Üzgünüm ve kıskanıyorum

Sırf şu telefon muhabbetine kaç yıllık sevgilimden ayrıldığım oldu.Ne gereği var şu telefon alışverişinin karşı cinsle ben gerçekten anlamıyorum.Hayatımdaki insan karşı cinsi çok çok önemli bir olay olmadıkça ne arayabilir,ne de mesaj atabilir.Onu geçtim telefonunu dahi kaydedemez.Çünkü gereksiz.ben de erkek arkadaşlarımla boş muhabbet yapmıyorum hatta karşı tarafı aramıyorum bile.telefonumda sadece patronlarım ve akrabalarım kayıtlıdır erkek olarak.
Sonrası boş işlere sarıyor çünkü,gereksiz samimiyete sebep oluyor iki taraf için de.Elbette yapacak olan aldatacak olan her şekilde yapar ama bu alınması gereken bir önlem bence.
Evet bunu psikolojik sorun veya aşırı kıskançlık olarak düşünenler olacaktır.Belki öyle ama ben böyle mutluyum ve doğrum da bu.Sanırım kadın-erkek dostluğuna inanmayanlardanım.

Ben de aynen boyle dusunuyorum ama kadınlar topa tutar şimdi

dünyanın yarısı kadın, yarısı erkek. etkileşim halinde olmamak imkansız.

Evet yapacak olan her türlü yapar,paralı seçenekler var ama oraya kadar düşmüyorsa, aldatmak için Selena’yı çağırır gibi birini çağıramayacağına göre , genelde bu gereksiz samimiyetler daha da gelişip eleman sağlayabilir bu forumda defalarca olduğu üzere.. Niyet yokken doğabilir.
Yani illa yemek yapmak için malzeme almaya çıkmazsın, bazen elindeki malzemelere göre yemek yaparsın onun gibi birşey.Sonuç olarak birebir her türlü”fazla samimiyet” bana göre gereksiz.

Aynen katılıyorum.Tam anlamıyla anlatmaya çalıştığım buydu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…