Merhabalar hanımlar ben 30 yaşındayım 3 defa tüp bebek denedim ama hiç biri tutmadı Bana bu konuda yardımcı olabilecek biri varmı önerebileceğiniz bir hastane yada tecrübeleriniz.. Aslında hiçbisorun görünmüyo gibi ama neden olmuyor
Bende 33 yaşındayım 2 kez tüp bebek denedim olmadı.Bende öyle çok üzgünümki.Ağlıyorum sadece yapabildiğim tekşey bu.Bazen kafama takmıyorum ama bazende okadar çok ciğerlerim yanıyorki.Bugün bir bebek görmesine gittim yıllardır hayalini kuruyorum yıllardır.Malesef olmuyor bazen hiç olmayacak gibi geliyor.Herşeyden önemlisi annelik özlemiyle yanıp tutuşuyorum.Eşime bir evlat vermek istiyorum.Bende çok üzgünüm hemde çok.Yumurta rezervim düşükmüş.2.yi umut tüp bebek merkezinde oldum.3.yü de orda yaptırmayı düşünüyorum.
Merhabalar hanımlar ben 30 yaşındayım 3 defa tüp bebek denedim ama hiç biri tutmadı Bana bu konuda yardımcı olabilecek biri varmı önerebileceğiniz bir hastane yada tecrübeleriniz.. Aslında hiçbisorun görünmüyo gibi ama neden olmuyor
Bende 33 yaşındayım 2 kez tüp bebek denedim olmadı.Bende öyle çok üzgünümki.Ağlıyorum sadece yapabildiğim tekşey bu.Bazen kafama takmıyorum ama bazende okadar çok ciğerlerim yanıyorki.Bugün bir bebek görmesine gittim yıllardır hayalini kuruyorum yıllardır.Malesef olmuyor bazen hiç olmayacak gibi geliyor.Herşeyden önemlisi annelik özlemiyle yanıp tutuşuyorum.Eşime bir evlat vermek istiyorum.Bende çok üzgünüm hemde çok.Yumurta rezervim düşükmüş.2.yi umut tüp bebek merkezinde oldum.3.yü de orda yaptırmayı düşünüyorum.
slm ben 26yaşındayım2 aşılama yptırdım malesef dr sorun yok diyo ama olmuyo şimdide tepecik kadın dogumda tüp için sıra bekliyom doyamı verdim heyete girmesini bekliyorum çok zor çok bizi bizden başka kimse anlayamaz ben 4evliyim hiç korunmadık evlendigimizin ilk gününden beri istiyorum hemde yanıp tutuşuyom aglamak çözüm degil aklınaza gelcek herşeyi denedim hala umutla bekliyorum ama çok zor hele bu bayramlar Allah dışarı çıkmak istemiyorum o bebiş kıyafetlerine baktıkça kalbim ciyerlerim sızlıyone hayeller kurduk eşimle o evlat hasretiyle yanıp tutuşuyo ama bana belli ettirmemeye çalışıyo onun bir çocuga bakışı beni öldürüyo napsam bilmiyom çok şükür eşimde bende inançlıyız Rabbim böyle uygun görmüş vardır hayır inşallah herkese hayırlı evlat versin tez zamanda düşmanıma bile bu sınavı vermesin çok zor
Tabiki vardır herşeyin hayırlısı.Rab bim bizden daha iyisini bilir.Ama elinde olmuyor bazen.Ben özlemle hasretle 10 yıldır bekliyorum.Bazen kabullen artık olmayacak desemde yüreğimde umut bitmiyor.Bebek mağazalarına giriyorum bazen ama sadece hediye almak için.Neler yaşıyoruz içimizde kimse farkında değil.Duygularımı bastırmaktan yoruluyorum bazen.Kimse anlayamaz bizden başka yaşayandan başka.Tek isteğim hayallerimiz gerçek olsun hepimizin.İnşallah...
