Üzüldüm

Bir insan karşısındaki insanın doğum gününü kutlamalı,bunun bahanesi olamaz.Sevgilisisiniz yani dışardan bir el değil ki.İnsan iki çift güzel laf eder.Bence uzatmaya gerek yok,erkek arkadaşınızın sevgisi belli ki bitmiş.Yıpranmadan bitirin,3 senem geçti diyip bir ömrü heba etmek de var

Bence kırılmakta haklisiniz ve içinizde tutmayın hislerinizi karşıdaki kişiyle paylaşın. Alttan almamaniz gereken durumlarda da almayın. Sizde güzel günlerin hatrı var da onda neden yok??

Yakın bir erkek arkadaşım şu an bir kızı tanımaya çalışıyor. İlk kriteri memur olmasıydı kız memur. İkinci kriter hanım hanımcık olacak o da tamam 3. Kriter güzel olacak. O tam beklentisini karşılamadı beyimizin ama olsun ilk iki kriter cepte.

Şu an kızı sen yemek yemeden bende yemem diye mesaj atıyor. Kız yediğinin fotoğrafını atacakmış yoksa içi rahat etmezmiş. Daha kızdan hoşlanmıyor bile. Ah be biraz daha güzel olsaydı diyor ki aslında beyefendi sakin bir insandır. Düşünün yani erkeklerin zihniyetini.

Kıza sorsan bu çocuk bana aşık der. Ne aşkı yaw hepsi hikaye. İlişki ilerledikçe gerçek yüzler ortaya çıkıyor konu ondan ibaret. Şaşırmayın yani değişmedi adam zaten öyleydi. Sadece gözünüzü boyama dönemi bitti...

Ayy yeter erkekler hakkında konu bıktık.B*klu erkekler 💩💩💩 Şaka bir yana ben de sizin gibi çok kırılganım,empati yapamam belki şu an için ama bence ayrılın.Ayrılan ayrılana.Zaten bu devirde ayrılık moda.Ayrılan ayrılana 🌹🌹🌹

Öncelikle herkese Merhabalar, saat 3.14 ve gerçekten çok doluyum. 3 yıllık bir ilişkim var başlarda herşey rüy a gibiydi okadar güzeldi ki, son 1 yıldır erkek arkadaşımla aramız iyi gitmiyor inanılmaz derecede değişti o duygusal sevgisini gösteren adam gitti yerine bir robot geldi adeta. Alttan alıp sineye çekmeye toparlayıcı olmaya çalışıyorum ama çok üzülüyorum gerçekten çok üzülüyorum , ne yapacağımı bilemiyorum. Beni kırdığı birkaç sözü arada aklıma geliyor unutamıyorum . En basitinden doğum günümü kutlamaması bile beni çok üzüyor normalde hiç takılmam ama samimiyetim olmayan insanlardan gelen onca mesajdan sonra onun iki kelime yazmaması içimi acıtıyor ne yapacağımı bilemiyorum. Koparmıyorum da lütfen bana biraz fikir danışırmısınız?
Başlar fragman kısa ve lezzetli oluyor sonra filmi izleyince o kadar da güzel değilmiş oluyor.. Erkekler bellı bır yere kadar rol yapar kuzu senın adamın özü bu ona göre karar ver evlen değişir diye de düşünme buyuk hata edersin.. Zaten kımseyı değiştirmek için uğraşıycaz bize uygunsa evlenıcez değilse bırakıcaz herkes kendı yoluna.. Senın uzun süre olmuş bağımlılık yapmış ama bırakınca çok zorlanmazsın rahat ol.

Yakın bir erkek arkadaşım şu an bir kızı tanımaya çalışıyor. İlk kriteri memur olmasıydı kız memur. İkinci kriter hanım hanımcık olacak o da tamam 3. Kriter güzel olacak. O tam beklentisini karşılamadı beyimizin ama olsun ilk iki kriter cepte.

Şu an kızı sen yemek yemeden bende yemem diye mesaj atıyor. Kız yediğinin fotoğrafını atacakmış yoksa içi rahat etmezmiş. Daha kızdan hoşlanmıyor bile. Ah be biraz daha güzel olsaydı diyor ki aslında beyefendi sakin bir insandır. Düşünün yani erkeklerin zihniyetini.

Kıza sorsan bu çocuk bana aşık der. Ne aşkı yaw hepsi hikaye. İlişki ilerledikçe gerçek yüzler ortaya çıkıyor konu ondan ibaret. Şaşırmayın yani değişmedi adam zaten öyleydi. Sadece gözünüzü boyama dönemi bitti...

İnanamıyorum ya
Arkadaşınız çapkın biri mi?

Bilmediğiniz bir sıkıntısı olabilir mi? Sadece size karşı değil de herkese karşı bu şekilde içinde çözemediği bir sorunu olabilir. Tabii ki bunlar kalbinizi kırma bahanesi olamaz, ama sizinle paylaşamadığı bir problemi de olabilir.
Bunun dışında artık ilişkinizin ömrü de bitmiş olabilir maalesef. Kopamıyorum demeyin, insan her şeye alışıyor. Yalnız bunun cevabını sadece erkek arkadaşınızdan öğrenebilirsiniz. Bence açık açık konuşun, neyin değiştiğini sorun. Mantıklı bir açıklaması varsa zaten söyleyecektir.

Tamamen katılıyorum. Çok yakın bir erkek arkadaşım var, bir kızla çıkıyordu kıza evlenme teklif etti , kız tabi seviyor fln sanıyor, kıza karşı gayet ilgili ama bize kızın kalçası ne kadar büyük ya baksanıza diye fotosunu gösterip gülüyordu. Sonra bir bahane ile ayrıldı evlenmedi zaten. Hiç güvenilmez o süslü laflara, davranışlara.
Doğum gününüzü bir cümle ile bile kutlamaması çok büyük umursamazlık. Ben normal karşılayamazdım sanırım bu kadarını.

Öncelikle herkese Merhabalar, saat 3.14 ve gerçekten çok doluyum. 3 yıllık bir ilişkim var başlarda herşey rüy a gibiydi okadar güzeldi ki, son 1 yıldır erkek arkadaşımla aramız iyi gitmiyor inanılmaz derecede değişti o duygusal sevgisini gösteren adam gitti yerine bir robot geldi adeta. Alttan alıp sineye çekmeye toparlayıcı olmaya çalışıyorum ama çok üzülüyorum gerçekten çok üzülüyorum , ne yapacağımı bilemiyorum. Beni kırdığı birkaç sözü arada aklıma geliyor unutamıyorum . En basitinden doğum günümü kutlamaması bile beni çok üzüyor normalde hiç takılmam ama samimiyetim olmayan insanlardan gelen onca mesajdan sonra onun iki kelime yazmaması içimi acıtıyor ne yapacağımı bilemiyorum. Koparmıyorum da lütfen bana biraz fikir danışırmısınız?———————————Konuştuk işlerle ilgili olduğunu söyledi yeni bir iş kurmuştu yaklaşık 1 yıldır izin verseler dükkanda yatacak arkadaşlar sabah 7 akşam 12 işinde, yoğunum geleceğimiz için falan dedi. Of benmi bencilce yaklaşıyorum bilemiyorum
Sende kendimi gördüm bizde çok süründürdük ama bu ilişki seni yorar. Bir video izledim ondan sonra bizim ayrılık vakti geldi dedim. Hakkında hayırlısı olsun .. Ama biliyorumki işin zor üzme kendini. :(

Back
X