- 28 Kasım 2015
- 29
- 5
- 36
- Konu Sahibi Happylovee
Kızlaar eşi uzman çavuş olan var mı. Zorlukları varmı. Doğu görevinde eşinizle gidebiliyormusunz yardımm lütfeen . Bnm nişanlım uzman çavuş ama evlendiğimzde ben ondan ayrı kalamamm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
rahmetlı abım uzman cavustu.Ve esıde gelebılıyor elbette..zorluklarını rahmetlı olmasından SIZ dusunun artıkKızlaar eşi uzman çavuş olan var mı. Zorlukları varmı. Doğu görevinde eşinizle gidebiliyormusunz yardımm lütfeen . Bnm nişanlım uzman çavuş ama evlendiğimzde ben ondan ayrı kalamamm![]()
Rahmetli değil şehit oldu anlaşılan Allah sabır versin size öbür dünyada şefaatçi olsun inşallah.kuranı kerimde şehitlere ölü demeyiniz zira onlar canlılardır siz bilmezsiniz diye bir ayet var o yüzden müsterih olunrahmetlı abım uzman cavustu.Ve esıde gelebılıyor elbette..zorluklarını rahmetlı olmasından SIZ dusunun artık
Abim polis ve diyarbakır sur bölgesine göreve gönderidi.annem ağlamaktan helak oldu. Yengem hamile bayılıp bayılıp duruyo. Gerçekten çok zor. Bunları göze alabiliyorsanız evlenin bence. Ayrıca şunu söylim aslen zonguldaklıyım ama doğuda büyüdüm. Burda üç beş çapulcu terör ortamı yaratmasa burdaki insanlar şeker gibidir. Doğudaki misafirperverliği canayakınlığı başka yerde görmedim emin olabilirsinizKızlaar eşi uzman çavuş olan var mı. Zorlukları varmı. Doğu görevinde eşinizle gidebiliyormusunz yardımm lütfeen . Bnm nişanlım uzman çavuş ama evlendiğimzde ben ondan ayrı kalamamm![]()
allah rahmet eylesin uzulme canim o simdi cennetde sehitler cennete gider biliyorsundur uzulme cunku sen uzulursen o hisseder bol bol onun icin yasin okurahmetlı abım uzman cavustu.Ve esıde gelebılıyor elbette..zorluklarını rahmetlı olmasından SIZ dusunun artık
Rahmetli değil şehit oldu anlaşılan Allah sabır versin size öbür dünyada şefaatçi olsun inşallah.kuranı kerimde şehitlere ölü demeyiniz zira onlar canlılardır siz bilmezsiniz diye bir ayet var o yüzden müsterih olun
Allah razi olsun..allah rahmet eylesin uzulme canim o simdi cennetde sehitler cennete gider biliyorsundur uzulme cunku sen uzulursen o hisseder bol bol onun icin yasin oku
Allah rahmet eylesinrahmetlı abım uzman cavustu.Ve esıde gelebılıyor elbette..zorluklarını rahmetlı olmasından SIZ dusunun artık
Asker ailesi olmak zordur sorumlulukları vardırKızlaar eşi uzman çavuş olan var mı. Zorlukları varmı. Doğu görevinde eşinizle gidebiliyormusunz yardımm lütfeen . Bnm nişanlım uzman çavuş ama evlendiğimzde ben ondan ayrı kalamamm![]()
Komando olarak başlıyacak henüz eğitimi başlamadı. Doğu görevi kesinn yaniGittiği yere bağlı , doğu görevinde dağın başı 10 hanelik bir köy ise çok zor , ama merkezinde lojman imkanları var , çocuk olduktan sonra eğitim okul olan yerlere tayin verilir .Sınıfı nedir nişanlınızın ?
Tabikide gideceğim gözüm yemese zaten nişanlanmazdım. Her yere götüremedikleri için sordum ben bu soruyu soruyu anlamadın sen bence...İyi günde kötü günde diye yemin edeceğinize göre gitçeksin tabi.. oralar da ülkenin toprağı değil mi.. gözün yemiyorsa ayrıl bi plaza çalışanı bul..
Onu çok seviyorum bütün bunlara katlanırım ama hergün onu o terörün içine göndermekkHer türlü zorluğa göğüs geleceksen evlen.
Öyle esin sabah çıkıp akşam gelemicek herkes eşiyle oturup muhabbet ederken sen yalnız olacaksın. Çocukların babalarını sorduğunda uyandiginizda yanınızda olacak diyeceksin. Eşini kapıdan her ugurladiginda Allaha emanet sağ saglim gelirsin inşallah diyeceksin. Bi tatil planı bi gezme planı yapamayacaksin çünkü izinler hiç ummadigin anda kapanır. Hasta olduğunda yalnız olacaksın esin telefonla arayacak ve iyimisin diye soracak ama yanına gelemicek çünkü görev beklemez. Dilinde bir değil bin dua olacak sabırlı olacaksın zorluklara katlanacaksin öyle kolay değil asker polis eşi olmak. Iyi düşün onunla beraber meslegiylede evleneceksin
Evet gurur verici vatan için latlanıyosun spnuçta. Birde nasipde varsa önüne geçilemez canım hayırlısı olsun diyelim artık.Asker ailesi olmak zordur sorumlulukları vardır
Aynı vatan aşkıyla yanıyorsan, gece gelemediğinde sitem etmeyeceksen ,yeri gelecek camdan dahi bakamadığında beni buralara niye getirdin demeyecek eşine destek olacaksan evlen.
Elbette gidebiliyorsun bu sizin kararınıza bağlı bazen çok riskli bölge olduğunda götürmek istemeyebilir yada gitsende ortalık karıştığında aileleriniz gönderin denir
Bi düzeni yoktur yani
Zor olmasına zor ama gurur verici bunuda unutmamak gerek