üzgünüm

meltem1983

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2009
16
0
86
41
Isparta
hekese iyi akşamlar bildiğiniz gibi tüp bebek yaptırmıştım herşey normal giderken değerlerim aniden düştü doktorum düşük yaptığımı söyledi o kadar çok sevimişken düşük olması beni çok üzdü

geçmiş olsun canım .. uzme kendını herseyın hayırlısı ... belkı de boylesı daha hayırlıdır .. saglıklı bebek dusmez dıye bır yargı var bılıyorsun .. inşallah tekrar hamıle kalırsın ..bu sefer bebegın sımsıkı tutunur sana .. yıne olur .. ne olur uzulme.. hepımızın başından gectı ..

geçmiş olsun üzülme demeyeceğim çünkü elde değil biliyorum ama allahım 2.cide inşallah tamamına erdirir

canım çok zor............inş toparla kendını ve yenıde başla..........bu ımtıhan zor bı ımtıhan.........rabbım herkese kolaylık versın inş başaracaksın........yıpratma kendını.....rabbım bı daha huzun vermesın guzellkıler versın inş canım..............dua ile

Korkmayın Umudunuzuda hiç kaybetmeyin Lütfen.....Herşeyde bir hayır vardır..
Kolay değil çok zor...Canınız çok acıyor..ama Biraz sabır belki...
Bakın bu sabah bir haber aldım...KK da çok sevdiğimiz bir arkadaşımız tüp bebek tedavisine başlamıştı..
Ama daha aşılama olmadan gebe kaldığını öğrendi...
Mucize değilmi....O yüzden biraz sabır lütfen....ınşallah sağlıkla alırsın bebeğini kucağına bir sonrakinde.

Geçmiş olsun canım.Üzme kendini.Allahım yardımcımız olsun.ınşallah bir sonrakı tedavin son olurda alırsın bebelerini kucagına inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…