Üzgünüm

Merhaba hanımlar

Geçen hafta anneme gittim oğlumla ikimiz.
neyse kardeşimin çocuğuna annem bakıyor harçlığınıda verir annemin.
mutfakta yemek hazırlıyordu annem, kardeşimin yemeğinide hazırlıyor. Bizde tam yemek saatine yakın gittik. Sonra annem mutfakta yemek yetmeyecek başka bişey hazırlayayım dedi. Anne biz gidelim madem dedim. Ondan demedim dedi. Siz kalabalıksınız dedim biz gidelim yok ondan demedim dedi. Halbuki büyük tencere yemek vardı. Ben çok üzüldüm 😞😞😞
Acaba üzülecek birşey yok mu ben mi hassasım
Siz bence fazla alınganlık yapmışsınız olabilir denir ne olcak

Merhaba hanımlar

mutfakta yemek hazırlıyordu annem, kardeşimin yemeğinide hazırlıyor. Bizde tam yemek saatine yakın gittik. Sonra annem mutfakta yemek yetmeyecek başka bişey hazırlayayım dedi. Anne biz gidelim madem dedim. Ondan demedim dedi. Siz kalabalıksınız dedim biz gidelim yok ondan demedim dedi. Halbuki büyük tencere yemek vardı. Ben çok üzüldüm 😞😞😞
Bence alınmışsın gibi geldi

Amaan be nazınız anneye geçiyo diye böyle yapmayın madem yabancı gibi hissetçen kendini arayıp git başkaları gibi.. annen o senin kadını üzme

Yabancı biri olsa anlarım da insan kendi annesine alınır mı bunun için? Bence kötü niyetle dememiştir tamamen iyi niyet görüyorum annenizde. Ne yani sizden bir yemeği mi esirgeyecek? yedirmek istiyor, bol bol olsun istiyordur, ya yetmezse diye düşünmüş olabilir bir şeyler daha yapayım demiştir, ne var ki bunda alınacak.

Merhaba hanımlar

Alınacak bişey yok normal yapılan rutin yemeği varken bi kaç kişi daha gelince yetmeyecek başka bişey daha hazırlayayım demiş ne var bunda hatta size daha çok değer verdiğini hissetmeniz gerekmez mi??? Hayatta alinmam böyle şeylere. Bence sizin içinizde başka şeyler kalmış.

Sen aslında kardeşinle annenin arasındaki ilişkiyi kıskanıyorsun...Onun cocuguna bakıyor, yemeği ona yapıyor vs...İçindeki bu kıskanclıgı da bu olayda yansıtmışsın...

peki siz annenizi bilmiyor musunuz ben ona takildim.

Mesela benim annem biraz sert konusur, yanabci birisi sozlerine alinabilir ama ben alinmam zira kac yillik annem, neyi neden soyledigini bilirim zaten.

sizin su konunuzda da hani kayinvalide gelin olsaniz belki huyunuu suyunu bilmediginiz icin darilirsiniz da kendi anneniz yahu, sanki alinmaya darilmaya yer aramis gibisiniz kusura bakmayin ama.

Merhaba hanımlar

komşu olsa yabancı olsa çekinilir de annem bana her şey diyebilir, anne sonuçta aynı cansınız . hem anneler on tencere yemek de olsa illa ki yeter mi doyarlar mı diye düşünür, bu da normal bi durum.

Üzülecek birşey yok bence kadına çatkapı gitmişsiniz.yemek size göre yapmamış demekki.başka şeylerde yapayım demiş.madem bu kadar alınganlık yapacaksınız habersiz gitmeyin.

Back
X