• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üzüldüm

Öncelikle herkese Merhabalar, saat 3.14 ve gerçekten çok doluyum. 3 yıllık bir ilişkim var başlarda herşey rüy a gibiydi okadar güzeldi ki, son 1 yıldır erkek arkadaşımla aramız iyi gitmiyor inanılmaz derecede değişti o duygusal sevgisini gösteren adam gitti yerine bir robot geldi adeta. Alttan alıp sineye çekmeye toparlayıcı olmaya çalışıyorum ama çok üzülüyorum gerçekten çok üzülüyorum , ne yapacağımı bilemiyorum. Beni kırdığı birkaç sözü arada aklıma geliyor unutamıyorum . En basitinden doğum günümü kutlamaması bile beni çok üzüyor normalde hiç takılmam ama samimiyetim olmayan insanlardan gelen onca mesajdan sonra onun iki kelime yazmaması içimi acıtıyor ne yapacağımı bilemiyorum. Koparmıyorum da lütfen bana biraz fikir danışırmısınız?
Acı ama gerçek erkekler hiç bir zaman duygusal ve rüya gibi değiller başlarda rol yapıyorlar zamanla gerçekler ortaya çıkıyor. Ya daa artık sıkıldı sizi soğutmaya çalışıyor ki siz ayrılın siz vicdan yapın.

Kendince çözemediği bir sorunu mu var ? Eğer sorun yoksa inceldiği yerden kopar canım demesi kolay, sana kolay olmayacaktır ama ne sorunu olursa olsun insan seviyorsa sevdiğinin doğum gününü kutlamaması imkansız. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.

erkekler kadınlar kadar komplike değil, dümdüzler.
kafasını siz meşgul etmiyorsanız, mutlaka meşgul eden bişeyler vardır. yoksa öyle kolay kolay sevdiklerinin doğum günü unutulmaz.
bir yıl aranızın düzelememesi için çok uzun bir süre. neyi çözemiyor da robotlaşıyor.

Son bir yılda bir şeyler değişmiş olmalı, ama ne?

Adam sizi cozmus..nasil olsa elimin altinda diye iyice salmis ..ve ilgi gittikce azalmis..zorlamanin alemi ne

erkekler genel olarak ilk günlerdeki gibi olmuyorlar malesef, ama bu herzaman sevgi bitti anlamına gelmiyor. Odunsu yapılarından dolayı ilişki turunca ellerini eteklerini çekiolar romantizmden. Tabi bu bahsettiğim konuya doğum günü kutlamamak asla ve asla dahil değil kardeşim. Yani bana desen " doğumgünümde bana sürpriz yapmadı, parti yapmadı bilmem ne",, tamam derim ama kutlamamak, ufak bi hediye almamak kabul edilemez.

Tipik, cesaretsiz, ayrilmak isteyip de soyleyemeyen, kadini bezdirip usandirip gitmesini saglayan Turk erkegi tipi gibi geldi..Yaslarinizi bilmiyorum ama 3 yildir halen erkek arkadasiniz ise ve 1 yildir da salliyorsa siz, icinde durdugunuz icin bu iliski devam ediyordur. Yol verdiginiz an gidecektir bence.

Öncelikle herkese Merhabalar, saat 3.14 ve gerçekten çok doluyum. 3 yıllık bir ilişkim var başlarda herşey rüy a gibiydi okadar güzeldi ki, son 1 yıldır erkek arkadaşımla aramız iyi gitmiyor inanılmaz derecede değişti o duygusal sevgisini gösteren adam gitti yerine bir robot geldi adeta. Alttan alıp sineye çekmeye toparlayıcı olmaya çalışıyorum ama çok üzülüyorum gerçekten çok üzülüyorum , ne yapacağımı bilemiyorum. Beni kırdığı birkaç sözü arada aklıma geliyor unutamıyorum . En basitinden doğum günümü kutlamaması bile beni çok üzüyor normalde hiç takılmam ama samimiyetim olmayan insanlardan gelen onca mesajdan sonra onun iki kelime yazmaması içimi acıtıyor ne yapacağımı bilemiyorum. Koparmıyorum da lütfen bana biraz fikir danışırmısınız?
Niye koparmıyorsunuz? Aldığınız nefes mi? İçtiğiniz su mu? Ananız mı kardeşiniz mi?

Back
X