Üzülerek izliyorum....

selam kknin bos insanlari, bos vw uretemeyen bir uye olarak selam vermek istedim, konu sahibi dun nikah karari aldi belki bugunde cocuk karari almistir dedim bu yuzden bir bakayim dedim....
gecen gun al sevgilini yildirim nikahi yap dedim belki 1.ligi kaptirmamak icin dun nikah yapmaya gitmistir...
birde konu sahibi diyor ya hani 2 sene beklemem lazim diye bence 18yasini doldurmayi bekliyor :-))))

selam kknin bos insanlari, bos vw uretemeyen bir uye olarak selam vermek istedim, konu sahibi dun nikah karari aldi belki bugunde cocuk karari almistir dedim bu yuzden bir bakayim dedim....
gecen gun al sevgilini yildirim nikahi yap dedim belki 1.ligi kaptirmamak icin dun nikah yapmaya gitmistir...
birde konu sahibi diyor ya hani 2 sene beklemem lazim diye bence 18yasini doldurmayi bekliyor :-))))

boş bir insan olarak selamını alıyorum,benden de selam olsun :9:
konu sahibinin dün nikahı vardı bugün de balayına çıkmıştır..(benim tahminimce)
bir insan bu kadar mı kıskanç olur bu kadar mı hırslı olur..akıl tarafından azcık fukara heralde,Allah onun çevresindekilere yardım etsin,iyiki etrafımda böyle biri yok!!

hani eskiden kızı sandalyeye oturtup ayakları yere değiyorsa evlenecek kadar büyümüş sayılıyormuş ya bence 2 sene onun için bekliyorlar.ben erkek olsam ve bana aşkışım diyen bi kız arkadaşım olsa ağzının ortasına banyo terliğinin altıyla vururum ıyyk

sizinle aynı görüşte olmayıp, burada çeşitli yorumlar yapacak kadar vakti olduğu için boş olan ben biraz daha boş olup size yazacağım...

"aşkışımla çıkıyorum hazırlanıcam" .. "nişanlımla karamelli moka içeceğim"

bilmiyorum ki ne sanıyorsunuz kendinizi?? :9:

iki gün buraya girip sevgilinizi ihmal ettiniz, hiç olacak iş mi?
sizin kadar mükemmel yapıda insan bunu nasıl ayarlayamaz? ? ben mükemmel değilim ama sevgilimi ihmal etmiyorum buraya yetişeceğim diye...

çünkü hayatımda önceliklerim var.. tanımadığım insanlara saçma laflar yetiştireceğim aklım sıra onları ezeceğim diye asıl görev ve sorumluluklarımı ihmal etmiyorum...

hoş siz daha ailenin içine girmeden asıl gelinleri olan hanımefendiyi kıskanıp kendinizi yediğinize göre,elti olmadan elti görüp kıskandığınıza göre, ilk olacağım seni ezeceğim mantığına büründüğünüze göre sizden her türlü davranış beklenir... :42:

yine yanılıyorsunuz ama ben söyleyeyim...
bizler zeki olduğumuz için her işi ayarında yapıyoruz, kendimizi sizin saçmalıklarınıza kaptırıp sevdiklerimizi ihmal etmiyoruz.... :34:

hoş bir de bizi boş bulup burada sizinle dalga geçiyoruz diye (dikkatle söylüyorum sizinle dalga geçiyoruz) hevese gelip evlenmeye kalktınız...
hem boşuz, kültürsüz ne dediğini bilmeyen kadınlarız.. hemde bize sinirlenip evlenmeye kalkışıyorsunuz....

yahu siz nasıl bir kişiliksiniz?
sizi üzülerek izliyorum... çok yazık...

