Canım ne alakası var sadece zamanı gelmemiştir.
Ben sevildim de sevemiyorum benim derdim de bu.
Ama umutsuzluğa kapılmıyorum.
İnan hiç aşık olmamayı dilerdim.
LG-P710 Tapatalk
Ben de üzülüyorum. İnsan sevgilisi olsun istiyor. Neyse ki bu konuda yalnız değilsin. Daha 19 yaşındasın. Şimdiden üzülme, ileride olmazsa üzülebilirsin.
Hoşça kal.
19 yaşındayım.benim üzüldüğüm şey yalnızlığım ve şimdiye kadar hiç sevilmemiş olmam.bunu nereden anladın diyeceksiniz?hem hiç çıkma teklifi almadım.hem de bir erkek bir kızı sevdiğinde ona çok bakıyor yani belli ediyor ve ya birileri aracılığıyla öğreniyorsun.ben biraz ciddi ve zeki duran bir kızım.güzellik olarak ortanın üstündeyim.ama neden olmadı?hiç olmayacak mı?benim beğendiğim erkekler oldu ama düşünmemek zorunda kaldım.çünkü hep sevgilileri oluyordu.
sizce bir kız neden sevilmemiştir?yani biri bana seni seviyorum dese resmen şok olurum.
hatta bu durumu ilerde evlenemez miyim boyutuna getirdim.ve isyan ediyorum.ben sevmeyi sevilmeyi isteyen biri olduğum için beni en çok bu acıtır.çocukken bir çocuğu beğenmiştim,netten kendi kafama büyü sitelerine girmiştim.yani bu sıkıntı çocukluktan beri var.
sizce sebebi ne olabilir?kısmetsiz miyim?
acaba gerçekten günü vakti var mıdır?:26:
beni umutlandıracak bir şey olsa belki mutlu olurdum.
zamanı gelmemesi ne demek?
sevilmenin zamanı yok ki
bence benim olmaz.bazı kızların ışığı var herhalde erkekler beğeniyor.benim ışığım hiç olmamış.
19 yaşındayım.benim üzüldüğüm şey yalnızlığım ve şimdiye kadar hiç sevilmemiş olmam.bunu nereden anladın diyeceksiniz?hem hiç çıkma teklifi almadım.hem de bir erkek bir kızı sevdiğinde ona çok bakıyor yani belli ediyor ve ya birileri aracılığıyla öğreniyorsun.ben biraz ciddi ve zeki duran bir kızım.güzellik olarak ortanın üstündeyim.ama neden olmadı?hiç olmayacak mı?benim beğendiğim erkekler oldu ama düşünmemek zorunda kaldım.çünkü hep sevgilileri oluyordu.
sizce bir kız neden sevilmemiştir?yani biri bana seni seviyorum dese resmen şok olurum.
hatta bu durumu ilerde evlenemez miyim boyutuna getirdim.ve isyan ediyorum.ben sevmeyi sevilmeyi isteyen biri olduğum için beni en çok bu acıtır.çocukken bir çocuğu beğenmiştim,netten kendi kafama büyü sitelerine girmiştim.yani bu sıkıntı çocukluktan beri var.
sizce sebebi ne olabilir?kısmetsiz miyim?
yaşın daha çok küçük
aceleye gerek yok
erken olması değil
kaliteli olması önemli
senin kısmetin her nerde olursan ol seni bulur
yorma kafanı
Galiba sorun ciddi Olman,biraz daha rahat ol
yapamıyorum ki.kişilik duruş bunlar nasıl değişsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?