Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
hekese iyi akşamlar bildiğiniz gibi tüp bebek yaptırmıştım herşey normal giderken değerlerim aniden düştü doktorum düşük yaptığımı söyledi o kadar çok sevimişken düşük olması beni çok üzdü
hekese iyi akşamlar bildiğiniz gibi tüp bebek yaptırmıştım herşey normal giderken değerlerim aniden düştü doktorum düşük yaptığımı söyledi o kadar çok sevimişken düşük olması beni çok üzdü
geçmiş olsun canım .. uzme kendını herseyın hayırlısı ... belkı de boylesı daha hayırlıdır .. saglıklı bebek dusmez dıye bır yargı var bılıyorsun .. inşallah tekrar hamıle kalırsın ..bu sefer bebegın sımsıkı tutunur sana .. yıne olur .. ne olur uzulme.. hepımızın başından gectı ..
Korkmayın Umudunuzuda hiç kaybetmeyin Lütfen.....Herşeyde bir hayır vardır..
Kolay değil çok zor...Canınız çok acıyor..ama Biraz sabır belki...
Bakın bu sabah bir haber aldım...KK da çok sevdiğimiz bir arkadaşımız tüp bebek tedavisine başlamıştı..
Ama daha aşılama olmadan gebe kaldığını öğrendi...
Mucize değilmi....O yüzden biraz sabır lütfen....ınşallah sağlıkla alırsın bebeğini kucağına bir sonrakinde.