Uzuldum

brunettella

Guru
Kayıtlı Üye
11 Mart 2013
1.309
371
323
Almanya
Kizlar

Annemde kaldim 1 gece..
sirf annemin hatri icin gidiyorum.. onunda bu sira uvey babamla aralari yine limoni. Kadincaz yeterince uzuluyor. Birde iste rahiminde bir yara cikmis yakinda onu aldircak. Ona ben cok uzuldum.. cunku bu hastalik anneannemde kansere donustu.

Annemle oturuyoruz. Oturmus ikide bir sacimla ilgili konuyu aciyor. Ben o konu uzerine konusmak istemedigimi biliyor cunku herdafasina aynisini yapiyor. Birseyi 100 defa tekrarlamak zorunda sanki. Saclarim iste asiri dokuluyor. Ben sirf konuyu kapatmak istiyorum cunku uzuluyorum saclarim dokuluyor diye. Tamam anne diyorum. Tekrarliyor. Evet anne diyorum bir kac saat sonra yine tekrarliyor. Her konuda boyle. Israrci.
Sonra iste sinirlendim. Ayy esim gelsede kalkip gitsem dedim ve bak konuyu kapatmasan birdaha gelmem dedim. Uffledim pufledim.

Eve donusu iste icim cok acidi. Dediklerime.
Gecmisime bakarsaniz annemle aramiz herzaman iyi degildi. Suan burda anlatsam uzun olur. Ama gecmise birakiyorum
Herseyi. Cunku yalan dunya bugun variz yarin yokuz.

Bu arada birde amaliyat olucak iste. Gidip olup gelirim diyor gelmene gerek yok dio. Benim icim rahat degil kadin orda tek basina. Fikriniz nedir gidip ozur dilesem mi bilmiyorum

Özür dileme bişey olmamış gibi davran , ne yapıyorsun ne var ne Yok diye ara..

Gelme dese de gidin.. yalnız olmamalı..
Çoğu anne bin kere söyler kötü niyetli değildir.. tam istediği cevabı tepkiyi alana kadar yine söyler.. siz de hassas bi evlatsiniz sanırım ne güzel.. dediğiniz gibi 3 günlük dünyada değmez kirmaya kırılmaya..

annenı hastane koselerınde tek basına bırakma ayrıca rahmını komple aldırsa rısk kalmaz sanırım ??? dktrlar ne dıyor tamamn aldırsa rahım amelıyatları cok zor oluyr gıt yanına tek kalmasın

Gelme dese de gidin.. yalnız olmamalı..
Çoğu anne bin kere söyler kötü niyetli değildir.. tam istediği cevabı tepkiyi alana kadar yine söyler.. siz de hassas bi evlatsiniz sanırım ne güzel.. dediğiniz gibi 3 günlük dünyada değmez kirmaya kırılmaya..

Evet hasasim baya. Bana baya cektirdi gecmiste ama olsun. bana hem babalik yapti ve annelik herseye ragmen. Hakkini odeyemem. Evet gidicem ama 4 aylik oglum var esimde calisiyor. Kendimle goturcem artik bebegimi. Biraz perisanlik cekicezz ama napalim artik

Bencede git özür dile...
Haklisin ama büyükler bazen anlamıyor bizi...
Bence ameliyatta da yanında olmalısın...

annenı hastane koselerınde tek basına bırakma ayrıca rahmını komple aldırsa rısk kalmaz sanırım ??? dktrlar ne dıyor tamamn aldırsa rahım amelıyatları cok zor oluyr gıt yanına tek kalmasın

Doktorda dedi tavsiye etti komple alalim diyede. Annem korkuyor iste. Bende oyle dusundum aldir komple ugrasma diye. Bilmiyorum iste artik.. kafam karisik iste korkuyorum anneannem gibi kanser olup gidicek diye. Oturup agliyorum iste

Doktorda dedi tavsiye etti komple alalim diyede. Annem korkuyor iste. Bende oyle dusundum aldir komple ugrasma diye. Bilmiyorum iste artik.. kafam karisik iste korkuyorum anneannem gibi kanser olup gidicek diye. Oturup agliyorum iste

bence ıkna et tamamen alsınlar rahat edersınuz

Annen senin kötülüğüne demiyordur ki oda üzülüyor belliki bu durumu kafasına takmış yazık. Özür dile o senin annen. Ben annemin ayağını öpeyim CANım benim o

O sizin anneniz bin defa da sorsa ilk defa sormuş gibi cevap verin. Oğlum var 4 5 yaşlarında. Konuşmaya başladığından beri bi şeyi kafaya taktı mı ya defalarca anlatır ya da sorar.. hem de günlerce.. en son bi kahkaha atarım noldu anne der. Daha kaç defa sorcan bakalım meraklı köftem derim..

İlerde aynı şeyi ben ona yapsam ve o bana aynı sabrı göstermese azarlasa yıkılırım heralde.. bu yönden düşünün siz de.. yıpratıcı şeyler yaşamış kadın e bi de rahatsız. Yaşı da ikerliyo. Bu tarz şeyler olabilir. Daha yanından kalkarken içiniz sızlıyo bi de artık olmadığını düşünün ( Rabbim gecinden versin).. ameliyatta da muhakkak yanında olun..

Back
X