Uzman cavus es ?

Hallem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2016
885
198
53
Kizlar cavus olmak istiyormus sevgilim evlilikte nasil sorunlar olur ? Esi cavus olan varmi ?

Bir iş bulamiyorsa ve gercektende ciddi bir iliski dusunuyorsaniz neden olmasin.. Etrafimda olan lar var gayet iyiler , baska careleride yok saten.. Dogu ya gitiklerindede, ev bulasiya kadar bir kac ay kv yanlarinda kaldilar sonra ev kiralandiktan sonra gectiler...

Bir iş bulamiyorsa ve gercektende ciddi bir iliski dusunuyorsaniz neden olmasin.. Etrafimda olan lar var gayet iyiler , baska careleride yok saten.. Dogu ya gitiklerindede, ev bulasiya kadar bir kac ay kv yanlarinda kaldilar sonra ev kiralandiktan sonra gectiler...
Kv yanlarinda derken ?

Haliyle psikolojileri iyi olamıyor diye düşünüyorum
Zor ve çetin heran kele koltukta yaşamak
Yani kötü dersek ne olcak ayrılacakmısınız

Askerlik cok kutsal meslek. Elbetteki zor, yükleri ağır..

Sevgiliniz kendinden eminse bir problem olmaz insallah. Ama sanirim sizin de güçlü olmanız gerekli.

Allah onları muhafaza etsin insallah

Hayir iyi derseniz cunku cok bilgim yok ona yonlendirmeye calisicam
sevgilinizi yönlendirmeye degil ne istiyorsa destek olmaya çalışın bence.bu onun tercihi.simdiden zorluklarini düşünmek yerine verdiğiniz kararlarda ve hayattaki hedeflerinizde birbirinizin yaninda olun.benim fikrim bu..

Kv yanlarinda derken ?
Kayin validelerin yaninda..
Hayir iyi derseniz cunku cok bilgim yok ona yonlendirmeye calisicam
Bir konusursunuz, oda dusunur.. Bir tanidigimda ailesi istememisti, belki sevgilinin ailesi istemiyecek. Ginede yazildi g, bir aile kurup gecinmek icin. Evet gecinmek zor , nasil yapsaz diye dusunuyorsundur.. hayirlisi olsun..

gönülden mi istiyor yoksa issizlikten mi

Uzman çavuş olmak öyle çok kolay değil askerden dönmezde orda kalınırsa kolay ,ama dışarıdan zor.Fiziksel ve sözel mülakat ları var geçmekte bayağı zor,bir tanıdık tek bir soruyu bilemedi diye alınmamıştı.Maaşları iyi sanırım, tayinleri de güzel bir yere çıkarsa çok rahatlar.Ama şuan Suriye muhabbeti var herkesi oraya yolluyorlar.

Daha dogrusu o issiz diye ben istiyorum o cok sicak bakmiyor

Bence son çare uzman olacağına bir müddet işsiz gezsin.Eninde sonunda bulur.Yeter ki çaba sarf etsin.Uzman çavuş olup hangi şehre gidecek sanıyorsun?Ya da gittiği şehirde kalacak mı?Görevlendirmeyle heryere gitme ihtimali var

Şu an Suriye'ye er göndermiyorlar eğitimli olduğu için subay ,astsubay ve uzmanları yolluyorlar.Bunlar bugün tabi ileriyi bilemem.Arkadaşımın eşi Temmuz'dan beri Suriye'de.Çocuğun olsa dayanabilecek misin?Toplamda 20 günü bulmadı Temmuz'dan beri geldiği

benim komsum var esi dewamli gorevde kadin her ay 15 gun tek kaliyor .. hc tavsiye etmem

Back
X