• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üzgünüm :(

1moonse3

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2014
420
133
103
Antalya
Eşinizin ailesine uğursuz geldiniz demek hakaret mi?gün boyu küs kalıncak hatta ayrılalım diyecek kadar? Hiç tartışıpta yatağınızda yatmak istemediğiniz olmuyor mu ,anlaşılmadığınız zamanlarda konuşsanızda nafile olduğu zamanlarda,hani bi başına hissedersiniz ya kendinizi yapayalnız öyle zamanlar işte.siz terkettiğiniz için aynısını ertesi gün yatağa yatacak olduğunuzda size yapan bi eşlesiniz , yatmanızla kalkması bir olup başka odada yatmasını nasıl değerlendirirdiniz ,müstehak dediğinizi duyar gibiyim ama yinede bi ümit yanımda birilerini görme umuduyla soruyorum .ne yapardınız bu durumda .sizinle sizin gibi çocuk olan bi Eşiniz var ,üstelik bayana karşı .ve çocukça küsmeler ,gün boyu hatta belki günlerce konuşmamalar.daha toleranslı olmak gerekmez mi bayana, zayıflığından ötürü

Eşinizin ailesine uğursuz geldiniz demek hakaret mi?gün boyu küs kalıncak hatta ayrılalım diyecek kadar? Hiç tartışıpta yatağınızda yatmak istemediğiniz olmuyor mu ,anlaşılmadığınız zamanlarda konuşsanızda nafile olduğu zamanlarda,hani bi başına hissedersiniz ya kendinizi yapayalnız öyle zamanlar işte.siz terkettiğiniz için aynısını ertesi gün yatağa yatacak olduğunuzda size yapan bi eşlesiniz , yatmanızla kalkması bir olup başka odada yatmasını nasıl değerlendirirdiniz ,müstehak dediğinizi duyar gibiyim ama yinede bi ümit yanımda birilerini görme umuduyla soruyorum .ne yapardınız bu durumda .sizinle sizin gibi çocuk olan bi Eşiniz var ,üstelik bayana karşı .ve çocukça küsmeler ,gün boyu hatta belki günlerce konuşmamalar.daha toleranslı olmak gerekmez mi bayana, zayıflığından ötürü
Saçma bir soru. Kadınları zayıf diye direkt etiketleyemezsiniz.
Soru sormak yerine anlatmayı deneseydiniz anlaşılır olurdu konunuz. Siz mi eşinizin ailesine uğursuz geldiniz dediniz?
Eşim benim aileme dese boşanma sebebi olabilir, bırakın küs kalmayı.

İlk soru için evet bence hakaret, küs kalınabilir ama ayrılalım denecek kadar da değil. Yazdıklarınızın gerisini pek anlayamadım

Neden boyle birsey dedinizki. Durup dururkene demisiniz gibi durmuyor ortada bi sorun var demekki.

esının aılesıne ugursuz geldınız mı dedınız
e yok artık pes

ayrıca ne munasebet
zayıflıgından oturu derken
?
kadın mı zayıf

hıc gulecegım yoktu

Niye kadınları zayıf görüyorsun..yani saçmasapan işler yapmak ya da trip atmak sadece kadının mı hakkı? Çünkü zayıf???? Bence kimse çocuk gibi yapmasın bunları.

Yazınız çok karışık olmuş. Anladığım kadarıyla siz eşinizin ailesine uğursuz geldiniz dediniz, bu lafın üzerine tartıştınız eşiniz boşanmak istedi sizde yatağı ayırdınız, ertesi gün siz yatağa gittiniz bu sefer eşiniz yataktan kalkıp başka bir yerde yattı. Eşinize kızgınsın çünkü sen bir kadınsın narin ve zayıfsın, sen her lafı söyleyebilirsin eşin tepki verince alttan alıp gönlünü almak yerine kavga edip yatağı ayırabilirsin ama eşin tepki gösteremez çünkü sen kadın olduğun için zayıfsın! Ne alaka? O kadar çabuk kırılıyorsanız sizde kırmayın. Karşınızdaki de bir insan en nihayetinde.

