Uzman çavuş eşlerii

Happylovee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2015
29
5
36
Kızlaar eşi uzman çavuş olan var mı. Zorlukları varmı. Doğu görevinde eşinizle gidebiliyormusunz yardımm lütfeen . Bnm nişanlım uzman çavuş ama evlendiğimzde ben ondan ayrı kalamamm:KK14:

Gittiği yere bağlı , doğu görevinde dağın başı 10 hanelik bir köy ise çok zor , ama merkezinde lojman imkanları var , çocuk olduktan sonra eğitim okul olan yerlere tayin verilir .Sınıfı nedir nişanlınızın ?

Tabiki belli zorlukları var bölümünede bağlı tabiki benim eşim komando uzman çavuştu 3,5,7,10,15,30vs kç gün olacağı belli olmayan görevlere gidiyordu tabi o göreve gittiğinde senin aklın hep onda oluyor eğer anlaşabileceğin iyi bir arkadaşın olursa bugünleri daha rahat atlatabiliyorsun oda yoksa daha zor benim doğuda çok candan arkadaşlarım ioldu eşimin olmadığı zamanlarda onlarla vakit geçiriyordum şimdi batıdayım çok şükür eşim biraz rahatladı yaşıda büyük olunca şimdi daha az gidiyor ama busene tayinciyiz Allah hayırlı bir yere çıkarır inşallah çocuklarım8 güvenle okula gönderebileceğim bir yer olurinşalla k9tü yere çıkarsa gidemezsek onunla çok üzülürüm

Kızlaar eşi uzman çavuş olan var mı. Zorlukları varmı. Doğu görevinde eşinizle gidebiliyormusunz yardımm lütfeen . Bnm nişanlım uzman çavuş ama evlendiğimzde ben ondan ayrı kalamamm:KK14:
rahmetlı abım uzman cavustu.Ve esıde gelebılıyor elbette..zorluklarını rahmetlı olmasından SIZ dusunun artık

rahmetlı abım uzman cavustu.Ve esıde gelebılıyor elbette..zorluklarını rahmetlı olmasından SIZ dusunun artık
Rahmetli değil şehit oldu anlaşılan Allah sabır versin size öbür dünyada şefaatçi olsun inşallah.kuranı kerimde şehitlere ölü demeyiniz zira onlar canlılardır siz bilmezsiniz diye bir ayet var o yüzden müsterih olun

İyi günde kötü günde diye yemin edeceğinize göre gitçeksin tabi.. oralar da ülkenin toprağı değil mi.. gözün yemiyorsa ayrıl bi plaza çalışanı bul..

Her türlü zorluğa göğüs geleceksen evlen.
Öyle esin sabah çıkıp akşam gelemicek herkes eşiyle oturup muhabbet ederken sen yalnız olacaksın. Çocukların babalarını sorduğunda uyandiginizda yanınızda olacak diyeceksin. Eşini kapıdan her ugurladiginda Allaha emanet sağ saglim gelirsin inşallah diyeceksin. Bi tatil planı bi gezme planı yapamayacaksin çünkü izinler hiç ummadigin anda kapanır. Hasta olduğunda yalnız olacaksın esin telefonla arayacak ve iyimisin diye soracak ama yanına gelemicek çünkü görev beklemez. Dilinde bir değil bin dua olacak sabırlı olacaksın zorluklara katlanacaksin öyle kolay değil asker polis eşi olmak. Iyi düşün onunla beraber meslegiylede evleneceksin

Abim polis ve diyarbakır sur bölgesine göreve gönderidi.annem ağlamaktan helak oldu. Yengem hamile bayılıp bayılıp duruyo. Gerçekten çok zor. Bunları göze alabiliyorsanız evlenin bence. Ayrıca şunu söylim aslen zonguldaklıyım ama doğuda büyüdüm. Burda üç beş çapulcu terör ortamı yaratmasa burdaki insanlar şeker gibidir. Doğudaki misafirperverliği canayakınlığı başka yerde görmedim emin olabilirsiniz

allah rahmet eylesin uzulme canim o simdi cennetde sehitler cennete gider biliyorsundur uzulme cunku sen uzulursen o hisseder bol bol onun icin yasin oku

