• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üzüldüm .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Umarım genel olarak böyle alıngan değilsinizdir. Arkadaşım (!) diye ünlem koymak falan ne oluyorsunuz sanki size kötülük yapılmış.
Tam doğuma giderken aramışsınız sizin aradığınızı arkadaşınıza söylememiş olabilirler, eşini aramışsınız konuşacak durumda olamayabilir eşi. Belki o diğer arkadaşı biliyordu orada doğum yapacağını falan olabilir yani biraz sakin olun. O arkadaşa iletirsin diyene kadar nerede doğum yaptı diye sormayı akıl etseydiniz ya veya kayinvalide açtığında ona. Sanki biraz ben geldim bak ben seni aradım sordum çiçek de aldım geldim olaylarını seviyor gibisiniz. Ayrıca salgın hastalık var farkında mısınız ne bu ziyaret merakı?

Hayır bir de yakın arkadaş nerede doğum yapacağını bilmez mi? Hamilelikte en önemli mesele doğumun nerede olacağıdır benim bildiğim.

Hayır bir de yakın arkadaş nerede doğum yapacağını bilmez mi? Hamilelikte en önemli mesele doğumun nerede olacağıdır benim bildiğim.
Özel bir doktora gidiyordu muayeneye , son görüştüğümüzde daha belli değil , doktorun anlaşmalı olduğu birden fazla hastahane vardı

E bu bile yakın olmadıklarının kanıtı. En yakın arkadaşlarımdan biri 35 haftalık hamile, benim hiç görmediğim bir şehirde yaşıyor şuan ve ben bile biliyorum hangi hastaneye gittiğini, haftanın hangi günü nstye girdiğini. 🤷🏼‍♀️ her kontrol sonrası konuşuyoruz bebek şu kadar olmuş falan diye.

Keşke konuyu okuyup da mesaj yazsanız hanımlar , neyse ben derdimi anlatamadım sanırım , normal bi şekilde cevap verenlere teşekkürler , arkadaşıma mesaj atıyorum ben .

Tek derdim o an yanında olamamış olmak , bu kadar basit . Nedense 15 yaşında muamelesi görüyorum şu an . Üzüldüğüm şeyi paylaşayım dedim ama pişman oldum . Mune Mune konuyu kapatır mısın rica etsem ?

E ama 15 yaşında gibi davranmışsınız.
İnsanlar da öyle yazmış.
Düzeltiyorum, yine de gayet iyi yazmışlar.

Konuyu tekrar okudum yanlış anladığımı düşünerek. Buna alınmış olamaz herhalde dedim ama ciddi ciddi buna alınmışsınız. Sizinle hayat ne zordur kimbilir...
Biraz soğukkanlı bir tipimdir , çok mıç mıç sevgimi de gösteremem o da doğrudur yaş ilerledikçe iyice nöyle olmuşmdur o da doğrudur .
Ama çekilmez biri değilimdir .
Teşekkürler

Keşke konuyu okuyup da mesaj yazsanız hanımlar , neyse ben derdimi anlatamadım sanırım , normal bi şekilde cevap verenlere teşekkürler , arkadaşıma mesaj atıyorum ben .

Tek derdim o an yanında olamamış olmak , bu kadar basit . Nedense 15 yaşında muamelesi görüyorum şu an . Üzüldüğüm şeyi paylaşayım dedim ama pişman oldum . Mune Mune konuyu kapatır mısın rica etsem ?

Dönüp tekrar okudum, yok yine çok saçma ve gereksiz alınganlıklar ve davranışlar toplamı.

