- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.124
- 798
Ya da aşkısı buna evlenemeyeceğini söyledi bizimki de bunalıma girdi![]()

Ahh Allah akıl fikir versin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya da aşkısı buna evlenemeyeceğini söyledi bizimki de bunalıma girdi![]()
selam kknin bos insanlari, bos vw uretemeyen bir uye olarak selam vermek istedim, konu sahibi dun nikah karari aldi belki bugunde cocuk karari almistir dedim bu yuzden bir bakayim dedim....
gecen gun al sevgilini yildirim nikahi yap dedim belki 1.ligi kaptirmamak icin dun nikah yapmaya gitmistir...
birde konu sahibi diyor ya hani 2 sene beklemem lazim diye bence 18yasini doldurmayi bekliyor)))
selam kknin bos insanlari, bos vw uretemeyen bir uye olarak selam vermek istedim, konu sahibi dun nikah karari aldi belki bugunde cocuk karari almistir dedim bu yuzden bir bakayim dedim....
gecen gun al sevgilini yildirim nikahi yap dedim belki 1.ligi kaptirmamak icin dun nikah yapmaya gitmistir...
birde konu sahibi diyor ya hani 2 sene beklemem lazim diye bence 18yasini doldurmayi bekliyor)))
hani eskiden kızı sandalyeye oturtup ayakları yere değiyorsa evlenecek kadar büyümüş sayılıyormuş ya bence 2 sene onun için bekliyorlar.ben erkek olsam ve bana aşkışım diyen bi kız arkadaşım olsa ağzının ortasına banyo terliğinin altıyla vururum ıyyk
Güzel bir tespit anca 18 yaşını doldurmamış birisi böyle davranır...selam kknin bos insanlari, bos vw uretemeyen bir uye olarak selam vermek istedim, konu sahibi dun nikah karari aldi belki bugunde cocuk karari almistir dedim bu yuzden bir bakayim dedim....
Dün aynı düşünceleri ben içimden geçirmiştim...hani eskiden kızı sandalyeye oturtup ayakları yere değiyorsa evlenecek kadar büyümüş sayılıyormuş ya bence 2 sene onun için bekliyorlar.ben erkek olsam ve bana aşkışım diyen bi kız arkadaşım olsa ağzının ortasına banyo terliğinin altıyla vururum ıyyk
ultra süper harika donanımlı kişilik hala gelmemiş
ahh lütfen o bizim gibi boş insan değil.. işine başlamış. hadi byyyyazmıştı hatta anadili yetersiz
![]()
Konu ile alakasız olacak canım ama, özel msj kutun dolu :) bilgin olsun...![]()
çocugu kendim istemiyorum tatlım,biraz calışmam lazım hemen ne o öyle çoluk çocuk.çoluga cocuga karısmak için gencim.Onlar bhemen nikahı yapacak ama hemen düğün yapılmayacak çünkü vize bekliyorlar.Ailesiyle konustu aşkışım biz bu kış nişan önümüzdeki yaz düğünü yapacagız bizim düğün olana kadar onların ki bekletecekler ki her durumda beklemek zorundalar kimbilir oraya gitmesi için gereken prosedürler kaç yıllarını alacak