• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzgunum

Biriyle konusuyorduk demistim ya oda bir seyler yasamak istedigini soyledi olmaz diyince konusmayi biraktik benim moralim bozuldu yani istedigim hicbir sey olmuyor bu hayatta.
Birşeyler yaşamak için seninleyse zaten konuşmasın bu tarz düşüncede olan bir insan içinde üzülmeye değmez boşversene :KK35:

Beklentileriniz ayni degilse bitmesi daha hayirli. Istemedigin halde sirf elinden gitmesin diye istedigini yaparsan sonra burada hymenoplasti konularinda aglarsin.

Biriyle konusuyorduk demistim ya oda bir seyler yasamak istedigini soyledi olmaz diyince konusmayi biraktik benim moralim bozuldu yani istedigim hicbir sey olmuyor bu hayatta.
Hepsi aynısının laciverti bacım. E yaşadın olmadı ne olucak peki dedim birine. Eee olmadı napalım derim dedi ohhh ne güzel memleket. Boşver. Hayatından çıkardığın olumsuz kişi olumlu kişiye yaklaşman Yolunda bir adımdır. Sallaaaa

Şuraya bak ya, adam bir şeyler yaşamak istedi diye olumsuz kişi oldu, b.kun laciverti oldu, bir şeyler yaşamak için seninle birlikte olan olmasın oldu, sanki kötü bir şey istemiş. Hayatındaki insanla yaşayamayacaksan kimle yaşacaksın? Kime soracaktı ki pardon? Siz de beklentilerini karşılayamam diyince ne beklediniz? Ya bırakın bu kafaları ya da beklentinize uygun insanlarla olun, beklentisine uymadıklarınızı da öcüleştirmeyin.

Kizlar evlenmeden boyle seyler yasamak istemeyen erkek var midir

Ayyyyyyyyy bu kız ve türevlerinin konuları.......

Hayatta istediğiniz hiçbir şeyin olmaması yalnızca sizin yorumunuz. Siz cinsel ilişki yaşamak istemediğiniz halde flörtleştiğiniz kişi bunu istemiş ve olmayınca ayrılmış. Olan sadece bu.

"İstediğim hiçbir şey olmuyor hayatta" bir otomatik düşünce. Genelliyor ve abartıyorsunuz. Hayatta istediğiniz hiçbir şey olmuyor değil, sadece istediğiniz türde ilişki yaşayacağınız biriyle karşılaşmadınız. İleride bir gün kendinize göre biriyle tanışacak ve mutlu olacaksınız. Böyle biriyle karşılaşmasanız bile kendi kendinize mutlu olabilecek kapasitedesiniz.

Kizlar evlenmeden boyle seyler yasamak istemeyen erkek var midir
Deneme sürüşü yapmak iyidir. Kadın için daha da iyidir hatta. Ben nişanlılık sürecinde denemek istedim ve iyi ki yapmışım diyorum. Hatta yaş olarak da geç kaldığımı düşünüyorum. İşte o tabular yok mu, insanı gerçekten mahvediyor.

Ha şu da var, iyi ki nişanlımla olmuş ilki. Ondan başka kimseye güvenmezdim, ondan başkasıyla bu kadar güzel olmazmış gibi geliyor. O yüzden doğru zamanda yaptığımı düşünüyorum.

Bir de ben zaten denesem de yapamazmışım çünkü benim zarım çok küçükmüş. Gittik açtırdık ahahahahaa. Yıllarca koru kolla aptal gibi saçmasapan şeylerle büyü, sonra aaaaa, bedenim bana şaka yaptı.

senin aileni bulup durumunun vehametini anlatıcam artık, uzaktasın herhalde ruhsal durumunun farkında değiller senin. ya da yaşın hakkında sallıyosun 12-13 civarısın net.

Back
X