Boşanalı 2 yıl olacak.ben onu evlenirkende üzmedim boşanırkende üzmedim.çünkü seviyordum.ama zaman ilerledikçe ve onu gördükçe ahh etmeye başladım.benden aldıkları ile sermaye yapmış iş yapıyor.maddiyat önemli değil asıl o benim kalbimi,beynimi ve vücudumu kullandı.boşanırken eğer ben ona bu kadar iyi olmasaydım şimdi durum ne olurdu diye düşünüyorum.birde bu dünyada kötülük yapanların yaptıkları yanlarına karmı kalıyor.ben belki şuanki psikolojimden dolayı ahım ve hakkım çıksın istiyorum ama çıkmıyor ve çıkmayacak...sadece içimden geçenleri söylemek istedim.
bu adamların paraları namusları oyüzden sonuna kadar alsaydın keşke sana acımayana sen hiç acımıycaksın[/QUOT
kesinlikle...böyle adamların canını paralarıyla yakacaksın ondan anlarlar çünkü
benim mahkemem devam ediyor,kuruşu kuruşuna istiyorum hakkımı dedim..
bende bu süreçte( ki benim olayım 8 aydır sürüyor) bana yapılan haksızlıkları hala hazmediyorum ve onlar rahat gezerken ben kahroluyorum
onunda evliliğiydi,sevgisiydi herşey yalanmış beni bir bez parçası gibi kaldırıp atmak istedi hayatından,aldattı..daha neler neler çok canım yandı çookk ağladım hazmedemedim ama elimden karşı dava açıp hakkımı istemekten başka birşey gelmedi
bütün yaptıklarına karşı ben hergün ağlayıp,üzülürken o ve ailesi çok mutlu çok zoruma gidiyor benimde...
bakalım boşanıp bitirdiğimde ben nasıl psikolojide olacağım..yaşananları,onu unutmayı öyle çok istiyorumki keşke bir yöntem olsada onunla ilgili tüm geçmişimi silebilsem yoksa huzurlu olamayacağım bende biliyorum parada alsam
bunun çözümünü bilen,uygulayıp işe arayan varsa paylaşsın lütfen:26:
Boşanalı 2 yıl olacak.ben onu evlenirkende üzmedim boşanırkende üzmedim.çünkü seviyordum.ama zaman ilerledikçe ve onu gördükçe ahh etmeye başladım.benden aldıkları ile sermaye yapmış iş yapıyor.maddiyat önemli değil asıl o benim kalbimi,beynimi ve vücudumu kullandı.boşanırken eğer ben ona bu kadar iyi olmasaydım şimdi durum ne olurdu diye düşünüyorum.birde bu dünyada kötülük yapanların yaptıkları yanlarına karmı kalıyor.ben belki şuanki psikolojimden dolayı ahım ve hakkım çıksın istiyorum ama çıkmıyor ve çıkmayacak...sadece içimden geçenleri söylemek istedim.
peki ufakta olsa bir tazminat aldın mı ?? eğer almadıysan tazminat hakkın sakıl duruyor olabilir sonradan açma hakkın var bir sorar mısın avukata ?
benim çok hızlı oldu boşanmam yani ben anladım bile diyebilirim.1 kez avukata başvurduk 1 hafta içinde dava tarihi verildi ve boşandık.ben ise o sıralar hala vazgeçebiliriz diye çabalıyordum o ise ailesini üzmemekten bahsediyordu.annesi sayesinde.benim aklımda hala bir ara gelmek varken bir anda kendimi mahkeme salonunda buldum.salonda bile aramızdakilerin düzelebileceğini anlatmaya çalışıyordum.sanki karşımdaki beni o kadar seviyordu da!
avukatımız ortaktı.ben boşandığımızın şokunu yaşıyordum.o sıra bana temize gidilmeyeceğine dair kağıt imzalattı avukatım.sanırım ortak avukatımızla o daha çok görüşüyordu.ben para istemiyorum.mutlu olmak ve onunda benim mutluluğumu görmesini istiyorum.evet onunda mutsuz olmasını.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?