- 23 Mayıs 2009
- 14.483
- 15.920
- 823
başına gelmeyen anlayamazda ama insan da biraz vicdan, merhamet olurAbow valla yoruma bak.. cocuk sahibi olnak iki hormon ilaciyla olacak kdr basit olsa .. niye bu kdr insan evlat hasreti cekiyor? Allah islah etsin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
başına gelmeyen anlayamazda ama insan da biraz vicdan, merhamet olurAbow valla yoruma bak.. cocuk sahibi olnak iki hormon ilaciyla olacak kdr basit olsa .. niye bu kdr insan evlat hasreti cekiyor? Allah islah etsin
Vallahi size de yazmadan edemiciim.
Kaçtır görüyorum yorumlarını, çocuk çocuk çocuk isryorym diye
Sen çocuk ve anne olmak istiyorsan, yetimhaneye git, çocuk al.
Ama hamile olmak istiyorsan, doktora danış hormon ilacı ile hamile hisset bari
Doğurmadan anne oluver, ne yani
Tüp bebek için harcanan paralara
Evlat edindiğiniz çocuğun eğitim masrafını karşılarsınız
Üremeyin ayrıca, dünya insana doydu!!
Fevri mi? Yok ya abartma fevri degilim yanlis anlamissinİyi de neden fevri cevap veriyorsunuz? Önce sakin olun. Ben göç alan, aile planlamasının sağlıklı olmadığı bir yerde öğretmenim. Aynı soyadını taşıyan kuzen çocuğu 7 öğrencim var hepsi de engelli. Kaynaştırma öğrencisi. Ben tıbba, istatistiklere ve bilime inanırım. Bu arada geçen hafta 9 yaşındaki kız çocuğuyla evlenmenin caiz olduğu söylenmişti. O zaman onu da meşru yapalım. Kelime üzerinden sapkın bir yapı nasıl savunulabilir hayret doğrusu. Referanslarınızı tekrar değerlendirin bence. Yoksa 9 yaşındaki çocuğunuzu kuzeniyle evlendirirsiniz bu gidişle. Daha da cevap yazmam, sinirlendim size.
O öyle bir tıp ya kendini cidden değişik sanıyor ıste devrik cümle falan kurarak ama o kadar komik ki bir de hadsiz kırdığı incitittigi bir insanın ne kadar anne olmak istediğini anlamayacak kadar malesef hadsiz bence kendi yalnızlık ve mutsuzligundan etrafa saldırıyorBu nasıl hadsizce bir cevap? Üreyip ürememeyi size mi danışıcaz pardon? Siz üremeyin tamam ama başkasına da karışmayın. Nerden biliyorsunuz o kişinin doktora gidip gitmediğini. Herkese de yuvadan çocuk veriyorlardı zaten.
Cidden şu mesajdan tiksindim.
Konu sahibi siz destek olun madem. 20 aylık çocuk nasıl yürümez?
kendi çocuk hasreti çekmedin anladıkta. ama insan hiç mi düşünmez ben dengesizce bunları yazarken, karşımdakinin canını acıtırmıyım diye. bu kadar mı vicdansızsın. keşke senin annen babanda üremeseymiş![]()
evet dikkatimi çekti, konu sahibinede salak demiş. bunun çözümü banlanmak olmamalı.bi kaç gün banlı kalıp, yin aynı şekil devam ediyo.+10000
Malesef ki bu uyenin uslubu cok cirkin.
Hemen hemen her konu da bu tarz cevaplar![]()
Yaa ne alaka konusmak icin ne konusuyosun! Teyze cocuklari deseydi ona da bi o kdr sasirirdim!Teyze olunca uzak mı olacaktı?
Ya böyle şeyleri okudukça boynumdan beynime doğru bi sıcaklık yayılıyo. Böyle gerizekalı insanlar nasıl bu yaşa kadar yaşıyo aklım almıyo! Çocuğun tedavisine izin vermemek ne demek ya?! Rabbim iki taraftada çektirsin inşallah!Bir tanıdığımızın bebeğinin yemek borusunda delik varmış. Kayınvalidesi izin vermediği için götürmemişler doktora. Gerekçesi de “Bizim zamanımızda doktor mu vardı?” Bebeği kaybettiler maalesef. Cahilliğin elli tonu.