üzmediğim için pişmanım....

ahgs

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2010
177
2
96
Antalya
Boşanalı 2 yıl olacak.ben onu evlenirkende üzmedim boşanırkende üzmedim.çünkü seviyordum.ama zaman ilerledikçe ve onu gördükçe ahh etmeye başladım.benden aldıkları ile sermaye yapmış iş yapıyor.maddiyat önemli değil asıl o benim kalbimi,beynimi ve vücudumu kullandı.boşanırken eğer ben ona bu kadar iyi olmasaydım şimdi durum ne olurdu diye düşünüyorum.birde bu dünyada kötülük yapanların yaptıkları yanlarına karmı kalıyor.ben belki şuanki psikolojimden dolayı ahım ve hakkım çıksın istiyorum ama çıkmıyor ve çıkmayacak...sadece içimden geçenleri söylemek istedim.

İlahi adalet yerini bulur inş canım bende seninle aynı durumdayım çok kolay evlendim şu an boşanıcam kendimde yorulmayayım diye çok kolayda boşamayı düşünüyorum. boşanırkken üzseydin o arada sende yıpranırdın hayatından çııkardığın bi adam içinde değmez . en iyisi takip etmemek naparsa yapsın senden uzak olsun ahın çıkar inşallah

eğer haklıysan hiç merak etme,o ah öyle bir yerde çıkar ki sen bile şaşırırsın..sadece sabret.Allahın adaleti her zaman daha büyüktür

Hiç bir zaman kalmaz merak etmeyin.
Haksız yere üzen mutlaka üzülür, şimdi hayatı yolunda gidiyor gibi görünüyor olabilir
er geç adalet yerini bulur.
Artık bitmiş bu iş, geçmişe dönmeyin artık, geleceğe bakın bence.
Gözünüzde arkada kalmasın, eden bulur emin olun, içiniz rahat etsin.

mübarek günlerdeyiz allaha havale et o verir mükafatını

Canım eden bulur demişler!
Boşanalı baya zaman geçmiş ama belliki sende açtığı yaralar hala kapanmamış.

Sen kendi hayatına bak ve artık onunla ilgili hiç birşey düşünme.

Şimmmmdi bir arkadaşa yazdım canım
Mazlumun ahının yerde kaladığını görmedim
Bazen jet hızıyla
bazen aheste aheste
ama illaki çıkıyor.

senden nasıl para alabiliyo ki boşanırken?
belki de öbür dünyaya bırakmıştır Allah senin ahını..
Eğer öbür dünyaya kalmışsa, vay o adamın haline..

Malesef bende bazen ayni seyleri dusunmeden duramiyorum.
Sanirim dunyanin dongusu boyle, iyiler iyi olduklari icin ezilir..
Kotulerde kotulukleri yanlarina kar kalir zanneder.

Ama hic uzulme, bu dunyada hic bir kotuluk ve riyakarlik cevapsiz kalmamistir.
Allah buyuk, sen bence daha fazlasi ile yipranmadigina sukretmelisin.
Ya bu sekilde yillarca yasasaydin ve farkina cok daha gec varsaydin?
Herseyde bir hayir vardir, Allah yardimcin olsun..

Inan bana zalimin zulmu yerde kalmaz, mazlumun da ahi..
Sen Allah'a havale et.. Rabbim elbet senin icinde iyi seyler kararlamistir oyle dusun.
Hakkinda hayirlisi olsun.. Insallah uzuntulerin ve acilarin bir an once diner.
Rabbim once saglik sonra huzur versin oyle dusun...

kolay boşanma.ben kendimi yıpratmayayım diye değil onu sevdiğim için tekrar bir araya gelirsek daha fazla üzülmüş olmayalım diye zorlamadım.o zamanlar bünyem kaldırmazdı zaten ama şimdi keşke tazminat davası açsaydım diyorum

eğer haklıysan hiç merak etme,o ah öyle bir yerde çıkar ki sen bile şaşırırsın..sadece sabret.Allahın adaleti her zaman daha büyüktür

sanırım sabırsızım ama çok ağlıyorum ondan galiba.sadece yanından geçen biriymişim onun için.inşallah çıkar..

hangı sehırdesın canım ıstersen yapabılırsın yıne bunu dert etme ama kendını ne olursa olsun uzme.

Canım eden bulur demişler!
Boşanalı baya zaman geçmiş ama belliki sende açtığı yaralar hala kapanmamış.

Sen kendi hayatına bak ve artık onunla ilgili hiç birşey düşünme.

evet yaraları hala kapanmadı.benimle aynı dönem evlenen arkadaşlarımın çocukları oldu ben ise tekrar evlenememek tekrar sevememek korkusu var.maddi ve manevi ve toplumsal öyle yaralar açtıkı bende kabuk bağladı sanıyorum ama sadece üzerine merhem sürmüşüm kabuk bağlanmamış henüz

çoğu zaman iyi ki gerçek adaletin ortaya çıkacağı başka bir dünya var diyorum..bu dünya değil asıl olan,o yüzden hesap gününe kadar lütfen böyle dolurup üzmeyin kendinizi.Rabbimin adaletinden emin olun...

Canım emin ol çıkar o yaptıkların acısı belki 10 yıl sonra belki daha yakın bir zamanda ama çıkar.. Ben yapılan kötülüklerin yanında kar kaldığını hiç görmedim elbet acısı bir yerden çıktı. En yakınımdan bir örnek verim dayım eşini aldattı sekreteriyle daha küçücük bebekleri vardı sonra ayrılıp o sekreteriyle evlendi. 2 tane boyunca kızları var şimdi ama dayım 2. eşinide sekreteriyle aldattı ve ona aşık olduğunu söyledi kaç sene sonra aynı şeyi yaşadı kadın. Sen içini ferah tut takma kafana , baksana o hayatını yaşıyor işini bile kurmuş. Sende artık kendi hayatına bakmalısın.

boşanmışsın, hayatından çıkarmışsın, yeni bir hayat kurmuşsun kendine,
aklındanda çıkar artık...
geçmişi bırak gitsin, pişmanlıklar sana bir fayda sağlamayacak,
zengin olmuş, parasını sana vermiş sürünmüş neyi değiştirirki...
istemediğin o adam artık hayatında yok
ne mutlu sana

bende aynen böyle düşünüyorum, onun iyiliğive ya kötülüğü artık seni ilgilendirmemeli..sen kendine onsuz yeni ve güzel bir hayat kur, elbet bu haksızlık biter birgün

sanırım hakkımı helal etmediğim kişiler o ve ailesi.inşallah ahirette alacağım hakkımı

bu adamların paraları namusları oyüzden sonuna kadar alsaydın keşke sana acımayana sen hiç acımıycaksın

hayatta en çok ilahi adalete güvenin...ALLAH ın sopası yok demişler yüce yaradan adaletiyle vurur insana...siz sadece o na güvenin ve bekleyin zamanını...CAN YAKTIYSAN CANININ YANACAĞI GÜNÜ BEKLE.diye okumuştum bir yerde o gün gelecek emin olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…