Merhabalar hanımlar ben 30 yaşındayım 3 defa tüp bebek denedim ama hiç biri tutmadı Bana bu konuda yardımcı olabilecek biri varmı önerebileceğiniz bir hastane yada tecrübeleriniz.. Aslında hiçbisorun görünmüyo gibi ama neden olmuyo
Bende 3. negatifimi bugün aldım. Oysaki ne umutlarla başlamıştım. Canım annecim 10 gün gözümün içine baktı. Ama ne oldu yine kocaman bi 0 aldım. İnanın artık çok zor geliyor. En kötüsüde bir kere bile sıfırın dışında bi rakam göremedim. Sorun nerde bilmiyorum.
gecmış olsun,ALLAH yardımcın olsun arkadaşım,uzuntunu telafı edecek bır suru söz var ama su an hıc bırı ıse yaramaz bılıyorum çünkü 2 kez ben de gördüm o negatıfı..aynı merkez de mı yaptırdın üçünü de?
inşallah bebegın en kısa zamanda süpriz yapar ve bütün kötü anılar siler
Teşekkür ederim. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun. 1 kez bahçeci umut, 2 kez bahçeci fulyada denedim. Sen nerde yaptırdın. Merkezimi değiştirmeyi düşünüyorum. Bayramdan sonra bir kaç yere ön görüşme yapacağım. Allah hepimizin yakın zamanda kucağını doldursun.
Arkadaslar hepinizi cok iyi anliyorum. Bende 4 defa denedim ama olmadi... Herseyin hayirlisi demekten baska soyleyecek birseyim yok. Insan nekadar caresiz kaliyor demi? O hissettigin aci... Cok zor arkadaslar. 8 yillik evliyiz... Olmuyor... Bazen kabullendik artik diyorsun, oda olmuyor 😔
Gecen yil kizkardesim evlendi ve su an 18 haftalik hamile..... Hemde daha anne olmaya hazir degilken hamile kaldi. Duydugumda sevinecegim yerine, dunyam basima yikildi sanki.... Ben nasil dayanacagim Yarabbim dedim? Kardes bu... Sirtini donemezsin... Gormemezlikten gelemezsin.... Karninin sistigini goreceksin... Bebek alisverislerini.... Kiyafettir emzigi bebek odasi kizmi oglanmi isim secimi........ 😔 yillardir senin yasamak istedigin seyleri kardesinde goreceksin... Cok zor nasil davranacagimida bilemiyorum..... Bebek odasi bakilacak Abla sende gel bize yardimci olursun diyorlar..... Gidiyorum benim icin nekadar zor olsada, gidiyorum onlarla. Hicbirsey olmamis gibi kendimi guclu gosteriyorum aslinda icim gidiyor😔
Varmi aranizda benim gibi kardesi anne olan? Bu donemi nasil gecirdiniz atlattiniz?
Allahim dualarimizi kabul etsin.... Hepinizi opuyorum
Rabbim yardımcın olsun canım, inşallah bugünlerde geçecek bir gün..
Bugün bende kardeşim gibi sevdiğim bir yakınımın hamile haberini aldım, 2 aylık evli. Haberi aldığımdan beri ağlıyorumdüşündüm kıskanmıyorum içim acıyor sadece, benim neden olmuyor diye:2:
Seni çok iyi anlıyorum, heleki bu kişi devamlı gözünün önünde kardeşin bile olsa, böyle hissetmen normal. Benim kardeşim benden önce evlendi, hemen çocuğu oldu. Allah bağışlasın çok severim, çok bağlıyım yiğenimeKardeşim ikinciye hamile kalsa hem onun adına sevinirim, hem kendi adıma üzülürüm. Böyle haşhaş olmamız normal galiba
Cnm iyiki yazdin..... Beni anladigini bilmek bile iyi geliyor insana. Tabiki kardes icin seviniyorsun.... Ama kendin icin yaniyorsun.... Ates dustugu yeri yakiyor. Allahim bana dayanma gucu ver diye dua ediyorum hergun. Yigenimi tabiki sevecegim..... Ama bu icimdeki yangin/aci sonmuyor.... Cok zorrrr.... Sen kac senedir anne olmak istiyorsun? Sorununuz ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?