Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Acı ama gerçek erkekler hiç bir zaman duygusal ve rüya gibi değiller başlarda rol yapıyorlar zamanla gerçekler ortaya çıkıyor. Ya daa artık sıkıldı sizi soğutmaya çalışıyor ki siz ayrılın siz vicdan yapın.Öncelikle herkese Merhabalar, saat 3.14 ve gerçekten çok doluyum. 3 yıllık bir ilişkim var başlarda herşey rüy a gibiydi okadar güzeldi ki, son 1 yıldır erkek arkadaşımla aramız iyi gitmiyor inanılmaz derecede değişti o duygusal sevgisini gösteren adam gitti yerine bir robot geldi adeta. Alttan alıp sineye çekmeye toparlayıcı olmaya çalışıyorum ama çok üzülüyorum gerçekten çok üzülüyorum , ne yapacağımı bilemiyorum. Beni kırdığı birkaç sözü arada aklıma geliyor unutamıyorum . En basitinden doğum günümü kutlamaması bile beni çok üzüyor normalde hiç takılmam ama samimiyetim olmayan insanlardan gelen onca mesajdan sonra onun iki kelime yazmaması içimi acıtıyor ne yapacağımı bilemiyorum. Koparmıyorum da lütfen bana biraz fikir danışırmısınız?
ailesi de çok değiştiğini söylüyor, anlamlandıramıyorumSadece size karsimi boyle sizinle alakali olmayan bi sorunu vardir blki cozemedigi sordunuzmu
Aileside cok degisti diyosa sadece sizinle alakali bi sorun oldugunu sanmiyorum bi sure kndi haline birakin benceailesi de çok değiştiğini söylüyor, anlamlandıramıyorum
Ben özür dilerim bukadar saf olduğum içinGenelde erkekler ayrılmak istediği zamanlar da öyle yapar. Ayrılmazlar. Bıktırıp,üzüp senin ayrılmanı beklerler.
Üzgünüm.
Niye koparmıyorsunuz? Aldığınız nefes mi? İçtiğiniz su mu? Ananız mı kardeşiniz mi?Öncelikle herkese Merhabalar, saat 3.14 ve gerçekten çok doluyum. 3 yıllık bir ilişkim var başlarda herşey rüy a gibiydi okadar güzeldi ki, son 1 yıldır erkek arkadaşımla aramız iyi gitmiyor inanılmaz derecede değişti o duygusal sevgisini gösteren adam gitti yerine bir robot geldi adeta. Alttan alıp sineye çekmeye toparlayıcı olmaya çalışıyorum ama çok üzülüyorum gerçekten çok üzülüyorum , ne yapacağımı bilemiyorum. Beni kırdığı birkaç sözü arada aklıma geliyor unutamıyorum . En basitinden doğum günümü kutlamaması bile beni çok üzüyor normalde hiç takılmam ama samimiyetim olmayan insanlardan gelen onca mesajdan sonra onun iki kelime yazmaması içimi acıtıyor ne yapacağımı bilemiyorum. Koparmıyorum da lütfen bana biraz fikir danışırmısınız?
Geçirdiğim onca güzel zamanın hatrı için alttan almaya çalıştımNiye koparmıyorsunuz? Aldığınız nefes mi? İçtiğiniz su mu? Ananız mı kardeşiniz mi?
+1sevgiliniz heyecanını kaybetmiş gibi duruyor.inceldiği yerden koparın. hiç sineye çekip alttan almanıza gerek yok olmuyorsa olmuyordur