Biraz soğukkanlı bir tipimdir , çok mıç mıç sevgimi de gösteremem o da doğrudur yaş ilerledikçe iyice nöyle olmuşmdur o da doğrudur .
Ama çekilmez biri değilimdir .
Teşekkürler
İlerleyen yaş da şey, 26 🙄
Valla yapmayın kendinize bunu boşuna üzmüşsünüz kendinizi. Başka zaman da sorun olur bu size.
İnce düşüncenin her yönden olanı makbuldür.
Bir de gerçekten ziyaret etmek falan şu dönemde doğru değil. Çoğu hastane kabul de etmiyor hatta anneanne babanneler eve çıkınca görüyor bebekleri. O hastane kabul de etse, siz hasta olmaktan korkmasanız bile onlar daha sonra pozitif çıksa Allah saklasın akla siz de gelirsiniz aaa x de gelmişti ondan bulaşmış olmasın diye.

İlerleyen yaş da şey, 26 🙄
Valla yapmayın kendinize bunu boşuna üzmüşsünüz kendinizi. Başka zaman da sorun olur bu size.
İnce düşüncenin her yönden olanı makbuldür.
Bir de gerçekten ziyaret etmek falan şu dönemde doğru değil. Çoğu hastane kabul de etmiyor hatta anneanne babanneler eve çıkınca görüyor bebekleri. O hastane kabul de etse, siz hasta olmaktan korkmasanız bile onlar daha sonra pozitif çıksa Allah saklasın akla siz de gelirsiniz aaa x de gelmişti ondan bulaşmış olmasın diye.
Abla belki senin yaşın daha ileridir doğrudur , benim yaşım da bana ileri :D

Zaten bu salgın hastalık yüzünden olayın üzerine gidip dün gitmedim . Yoksa tekrar arardım kayınvalidesini . Ziyaret etmeyi mıçmıçlığı aksine hiç sevmem , sadece o bebek ilk anından son anına fotoğraflarını vs gördüğüm bebekti .

Anlatabiliyo muyum bilmiyorum ....

Bak canim iki kere anne olarak yaziyorum: o sürecte insan pek kim aradi etti görmüyor. Cocuk dogar dogumu atlatirsin ancak o zaman sonra insanlar aklina gelir. Bir kac gün gecsin mesaj atarsiniz veya evine cicek gönderirsiniz. Fazla üstünüze alinmayin
Yok ben mesaj attım zaten burada arkadaşlar söyleyince , yarın öbür gün de ararım .

Teşekkürler .

Çok yakın arkadaşsaniz önceden hangi hastane de doğum yapacağını bilmeniz gerekmez miydi?

Ben iki doğum yaptım ilk gün kimseyle konuşmadım, arayanlar ya eşime ulaştılar ya cevapsız kaldı aramaları. Geri de dönmedim kimseye. Çoğu ziyarete geldi zaten, gelmeyenler tekrar aradı, yeni doğum yapmış halimle, telefonu açtı açmadı, geri dönmedi diye alınan kimse yoktu yakın çevremde. Olsa da o zamanlar umrumda olmazdi açıkçası.

Bakın doktorunun özel muayenehanesi vardı , birden fazla hastahane ile anlaşmalıymış , o anda neresi uygun olursa orası olacak diye söyledi bana .

Adam bi hastahenede olsa eşşek değilim herhalde gidersm ya çiçeğini gönderirdim .

Bunu daha önce de yazdım konuda ama okumuyorsunuz , Mune Mune yi bekliyorum daha fazla yazmayacağım konuya .

Ayy pes. Buna mı alındınız? İnsanlar doğum telaşında ya,aramalarınızı görmemiş olmaları normal. Ulaşanlar tesadüfen ulaşmış olabilirler.

Bakın doktorunun özel muayenehanesi vardı , birden fazla hastahane ile anlaşmalıymış , o anda neresi uygun olursa orası olacak diye söyledi bana .

Adam bi hastahenede olsa eşşek değilim herhalde gidersm ya çiçeğini gönderirdim .

Bunu daha önce de yazdım konuda ama okumuyorsunuz , Mune Mune yi bekliyorum daha fazla yazmayacağım konuya .
Kadının doğum yapacağı hastane son gün son saniye belli olmamıştır değil mi? Benim bildiğim 1 2 hafta önceden belli oluyor. Belli ki o kadar yakın değilsiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X