Sevgilimin ailesi,tanıştıgım akrabaları beni her gördüklerinde hadi artık düğün ne zaman diye baskı yaparlardı.
Madem Sevgili olarak bilinmekten bu kadar rahatsızdin neden ailesi ve akrabalarıyla tanıştın .yazdikca komiklesiyorsun.
Sen önce kendine ve iliskine deger ver sonra baskalarını duşun.bu kadar takiyorsanda ayril kimsenin sevgilisi olma.2 yıl gezip tozarken iyi,düğünde sevgilisi derlerse kotu öylemi?kendinle celisiyorsun farkında degilsin.
Sahip olacağın sıfatla değil karakterinle degerlenirsin.sadrazam bile olursun belki ama adam olmak başka bir şey.
rahmetli k.pederim vefat ettiginde esimin sevdiği kiz olarak yanindaydim.senin tabirinle sıfatım sevgiliydi,cenaze boyunca destek olup acısını paylaşmaya çalıştım.su an 7 senelik gelin sıfatını taşıyorum ,uzak akrabaları o günlerden hatırlıyorlar, çok destek oldun ,kotu gunünde yanindaydin diye takdir ediyorlar sagolsunlar.
Aklını basına devsir bence, dertsiz basına dert arama.bugun bu kaprislerine göz yuman sevgilin,karısı olsaydın çok ağır konusabilirdi senle.o beğenmediğin sevgili sıfatından dolayı alttan alıyor onu bil.