Boşanalı 2 yıl olacak.ben onu evlenirkende üzmedim boşanırkende üzmedim.çünkü seviyordum.ama zaman ilerledikçe ve onu gördükçe ahh etmeye başladım.benden aldıkları ile sermaye yapmış iş yapıyor.maddiyat önemli değil asıl o benim kalbimi,beynimi ve vücudumu kullandı.boşanırken eğer ben ona bu kadar iyi olmasaydım şimdi durum ne olurdu diye düşünüyorum.birde bu dünyada kötülük yapanların yaptıkları yanlarına karmı kalıyor.ben belki şuanki psikolojimden dolayı ahım ve hakkım çıksın istiyorum ama çıkmıyor ve çıkmayacak...sadece içimden geçenleri söylemek istedim.
İlahi adalet yerini bulur inş canım bende seninle aynı durumdayım çok kolay evlendim şu an boşanıcam kendimde yorulmayayım diye çok kolayda boşamayı düşünüyorum. boşanırkken üzseydin o arada sende yıpranırdın hayatından çııkardığın bi adam içinde değmez . en iyisi takip etmemek naparsa yapsın senden uzak olsun ahın çıkar inşallah
eğer haklıysan hiç merak etme,o ah öyle bir yerde çıkar ki sen bile şaşırırsın..sadece sabret.Allahın adaleti her zaman daha büyüktür
kolay boşanma.ben kendimi yıpratmayayım diye değil onu sevdiğim için tekrar bir araya gelirsek daha fazla üzülmüş olmayalım diye zorlamadım.o zamanlar bünyem kaldırmazdı zaten ama şimdi keşke tazminat davası açsaydım diyorum
Canım eden bulur demişler!
Boşanalı baya zaman geçmiş ama belliki sende açtığı yaralar hala kapanmamış.
Sen kendi hayatına bak ve artık onunla ilgili hiç birşey düşünme.
boşanmışsın, hayatından çıkarmışsın, yeni bir hayat kurmuşsun kendine,
aklındanda çıkar artık...
geçmişi bırak gitsin, pişmanlıklar sana bir fayda sağlamayacak,
zengin olmuş, parasını sana vermiş sürünmüş neyi değiştirirki...
istemediğin o adam artık hayatında yok
ne mutlu sana
çoğu zaman iyi ki gerçek adaletin ortaya çıkacağı başka bir dünya var diyorum..bu dünya değil asıl olan,o yüzden hesap gününe kadar lütfen böyle dolurup üzmeyin kendinizi.Rabbimin adaletinden emin olun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?