Kadınları bu kadar zayıf gördüğün için başına gelen herşey. Herşeyden önce kendi fikirlerini düzelt ve kendine zayıf demekten vazgeç. Senin adına söylüyorum çünkü ben kendime göre hiç zayıf değilim aksine çok güçlüyüm. Sonra da biraz kitap okuyup lütfen cümle kurmayı öğrenin.

konu sahibi diyor ki

ben kadinim, trip benim hakkim. esimin ailesine ugursuz geldiniz dediysem ne var bunda, esim de buna bozuldu kavga ettik diye yatagimi ayiramaz miyim? ayiririm. ama ben yataga döndümmü olay bitmeli, esim ayiramaz. cunku ben zayifim, trip benim hakkım.

ben trip atayim, eşim yalvarsin.

Eşinizin ailesine uğursuz geldiniz demek hakaret mi? gün boyu küs kalıncak hatta ayrılalım diyecek kadar? Hiç tartışıpta yatağınızda yatmak istemediğiniz olmuyor mu ,anlaşılmadığınız zamanlarda konuşsanızda nafile olduğu zamanlarda,hani bi başına hissedersiniz ya kendinizi yapayalnız öyle zamanlar işte.siz terkettiğiniz için aynısını ertesi gün yatağa yatacak olduğunuzda size yapan bi eşlesiniz , yatmanızla kalkması bir olup başka odada yatmasını nasıl değerlendirirdiniz ,müstehak dediğinizi duyar gibiyim ama yinede bi ümit yanımda birilerini görme umuduyla soruyorum .ne yapardınız bu durumda .sizinle sizin gibi çocuk olan bi Eşiniz var ,üstelik bayana karşı .ve çocukça küsmeler ,gün boyu hatta belki günlerce konuşmamalar.daha toleranslı olmak gerekmez mi bayana, zayıflığından ötürü

Eşinizin ailesine uğursuz geldiniz demek hakaret mi? bence evet gün boyu küs kalıncak hatta ayrılalım diyecek kadar? bazen Hiç tartışıpta yatağınızda yatmak istemediğiniz olmuyor mu ,anlaşılmadığınız zamanlarda konuşsanızda nafile olduğu zamanlarda evet ,hani bi başına hissedersiniz ya kendinizi yapayalnız öyle zamanlar işte.siz terkettiğiniz için aynısını ertesi gün yatağa yatacak olduğunuzda size yapan bi eşlesiniz , yatmanızla kalkması bir olup başka odada yatmasını nasıl değerlendirirdiniz haklı derdim ,müstehak dediğinizi duyar gibiyim ama yinede bi ümit yanımda birilerini görme umuduyla soruyorum .ne yapardınız bu durumda hatalıysam özür dilerdim, hatalı değilsem hiçbir şey yapmazdım.sizinle sizin gibi çocuk olan bi Eşiniz var ,üstelik bayana karşı bu laf çok saçma.ve çocukça küsmeler ,gün boyu hatta belki günlerce konuşmamalar.daha toleranslı olmak gerekmez mi bayana, zayıflığından ötürü bunu da okumamış olmak isterdim, hangi zayıflık???

Her ne hikmetse, kırıp dökenlere meltem rüzgarı değse,
:KK75:Dokunma kalbime zira çok incedir kırılır:KK75:a bağlıyorlar.o_O

konu sahibi diyor ki

ben kadinim, trip benim hakkim. esimin ailesine ugursuz geldiniz dediysem ne var bunda, esim de buna bozuldu kavga ettik diye yatagimi ayiramaz miyim? ayiririm. ama ben yataga döndümmü olay bitmeli, esim ayiramaz. cunku ben zayifim, trip benim hakkım.

ben trip atayim, eşim yalvarsin.

aynen böyle diyor, bravo harika tercüme
ben kadınım, nazlanıp kapris yapabilirim
eşim de erkek olduğu için kaprisimi çekmeli ama kendisi kapris yapmamalı

Back
X