Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kv yanlarinda derken ?Bir iş bulamiyorsa ve gercektende ciddi bir iliski dusunuyorsaniz neden olmasin.. Etrafimda olan lar var gayet iyiler , baska careleride yok saten.. Dogu ya gitiklerindede, ev bulasiya kadar bir kac ay kv yanlarinda kaldilar sonra ev kiralandiktan sonra gectiler...
Hayir iyi derseniz cunku cok bilgim yok ona yonlendirmeye calisicamHaliyle psikolojileri iyi olamıyor diye düşünüyorum
Zor ve çetin heran kele koltukta yaşamak
Yani kötü dersek ne olcak ayrılacakmısınız
sevgilinizi yönlendirmeye degil ne istiyorsa destek olmaya çalışın bence.bu onun tercihi.simdiden zorluklarini düşünmek yerine verdiğiniz kararlarda ve hayattaki hedeflerinizde birbirinizin yaninda olun.benim fikrim bu..Hayir iyi derseniz cunku cok bilgim yok ona yonlendirmeye calisicam
Kayin validelerin yaninda..Kv yanlarinda derken ?
Bir konusursunuz, oda dusunur.. Bir tanidigimda ailesi istememisti, belki sevgilinin ailesi istemiyecek. Ginede yazildi g, bir aile kurup gecinmek icin. Evet gecinmek zor , nasil yapsaz diye dusunuyorsundur.. hayirlisi olsun..Hayir iyi derseniz cunku cok bilgim yok ona yonlendirmeye calisicam
Daha dogrusu o issiz diye ben istiyorum o cok sicak bakmiyorgönülden mi istiyor yoksa issizlikten mi
Daha dogrusu o issiz diye ben istiyorum o cok sicak bakmiyor
Ne alaka benim kotu bi niyetim yokkiEe o zaman niye zorluyorsunuz adamı
bu meslekler gönül işi
sevmeyen yapamaz
hele ki terörün neredeyse zirvede olduğu dönemde
hiç mi acimiyorsunuz
Daha dogrusu o issiz diye ben istiyorum o cok sicak bakmiyor
Ee o zaman niye zorluyorsunuz adamı
bu meslekler gönül işi
sevmeyen yapamaz
hele ki terörün neredeyse zirvede olduğu dönemde
hiç mi acimiyorsunuz