Uzman çavuş eşlerii

Ben uzman çavuş eşi degilim ama uzman cavuş kızıyım. Babam bes ay once emekli oldu cok şükür.
Zor. Çok zor.
11 yıl doğu görevi yaptı. Bir ay hic gelmedigi oluyordu. Her telefon çalışında korkuyla açıyorduk telefonu. Allah güç versin size ne diyeyim.
Yazacak cok sey var ama sizi korkutmak istemiyorum.
Amin inşallah çok teşekkür ederim. Hayırlısıyla sağ salim bizimde emekliliğimiz gelir inşallah

Evet canım aynı şehirdeydik inşallah eşininde tayini seni götürebileceği bir yere çıkar dağ karakolu olmadıktan sonra gidebilirsin canım Allah yardım ediyor hakkında hayırlısı gerçekten bu terör olayı olmasa doğunun insanları çok cana yakın çok dostane insanlar ben siirtte beş sene kaldım şuan batıdayım ama siirt başkaydı insanlık yönünden dostluk yönünden diyorum bakalım busene neresi çıkacak bize
Çok teşekkür ederim canım iyi dileklerin için. İnşallah hakkımızda hayırlısı olsun. Bekleyip göreceğiz artık

O belli olmuyor diye biliyorum. Bir akrabamızın eşi neredeyse hiç duramıyor karısının yanında. Geçen bir foto paylaşmışlar, 6 aylık hasret bitti diye. Çok zor. Bir başka tanıdığımız da doğuda asker, çocuğu düğün günü çağırılar (izinli olduğu halde), ama ayarladılar bir şekilde, bir kaç gün balayından sonra görev yerine gitti, eşi ise kendi ailesinin yanına döndü.
Zor gerçektensabredecz artık rabbim hayırlısını versin

Zor mu? Eşim astsubay,iki çocuğum var,dogudayim,gel birde bana sor çektiklerimizi...Rabbim hepsini korusun,ben 10 yıldır yüreğim ağzımda yaşıyorum,rabbim sanada güç sabır ve mutluluk versin ınşallah kardeşim...
Amin inşallah sağol kardeşim. Allah ım hepimize sabır ve mutluluk versin

Back
X