M meydanaz Aktif Üye Kayıtlı Üye 26 Mart 2014 1.742 945 73 3 Ekim 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi meydanaz #21 ZehreNur .!.: Meydanaz, cok sevindim canım bir tane umit vadeden embriyo yeter Rabbim can versin Ol desin inşallah Ayse, inş guzel haberlerle donersin Kaliteli yumoşların olsun bebiş olsun tutunsunlar inşaallah Genişletmek için tıkla... sagol canım allah razı olsun suan 8 yumurtadan tum guzel degerlerımıze reagmen bır embrıyo hayata tutundu bugun donduruldu...ınsallah gelcek ay transferım olucak banada tutunur
ZehreNur .!.: Meydanaz, cok sevindim canım bir tane umit vadeden embriyo yeter Rabbim can versin Ol desin inşallah Ayse, inş guzel haberlerle donersin Kaliteli yumoşların olsun bebiş olsun tutunsunlar inşaallah Genişletmek için tıkla... sagol canım allah razı olsun suan 8 yumurtadan tum guzel degerlerımıze reagmen bır embrıyo hayata tutundu bugun donduruldu...ınsallah gelcek ay transferım olucak banada tutunur
M meydanaz Aktif Üye Kayıtlı Üye 26 Mart 2014 1.742 945 73 15 Ekim 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi meydanaz #22 souvvenir .!.: Yoktan var eden Rabbim, size de bir evlat nasib etsin inşallah. Ümitsiz olmayın... İnşallah herşey istediğiniz gibi gönlünüzce olur... Genişletmek için tıkla... Aminn canim allah razi,olsun transfer gunumu bekliyor um
souvvenir .!.: Yoktan var eden Rabbim, size de bir evlat nasib etsin inşallah. Ümitsiz olmayın... İnşallah herşey istediğiniz gibi gönlünüzce olur... Genişletmek için tıkla... Aminn canim allah razi,olsun transfer gunumu bekliyor um
CANIM AZRAMM RABBİM'E ŞÜKÜRLER OLSUN❤🌹 Kayıtlı Üye 8 Ağustos 2016 3.660 4.493 133 16 Ekim 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi meydanaz #23 meydanaz .!.: Aminn canim allah razi,olsun transfer gunumu bekliyor um Genişletmek için tıkla... canim benim tedavin yine iptal oldu.bu sefer 10dolgun yumurtadan hiç biri dollenmedi sen nerde tedavi oluyor dun kaç yumurta toplandı kaçı dollendi? ?
meydanaz .!.: Aminn canim allah razi,olsun transfer gunumu bekliyor um Genişletmek için tıkla... canim benim tedavin yine iptal oldu.bu sefer 10dolgun yumurtadan hiç biri dollenmedi sen nerde tedavi oluyor dun kaç yumurta toplandı kaçı dollendi? ?
M meydanaz Aktif Üye Kayıtlı Üye 26 Mart 2014 1.742 945 73 16 Ekim 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi meydanaz #24 aysem147r .!.: canim benim tedavin yine iptal oldu.bu sefer 10dolgun yumurtadan hiç biri dollenmedi sen nerde tedavi oluyor dun kaç yumurta toplandı kaçı dollendi? ? Genişletmek için tıkla... canım cok gecmıs olsun uzgunsun emınım...ben suan ıkıncı dememı bahcecı dıyarbakır zekı akkumda yapıorum...dedıgım gbı bı tane embrıyom oldu...tum testler degerler e2 vs hayet ıyıdı...sonuc neyazııkkı bu...ılk denemmem ıse memorıal ıdı...onda ıse 12 yumos oldu...11 dollendı...sadece 5 ı bolundu...oda 4 gune kadar cok ıyı gtmıslerdı 4 gun bozulmaya basladı denılmıstı 3tane transfer oldu tutmamıstı gecen sene
aysem147r .!.: canim benim tedavin yine iptal oldu.bu sefer 10dolgun yumurtadan hiç biri dollenmedi sen nerde tedavi oluyor dun kaç yumurta toplandı kaçı dollendi? ? Genişletmek için tıkla... canım cok gecmıs olsun uzgunsun emınım...ben suan ıkıncı dememı bahcecı dıyarbakır zekı akkumda yapıorum...dedıgım gbı bı tane embrıyom oldu...tum testler degerler e2 vs hayet ıyıdı...sonuc neyazııkkı bu...ılk denemmem ıse memorıal ıdı...onda ıse 12 yumos oldu...11 dollendı...sadece 5 ı bolundu...oda 4 gune kadar cok ıyı gtmıslerdı 4 gun bozulmaya basladı denılmıstı 3tane transfer oldu tutmamıstı gecen sene