş olsun tutunsunlar inşaallah
canim çok sağol inşallah amin RABBİM sanada tez vakitte nasip etsin daha fazla aratmasın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…