- 13 Temmuz 2016
- 63
- 80
- 3
- 30
- Konu Sahibi empireofthecat
Üzgünüm 4 gündür uyuyamıyorum belimin ağrısından. Bugün hastaneye kontrole geldim, dünden beri ağlamama rağmen herkes bana alt tarafı belin ağrıyor diye tepki gösterdi. Benim bu yaşıma kadar hep ağrıyordu. Böyle ilk defa ağrıdı 3. Seviye bel fıtığı çıktı doktor bir ay içinde iyi bir sonuç olmazsa operasyon dedi. Doktorun odasından çıktığımda annem ve kız kardeşim domuz suratlariyla bana bakıyorlardı. Fıtığı da ben yapmışım başlarına iş açmışım neler neler...
Ama kız kardeşim kendisini sevgilisine beğendirmek için her gece kusar onun 700 gr vermesi benim fıtığımdan daha önemli. Çünkü o bütün gün yer ve yatar. Arkasını ben toplarım 19 yaşında kızın kirli donunu, her yerde yiyip içip bıraktığı pisliklerini ben toplarım.
Liseden kendini attırdı açıktan bırakmak için ben üniversite sınavına hazırlanmaya çalışırım. O anca sabaha kadar sevgisiyle ailemizi çekiştirir. Daha neler var bu evde çektiğim, yazıp içimi dökmek istedim... Kusura bakmayın...
Ama kız kardeşim kendisini sevgilisine beğendirmek için her gece kusar onun 700 gr vermesi benim fıtığımdan daha önemli. Çünkü o bütün gün yer ve yatar. Arkasını ben toplarım 19 yaşında kızın kirli donunu, her yerde yiyip içip bıraktığı pisliklerini ben toplarım.
Liseden kendini attırdı açıktan bırakmak için ben üniversite sınavına hazırlanmaya çalışırım. O anca sabaha kadar sevgisiyle ailemizi çekiştirir. Daha neler var bu evde çektiğim, yazıp içimi dökmek istedim... Kusura bakmayın...