selam fatihpepe boş ve üretmeyen cahil kültürsüz biri olarak bende selamını alıyorum :16:

bence konu sahibi bir günde evlenip bir günde doğurma olayını kesfetti ve uyguladı. ( hasetinden neler doğurduğunu gösterdi bize sağolsun )

ahhhh kadınlar kulübünü çekemeyip , buraya gelenlerin (Tükürdüğünü yalayanların konularını okumak ne güzel ) :kkk:

hani eskiden kızı sandalyeye oturtup ayakları yere değiyorsa evlenecek kadar büyümüş sayılıyormuş ya bence 2 sene onun için bekliyorlar.ben erkek olsam ve bana aşkışım diyen bi kız arkadaşım olsa ağzının ortasına banyo terliğinin altıyla vururum ıyyk

:60::60::60::60::60::60::60::60: tam isabet .

Güzel bir tespit anca 18 yaşını doldurmamış birisi böyle davranır...

Dün aynı düşünceleri ben içimden geçirmiştim...:31:

ben memur olmayi buyuk bir sans olarak gorurken birde memurlugu kucumsuyor tam bir ERGEN

aaah aahh MoKa içecek bir AşkIŞım bilee yokkkk üstelik de boş ve kültürsüz takımındanım. hangi birine yansam acaba

karamelli mocha mi?
ay ya resmen cocuk.
yahu dunyanin etrafini dolasip yeni yerler kesfetmeye gidiyo sanki.
alt tarafi kahve icmeye gidiyosun safff!!

Son düzenleme:
çocugu kendim istemiyorum tatlım,biraz calışmam lazım hemen ne o öyle çoluk çocuk.çoluga cocuga karısmak için gencim.Onlar bhemen nikahı yapacak ama hemen düğün yapılmayacak çünkü vize bekliyorlar.Ailesiyle konustu aşkışım biz bu kış nişan önümüzdeki yaz düğünü yapacagız bizim düğün olana kadar onların ki bekletecekler ki her durumda beklemek zorundalar kimbilir oraya gitmesi için gereken prosedürler kaç yıllarını alacak

yarın öbürgünde gelip buraya çocuğum olmuyo diye yakınırsın biraz akıllı ol ne demek 'ne o çoluk çocuk' ayrıca çocuk gençken olur sen 50 yaşında yapacaksan onu bilemem Allah senin gibilerinin gazabından korusun insanları nickinde cuk oturmuş sana...

ne kadar içiniz kötülük dolu . tatlı bi kıskançlık güzeldir ama sizinki kötü. başa bela olur.

üstelik herkesi boş görüp, kendinizi bi halt sanmayın artık. kıskançlık yüzünden hemen evlenmeye kalktınız. bu mu okumuş, mantıklı bi insanın yaptığı iş ?

insan sevgisi için evlenir... yeni ve ilk gelin, evin göz bebeği olacak eltinizi kıskandığınız için değil :))

uzakta diye daha bi özlenir şimdi o gelin. Bi öğrense ne kadar kıskanıldığını ne sevinir, ne önemser kendini :))

bide mesleği ne merak ettim :)) bu kadar bizi ezdiğine göre yurtdısında eğitim aldı, master yaptı zaar :p

bende mühendisim ama böbürlenmem, imla kurallarına uymam sanal ortamda :))

her mesleğin amacı aynıdır, para kazanmak...abartmayalım lütfen

tamamen kissskanclik fiskiriyor yazidan.sanirsin bunun sevgilisiyle evlenmis kiz.uzuntunuz ancak boyle bir seye layik,:19::19::19:

Bir bakam dedim, arkadaş evlilik tarihinde 1. liği kapmış, helal olsun, ne başarı.
Ne büyük hayellerin ve amaçların varmış gerçekten, bırak 1 günde, 1 saatte vazgeçecek kadar.
Ne yaparsan yap, ister birinci evlen ister sonuncu.
Sen böyle olduktan sonra ne farkeder, er geç anlarlar nasıl biri olduğunu.
Alırlar birinciliği elinden, hakeden eltine verirler, uzaktada olsa en değerli o olur.

Back
X