Tüp Bebek Merkezleri üzgünüm

arkadaşlar 3.denememde hayatımda ilk defa pozitif sonuç aldım bu sonucu brüksel tüp bebek merkezinde co-cültür ile aldık denemekte yarar var bence

Aaaaa tebrikler canim. Allah kucagina almayida nasip etsin...... Bende 4. Tup bebek tedavisini brukselde yaptirmistim, sonuc negatif, ama hastaneden ve hocalardan cok memnun kaldik.

Herseyin hayirlisi

Bizim yaslarimiz 30-32..... Sorun: endometriose, 2 defa ameliyat, 4 tup bebek denemesi. 6 sene icinde. 😔

Aaaaa tebrikler canim. Allah kucagina almayida nasip etsin...... Bende 4. Tup bebek tedavisini brukselde yaptirmistim, sonuc negatif, ama hastaneden ve hocalardan cok memnun kaldik.

Herseyin hayirlisi

bizim de brükselde 2. denememizdi merkezden çok memnunduk ,bizim sorun sebepsiz infertiliteydi bu deneme öncesi kanda kromozom analizi ve histeroskopi oldum ikisindede sorun çıkmadı ama doktor gerek duymadığı halde co-cültürü ben istedim birde diğer tedavilerimden farklı olarak dr kan sulandırıcı iğne verdi bence bunlarda faydalı oldu tavssiye ederim inşallah sende en yakın zamanda iyi haberler alırsın arkadaşım...:)

Bizim yaslarimiz 30-32..... Sorun: endometriose, 2 defa ameliyat, 4 tup bebek denemesi. 6 sene icinde. 😔

Allah yardımcın olsun canım. İnşallah bir sonraki denemede hamile kalırsın. Memorial çok iyi diye biliyorum, oradada yaptırdınmı bilmiyorum ama başaralı bir yer diye aklımda kalmış. Rabbim tez zamanda çocuklar nasip etsin inşallah..

Amin cnm cumlemize....
Memorialede gittim cnm orasida basarili bir merkez. Bir sure tedavi dusunmuyoruz...... Cok yiprandik. Biraz ara verdik.
Dualarim sizinle

canım arkadaşım inşlh birgün sende annae olursun hepimiz aynı duygular içindeyiz bu çok farklı birşey kıskançlık değil adını bilmediğim bir duygu ve çok zor heleki yakının olması daha bir acı Allahım bizlerede nasip etsin inşlhh

Merhabalar.. Öncelikle yaşınız çok gençmiş, bence karamsarlığa hiç gerek yok. Ben Akay Tüp Bebek Merkezinde Tüp bebek denemesi yaptırdım. Dr. İlhami Atılgan işinde gerçekten çok iyi, sizi ayrıntılı olarak değerlendirip, uygun tedaviyi yapabilir diye düşünüyorum. Allah yardımcınız olsun..

Çok sağol canım benim, inşallah sende bir gün anne olursun canım. Bu çabalar bu emekler boşa gitmesin artık. Söylediğin gibi garip bir his, kıskançlık değil, tarifi yok.. Sen ne yaptın canım, fakülteden halen ses seda yokmu? bende beklemedeyim halen..

offf sorma canım ya halen aramadılar üniversiteden sinir olmaya başladım valla, 3 ay oldu tık yok Allahım inşlh sonu güzel olur canım

Merhaba tasuhi, bende brüksel tüp bebek merkezinde tedavi oluyorum, 3. Denemem olacak, benzer konular yaşamışız, müsait olduğunuzda özelden yazmak isterim size. Teşeklürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…