- 4 Ocak 2020
- 59
- 10
- 3
- Konu Sahibi You lost me
-
Yani öyle söyleniyor çoğu yerde çok beğenilen bir doktormus. ŞuAna kadar sadece İranlı olduğunu ve Gaziosmanpaşa ya gittigini duydum başka bişey bulamadım yine kendisi yokİyi bi doktor mu bende arıyorum
İyi bi doktor mu bende arıyorum
Neden memnun kalmadınızUmuyorum ki o doktoru bulamamışsındır. Burnumu geçen sene mahvetti kesti biçti artık ameliyat ederken ne yaşadı bilmiyorum. Onu Allah’a havale ettim.Allah da gerekeni ona yapmıştır biliyorum haklıydım o doktordan Uzak durun !!
Bulunamayan doktora neden ameliyat olmak istiyorsunuz ki?
Yok vallaha bulamadım.. ve son zamanlar da artık iyi yorumlar yerine kötü yorumlar duyuyorum hakkında. İyiki de bulamamışım ne diyimUmuyorum ki o doktoru bulamamışsındır. Burnumu geçen sene mahvetti kesti biçti artık ameliyat ederken ne yaşadı bilmiyorum. Onu Allah’a havale ettim.Allah da gerekeni ona yapmıştır biliyorum haklıydım o doktordan Uzak durun !!
Hakkın da çok iyi yorumlar gördüm duydum ve o dr'dan randevu almak için aradığım da bu hastaneden daha yeni ayrıldı ve gittiği yeni görev yerini tam olarak bilmediklerini söylediler. Bende daha yeni yer değiştirdiginden dolayi bulamadığımı düşündum ve bi sorun olarak görmedim bunu yani ve arıyordum.Bulunamayan doktora neden ameliyat olmak istiyorsunuz ki?
Ne alaka ? tanıdığı falan deilim. Herkes gibi iyi yorum fazlaca iyi yorum alan bir doktora gitmek istedim hepsi bu. Güldürmeyin insanıBence sayfayı açan kişi doktorun tanıdığı falandır şikayetten sonra doktor yok orta da Aman uzak durun
Umuyorum ki o doktoru bulamamışsındır. Burnumu geçen sene mahvetti kesti biçti artık ameliyat ederken ne yaşadı bilmiyorum. Onu Allah’a havale ettim.Allah da gerekeni ona yapmıştır biliyorum haklıydım o doktordan Uzak durun !!
Peşine düşmek kadar abartılı bir arama yapmadım tabikide. Hastane de ve buradan bilen vardir hastalari vardir diye sormak istedim ve sonuc hüsran. Ama işinde iyi oldugu soylenen bir Dr a tabikide ameliyat olmak istemedim deil yani. Bu arada (Allah korusun onun mağduru falan deilim.) Olanlara da çok geçmiş olsun.Belli ki adam kaçmış niye ısrarla arıyorsunuz. Bi doktor daha vardı geçen yıllarda buralarda pek popülerdi kendisi, ne zaman kaçtı o zaman mağdurları çıktı piyasaya. Burnumuzu mahvetti falan filan bir sürü tantanaİşinde iyi biri olsa, bahsettiğiniz kadar başarılı biri olsa izini kaybettirmek yerine adını adresini bilbord yaptırır. Yada sizi mağdur etti onun için düştünüz peşine
Çok geçmiş olsun..bende burcu hanıma katılıyorum nefes almaya çalışırke ıslık çalan, çoğunlukla nefes alamayan, ucu top gibi ve sert bir bir burnum var ve bu burnun sırtı oyuk...
Dubai’ye kaçan Bekir Sivri :)) Yaptığı iki burnu gördüm. Bence korkunç görünüyordu.Belli ki adam kaçmış niye ısrarla arıyorsunuz. Bi doktor daha vardı geçen yıllarda buralarda pek popülerdi kendisi, ne zaman kaçtı o zaman mağdurları çıktı piyasaya. Burnumuzu mahvetti falan filan bir sürü tantanaİşinde iyi biri olsa, bahsettiğiniz kadar başarılı biri olsa izini kaybettirmek yerine adını adresini bilbord yaptırır. Yada sizi mağdur etti onun için düştünüz peşine
Adam kaçana kadar kimse çıkıp bizim burnumuzu berbat etti demedi, hatta övülüyor ve hakkında methiyeler duzuluyordu. Allah'tan adam kaçtı da haberimiz oldu :))Dubai’ye kaçan Bekir Sivri :)) Yaptığı iki burnu gördüm. Bence korkunç görünüyordu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?