üzüldüğüm şey

Ay ben de ayni durumda sayılırım ve 21 olmak üzereyim : )desene olmüsüm aglayanım yok

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

İki tane arkadaşım var ikisi de 25 yaşında hiç teklif almadılar bu zamana kadar.
Biri bebek gibi, upuzun saçları var, iyiliği yüzüne vurmuş diğeri siyah saçlı mavi gözlü.
Yani lafın özü ikisi de güzel kız ama eksik şeyler var.
Mesela karşı cinsle resmen konuşamıyolar. Haliyle etkileşim olamıyo.
Mavi gözlü olan heyecanlanınca resmen düşmana bakar gibi bakıyo Konuşurken kısa kesiyo heyecanlanınca, millet soğuk sanıyo kızı.
Diğeri de çok içine kapanık.

Yani kısmet falan ama sırf güzellikle olmuyo işte:44:

canım daha yaşın küçük üzme kendini. hem her bir şey hisseden gelip de söylemeye cesaret edemiyor.

tabi sen hiç bana bakan eden falan da olmadı diyorsan kesinlikle bulunduğun ortamdandır.

farklı ortamlarda birçok kişi senden hoşlanabilir.

mesela kendimden biliyorum bazı ortamlarda hiç bakan bile olmuyor, bir ortamda en az 2-3 kişi bir şey hissediyor.

tamamen rastlantı. ondan takma. hem 1 kişi olsun adam gibi olsun canım.

doğru yerde doğru zamanda karşına çıksın önemli olan o.

boş boş senden hoşlanan bir şeyler hayatına bir şey katmıyorlar.

Güzellik olarak ortanın üstüyüm demişsin kime göre neye göre ? :) bana komik geldi tavrın belki de çok kendini beğenmiş görünyosundur dışardan bu da yeterince itici bir özellik

kesin onlardan birçok hoşlanan vardır da açılamamışlardır canım. erkekler dış görüntüye çok önem veriyorlar çünkü.

hatta bu kız güzel bunun kesin sevgilisi vardır mantığıyla bile açılmamış olabilirler.

benden hoşlandığına gayet net emin olduğum (gerek davranışlarından gerek arkadaşlarıyla konuşmalarını duyduğumdan) halde açılmayan o kadar çok erkek biliyorum ki. ben de soğuğumdur gerçi biri konuşmaya çalışırsa kısa cevaplar veririm ama zaten bir şey hissetmiyorumdur yani açılmasalar da olur. yüz bulamayan erkek açılamaz tabi ki.

5 erkek hoşlanıyorsa 1 i ancak açılıyor. onlar da haklı karşılık almayacaklarını bile bile niye açılsınlar.

Güzellik olarak ortanın üstüyüm demişsin kime göre neye göre ? :) bana komik geldi tavrın belki de çok kendini beğenmiş görünyosundur dışardan bu da yeterince itici bir özellik

neden kendimi beğenmiş olayım?yani neden komik geldi ki?
bir kaç kız bana öyle söyledi.
sütlü çikolatasın diyen oldu.aynen dediğim gibi normalin üstündesin diyen,gamzelerim ve tavşan dişimi beğenen oldu.
bende insanların kendini beğenmişlik bulacaklarını sanmıyorum.tatlı kız demezlerdi çünkü.

Her topalın bir kör alıcısı diye bir tabir vardır. Neden evlenemeyesin ki.
Lise de hiç erkek arkadaşı olmayan sessiz sedasız utangaç kimseyle konuşmayan tipler vardı. Hepsi evlendi. Sen evlenmek istedikten sonra evde kalmazsın korkma.
Bu yaşda evlilik düşünme, yaşın küçük. Hayatını yaşa evlendiğinde bekar geçirdiğin günleri ararsın. Herkesin ergenlik aşkları olmak zorunda değil ki.
Bence bu gibi sorularla kafanızı şimdiden doldurmayın

ben de 19 yaşınmdayım.2 buçuk yıllık ilişkim var. olmadığı zamanlar ben de diyordum neden hayatımda kımse yok diye. şimdi de diyorum ki acaba olmasa mıydı tartışınca falan derslerimi ruh halimi çok etkiliyor çünkü ileri derecede.

Evet ortama göre cok fazla değişen bir durum diye düşünüyorum ben de

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kendini beğenmişsin demedim, öyle görünüyor olabilirsin dedim. Bu işletin güzellikle elbette ilgisi var ne kadar güzelsen o kadar uğraşanın olur seninki de kadere kalmış artık o dediklerini beğenen biri olursa birgün seni de çok sever.

anladım.
dediğiniz gibi umarım biri beğenir ve çok sever.
sağolun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…