Üzgünüm

Yasin kaç ? Onlardan uzaklaş . Kizkardesine de haddini bildir. Ozguveninı yikmistir. Tahmin ederim. Kavga etmekten çekinme cazgir ol. Sonuçta fedakarlık etsen de donunu toplasanda yarı annelik yapsanda kıymetini bilen yok.
21 yaşındayım, inşallah emeklerimin karşılığını alırsam yurt dışına gideceğim sonbahar da. Umarım kıymetimi anlarlar. Bu kadar aşağılanmak herkesi yıkar eminim.

21 yaşındayım, inşallah emeklerimin karşılığını alırsam yurt dışına gideceğim sonbahar da. Umarım kıymetimi anlarlar. Bu kadar aşağılanmak herkesi yıkar eminim.
Allah kurtarsın . Sen gitmeden annen kıymetini anlamayacak. Çok üzücü gerçekten.

Belim ağrıyor diye konu açmışım öyle mi? Bu konuda ki asıl beni üzen belimin ağrısı mı sizce? Ben belim ağrıyor bana bir çare mi demişim? İnsan gibi aile içinde yaşadığım tartışmanın sebebini belirtmişim. Ama gel bana belin ağrıyor diye konu aç diye dalga geç. Yöneticilik anlayışınız bu olmasaydı keşke. Hakaret edenler gırla gezerken anca dalgaya alın herşeyi.

Huy Meselesi Huy Meselesi Mune Mune konumu kapatır mısıni ve üyeliğimi iptal eder misiniz rica ediyorum . Şimdi arkamdan atıp tutulacak büyük ihtimalle. Sanki suç islemisim gibi birde isim vermeden bana laf sokuluyor yönetici tarafından. Sonra hak hukuktan bahsediliyor.

Son düzenleme:
Back
X