Rahmetli değil şehit oldu anlaşılan Allah sabır versin size öbür dünyada şefaatçi olsun inşallah.kuranı kerimde şehitlere ölü demeyiniz zira onlar canlılardır siz bilmezsiniz diye bir ayet var o yüzden müsterih olun

allah rahmet eylesin uzulme canim o simdi cennetde sehitler cennete gider biliyorsundur uzulme cunku sen uzulursen o hisseder bol bol onun icin yasin oku
Allah razi olsun..

Asker ailesi olmak zordur sorumlulukları vardır
Aynı vatan aşkıyla yanıyorsan, gece gelemediğinde sitem etmeyeceksen ,yeri gelecek camdan dahi bakamadığında beni buralara niye getirdin demeyecek eşine destek olacaksan evlen.
Elbette gidebiliyorsun bu sizin kararınıza bağlı bazen çok riskli bölge olduğunda götürmek istemeyebilir yada gitsende ortalık karıştığında aileleriniz gönderin denir
Bi düzeni yoktur yani
Zor olmasına zor ama gurur verici bunuda unutmamak gerek

Asker eşleri doğu görevinde eşiyle gidebiliyor, ama eş getirilebilir ve eş getirilemez diye ayrılır. Eğer eş getirebilir yere tayini olursa (merkeze) sizde gidersiniz. Eş getirilemez dağ başı yerlerede eğer karakolun olduğu yerin emniyeti iyiyse gidip 1-2 ay kalınabiliniyor..

Gittiği yere bağlı , doğu görevinde dağın başı 10 hanelik bir köy ise çok zor , ama merkezinde lojman imkanları var , çocuk olduktan sonra eğitim okul olan yerlere tayin verilir .Sınıfı nedir nişanlınızın ?
Komando olarak başlıyacak henüz eğitimi başlamadı. Doğu görevi kesinn yani:KK43:

Her türlü zorluğa göğüs geleceksen evlen.
Öyle esin sabah çıkıp akşam gelemicek herkes eşiyle oturup muhabbet ederken sen yalnız olacaksın. Çocukların babalarını sorduğunda uyandiginizda yanınızda olacak diyeceksin. Eşini kapıdan her ugurladiginda Allaha emanet sağ saglim gelirsin inşallah diyeceksin. Bi tatil planı bi gezme planı yapamayacaksin çünkü izinler hiç ummadigin anda kapanır. Hasta olduğunda yalnız olacaksın esin telefonla arayacak ve iyimisin diye soracak ama yanına gelemicek çünkü görev beklemez. Dilinde bir değil bin dua olacak sabırlı olacaksın zorluklara katlanacaksin öyle kolay değil asker polis eşi olmak. Iyi düşün onunla beraber meslegiylede evleneceksin
Onu çok seviyorum bütün bunlara katlanırım ama hergün onu o terörün içine göndermekk:110::110: bn ona her akşam kapıyı açabileyim sağ salim gelsinde gèrisi bi şekilde olur gider elbet. Çok tesekkr ederim canım yorumun için

Asker ailesi olmak zordur sorumlulukları vardır
Aynı vatan aşkıyla yanıyorsan, gece gelemediğinde sitem etmeyeceksen ,yeri gelecek camdan dahi bakamadığında beni buralara niye getirdin demeyecek eşine destek olacaksan evlen.
Elbette gidebiliyorsun bu sizin kararınıza bağlı bazen çok riskli bölge olduğunda götürmek istemeyebilir yada gitsende ortalık karıştığında aileleriniz gönderin denir
Bi düzeni yoktur yani
Zor olmasına zor ama gurur verici bunuda unutmamak gerek
Evet gurur verici vatan için latlanıyosun spnuçta. Birde nasipde varsa önüne geçilemez canım hayırlısı olsun diyelim artık.

Back
X