Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Birşeyler yaşamak için seninleyse zaten konuşmasın bu tarz düşüncede olan bir insan içinde üzülmeye değmez boşverseneBiriyle konusuyorduk demistim ya oda bir seyler yasamak istedigini soyledi olmaz diyince konusmayi biraktik benim moralim bozuldu yani istedigim hicbir sey olmuyor bu hayatta.
Hepsi aynısının laciverti bacım. E yaşadın olmadı ne olucak peki dedim birine. Eee olmadı napalım derim dedi ohhh ne güzel memleket. Boşver. Hayatından çıkardığın olumsuz kişi olumlu kişiye yaklaşman Yolunda bir adımdır. SallaaaaBiriyle konusuyorduk demistim ya oda bir seyler yasamak istedigini soyledi olmaz diyince konusmayi biraktik benim moralim bozuldu yani istedigim hicbir sey olmuyor bu hayatta.
boşverin o zaman değmezBiriyle konusuyorduk demistim ya oda bir seyler yasamak istedigini soyledi olmaz diyince konusmayi biraktik benim moralim bozuldu yani istedigim hicbir sey olmuyor bu hayatta.
Ayyyyyyyyy bu kız ve türevlerinin konuları.......Biriyle konusuyorduk demistim ya oda bir seyler yasamak istedigini soyledi olmaz diyince konusmayi biraktik benim moralim bozuldu yani istedigim hicbir sey olmuyor bu hayatta.
Var canımKizlar evlenmeden boyle seyler yasamak istemeyen erkek var midir
Evet var, instadan şirinevler pasif haydar kovalıyorlar. Sevdiceğine kirlenmesin(!) diye el sürmemek içinKizlar evlenmeden boyle seyler yasamak istemeyen erkek var midir
Deneme sürüşü yapmak iyidir. Kadın için daha da iyidir hatta. Ben nişanlılık sürecinde denemek istedim ve iyi ki yapmışım diyorum. Hatta yaş olarak da geç kaldığımı düşünüyorum. İşte o tabular yok mu, insanı gerçekten mahvediyor.Kizlar evlenmeden boyle seyler yasamak istemeyen erkek var midir
Benim yasamak istememem seni niye gerdi anlamadimEvet var, instadan şirinevler pasif haydar kovalıyorlar. Sevdiceğine kirlenmesin(!) diye el sürmemek için![]()
Rica edicem konularimdan uzak dursenin aileni bulup durumunun vehametini anlatıcam artık, uzaktasın herhalde ruhsal durumunun farkında değiller senin. ya da yaşın hakkında sallıyosun 12-13 civarısın net.