• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üzüldük açıkcası

Vallahi size de yazmadan edemiciim.
Kaçtır görüyorum yorumlarını, çocuk çocuk çocuk isryorym diye

Sen çocuk ve anne olmak istiyorsan, yetimhaneye git, çocuk al.

Ama hamile olmak istiyorsan, doktora danış hormon ilacı ile hamile hisset bari

Doğurmadan anne oluver, ne yani

Tüp bebek için harcanan paralara
Evlat edindiğiniz çocuğun eğitim masrafını karşılarsınız

Üremeyin ayrıca, dünya insana doydu!!

Bu nasıl hadsizce bir cevap? Üreyip ürememeyi size mi danışıcaz pardon? Siz üremeyin tamam ama başkasına da karışmayın. Nerden biliyorsunuz o kişinin doktora gidip gitmediğini. Herkese de yuvadan çocuk veriyorlardı zaten.
Cidden şu mesajdan tiksindim.

Konu sahibi siz destek olun madem. 20 aylık çocuk nasıl yürümez?

İyi de neden fevri cevap veriyorsunuz? Önce sakin olun. Ben göç alan, aile planlamasının sağlıklı olmadığı bir yerde öğretmenim. Aynı soyadını taşıyan kuzen çocuğu 7 öğrencim var hepsi de engelli. Kaynaştırma öğrencisi. Ben tıbba, istatistiklere ve bilime inanırım. Bu arada geçen hafta 9 yaşındaki kız çocuğuyla evlenmenin caiz olduğu söylenmişti. O zaman onu da meşru yapalım. Kelime üzerinden sapkın bir yapı nasıl savunulabilir hayret doğrusu. Referanslarınızı tekrar değerlendirin bence. Yoksa 9 yaşındaki çocuğunuzu kuzeniyle evlendirirsiniz bu gidişle. Daha da cevap yazmam, sinirlendim size.
Fevri mi? Yok ya abartma fevri degilim yanlis anlamissin

Bak olayi cok baska bi yere goturuyosun sen. 9 yasindaki cocukla evlenmek T.C kanununda var mi? Boylebirseyi resmiyette hayatta yapamazlar. Sapla samani ayirt edebilmek lzm.

Ben akraba evliligi yanlisiyim demiyorumki sadece savunma olarak sizlerin kardes gibi mantigina dayanarak seninde mesru degildir demene katilmiyorum.. ki mesru olmadigini hala ispatlayamadin?!?!

Ben tarafsizim dedigim gibi...ne isterim akraba evliligini ama biri akrabasiyla evliysede... aaa nasil olur kardessiniz demem yani.. aradaki farki anlatamiyo muyum?

Bu nasıl hadsizce bir cevap? Üreyip ürememeyi size mi danışıcaz pardon? Siz üremeyin tamam ama başkasına da karışmayın. Nerden biliyorsunuz o kişinin doktora gidip gitmediğini. Herkese de yuvadan çocuk veriyorlardı zaten.
Cidden şu mesajdan tiksindim.

Konu sahibi siz destek olun madem. 20 aylık çocuk nasıl yürümez?
O öyle bir tıp ya kendini cidden değişik sanıyor ıste devrik cümle falan kurarak ama o kadar komik ki bir de hadsiz kırdığı incitittigi bir insanın ne kadar anne olmak istediğini anlamayacak kadar malesef hadsiz bence kendi yalnızlık ve mutsuzligundan etrafa saldırıyor

kendi çocuk hasreti çekmedin anladıkta. ama insan hiç mi düşünmez ben dengesizce bunları yazarken, karşımdakinin canını acıtırmıyım diye. bu kadar mı vicdansızsın. keşke senin annen babanda üremeseymiş :ukala:

+10000
Malesef ki bu uyenin uslubu cok cirkin.
Hemen hemen her konu da bu tarz cevaplar :işsiz:

+10000
Malesef ki bu uyenin uslubu cok cirkin.
Hemen hemen her konu da bu tarz cevaplar :işsiz:
evet dikkatimi çekti, konu sahibinede salak demiş. bunun çözümü banlanmak olmamalı.bi kaç gün banlı kalıp, yin aynı şekil devam ediyo.

Bebegi saglik ocana aşı yapmaya gitiklerinde , ordaki hemşireler bilip ve yönlendirmeleri lazim..

Tanıdığım var bu şekilde çocuklarında kas ile ilgili bir rahatsızlık olduğu için yürüyemiyor daha doğrusu bir dönem zorda olsa yürümüş ama şuan yürüyemiyor tamamen akraba evliliğinden kaynaklanmış doktorların söylediği bu.
Umarım öyle bişey yoktur neden bu zamana kadar doktora götürmediler?

Cehalet: ✓
Akılsızlık: ✓
Vicdansızlık: ✓
Kadercilik: ✓
Kurban Rolü: ✓
Dünyada tek erkek varmış gibi yaşamak: ✓
Çocuğu için bile mücadele etmemek: ✓

Bir tanıdığımızın bebeğinin yemek borusunda delik varmış. Kayınvalidesi izin vermediği için götürmemişler doktora. Gerekçesi de “Bizim zamanımızda doktor mu vardı?” Bebeği kaybettiler maalesef. Cahilliğin elli tonu.
Ya böyle şeyleri okudukça boynumdan beynime doğru bi sıcaklık yayılıyo. Böyle gerizekalı insanlar nasıl bu yaşa kadar yaşıyo aklım almıyo! Çocuğun tedavisine izin vermemek ne demek ya?! Rabbim iki taraftada çektirsin inşallah!

Aile içi evlilik:işsiz:
Genelde sıkıntılar çıkıyor. Çıkmadı diyen çok ender insan var.
Mutlaka doktora gitsin. Normal değil çünkü. Küçük yaşta tedavi daha çabuk cevap verebiliyor.

Tabi ki gitmesi gerekir.. her çocuk bir olmuyor hepsi farklı zamanlar da yürür evet ama akrabalık var sonuçta ihmale gelmez belki tedavisi falan gerekiyordur

Back
X