Üzülerek izliyorum....

neden ısrarla en azından bi yüzük takın, söz yapın diyenlere cevap vermiyosunuz ki?
sözlenmeniz kariyerinizi ne gibi engelleyecek merak ettim doğrusu..

Biz de onu anlamadık ya. Hem eski kafalıyım diyor ,hem uzun yıllar sevgili takılıyım istiyor ,hem sevgiili sıfatıyla ile düğüne katılmak istemiyor bir de ondan önce kimse evlenmesin istiyor bence arkadaş ne istediğini bilmiyor. :27:

arada yazılanları okumadım, direkt olarak fikir beyan ediyorum.
erteleyen sizsiniz, neyin üzüntüsü ki bu? beklemeleri mi gerekiyordu sizin işinizi-geleceğinizi maaile?

sevenleri sevdiğine vermedileer vermedilerrr

şirin sözlüm seni banaa çok gördüler çok gördüleeerrr

abe kaynana naptıın bizee naptıın bizeeee

biz birbirimizi çook sevdik e kaçıyoz bize kaçıyoz yarimlee:)))

kaynana deil elti bile deil kaynının sorunlu sevgilisi :52:

bir şey sormak istiyorum, hoş ben sizi mantıksız bulan kesimdenim bana cevap vermezsiniz ama bir ihtimal...

hani nişana sevgili olarak gitmek zorunuza gidiyor ya.. o nişan da sevgili değil de işte abinin sözlüsü, abinin eşi, abinin nişanlısı falan olmak isterdiniz... tamam bunları anlıyorum...
ama böylesi ailevi bir etkinliğe sevgilisi olarak katılmak bile şeref değil mi?

yani nişanlı,sözlü, evli olsanız mecburi katılacaksınız... fakat sevgili halinizle bile sizi davet ettiler...
Aslında sizi önemsiyorlar.. basite almıyorlar bakın...

buyur gel sen sevgili olsan da bizim için önemlisin diyorlar... bunu neden farketmiyorsunuz...

yani her sevgili davet edilmez zaten.. sizi davet etmeleri bile iyi bir olay...

bakın yine aynısını söylemek durumundayım sizin gözünüzü kıskançlık bürümüş... olaya çok başka bakıyorsunuz...
iyi şeyleri bile göremiyorsunuz...

evet ben de aynısını dicektim benden çok yaşıcaksın allegria :34:

Biz de onu anlamadık ya. Hem eski kafalıyım diyor ,hem uzun yıllar sevgili takılıyım istiyor ,hem sevgiili sıfatıyla ile düğüne katılmak istemiyor bir de ondan önce kimse evlenmesin istiyor bence arkadaş ne istediğini bilmiyor. :27:

Bu cümleyi de ben kuracaktım ama.. Demek ki sende benden çok yaşayacaksın:1:

öfff cevap vermeyecek heralde
valla uykum geldi çok bekleyemicem üzgünüm
Allah kolaylık versin sizlere arkadaşlar :9:

Neden bu kadar yadırgıyorsunuz ki insan hem okuyup,kariyer yapıp hem de adetlerine baglı düşünemez mi?Okumus olmam illa modern düşünmemi mi gerektirir evet eski kafalıyım işte

Son yorumunuza cevap vermediğimden anlayacagınız üzre düşüncelerinizi pek mantıklı bulmadım.Konumda yer işgal etmeyin lütfen baska yorumlar değerli benim için

Okumuş olduğunuzu ,insanları kibar bir dille kovmanızdan mı anlamalıyız.

Burda işinize gelmeyen yorumları yapanları kovma hakkını size kim veriyor.

Konunuzda başından sonuna kadar haksızsınız,dünyanın sizin etrafınızda dönmesini istiyorsunuz ama öyle değil malesef.

bir şey sormak istiyorum, hoş ben sizi mantıksız bulan kesimdenim bana cevap vermezsiniz ama bir ihtimal...

hani nişana sevgili olarak gitmek zorunuza gidiyor ya.. o nişan da sevgili değil de işte abinin sözlüsü, abinin eşi, abinin nişanlısı falan olmak isterdiniz... tamam bunları anlıyorum...

yani nişanlı,sözlü, evli olsanız mecburi katılacaksınız... fakat sevgili halinizle bile sizi davet ettiler...

buyur gel sen sevgili olsan da bizim için önemlisin diyorlar... bunu neden farketmiyorsunuz...

bakın yine aynısını söylemek durumundayım sizin gözünüzü kıskançlık bürümüş... olaya çok başka bakıyorsunuz...

Bence arkadaş bunu biliyor zaten sorun bunun yetmemesi.:1:

bilmem o açıdan hiç düşünmedim gercekten.Sanırım o düğüne ya nişanlısı ya eşi olarak gitmeyi çok istediğimden bulundugum durumun ayrıntılarına fark etmedim sanırım

canım tecrübeyle sabit, karşı tarfın ailesiyle ne kdar geç tanışırsan işler o kadar yolunda gider, eğer nişan yada bişey yoksa ortada, ve tanışılmışsa, insanların düğünü sizden beklemeleri kadar normal bi durum yokk,
eğer sizinde niyetiniz yoksa küçüğünün evlenmesinde bi sakınca yok
o çekinceler kızlar içn genelde
yorgan kalkmadan döşek kalkmaz diye ne kdarda saçma halbuki ama büyük ablaya laf gelmesin diye yapılır
erkekte böyle bir sıkıntı yok
birde siz belirtmişsiniz 2 yıl diye niye yadırgadınız anlamadım
ama ailenin içindesiniz anladığım kadarıyla isteme olayını fala size o gün söylemeleri hoş olmamaışşşş

Bil mukabele....

akil istediğin insanları suçlayıp birtakim sıfatlar yakıştırır,birde üstüne hadsizce ithamlarda bulunursan,ciddiyeti bozarsın.

Bknz ; yazdigin cvplar

kuzi bu bizim akrabalardanda fenaa... korktum vallaa düşünce anlayışına bak. bence knuyu hemen kapatrmalı yeterince rezil oldu, inş kafası dank etmiştir.

canım tecrübeyle sabit, karşı tarfın ailesiyle ne kdar geç tanışırsan işler o kadar yolunda gider, eğer nişan yada bişey yoksa ortada, ve tanışılmışsa, insanların düğünü sizden beklemeleri kadar normal bi durum yokk,
eğer sizinde niyetiniz yoksa küçüğünün evlenmesinde bi sakınca yok
o çekinceler kızlar içn genelde
yorgan kalkmadan döşek kalkmaz diye ne kdarda saçma halbuki ama büyük ablaya laf gelmesin diye yapılır
erkekte böyle bir sıkıntı yok
birde siz belirtmişsiniz 2 yıl diye niye yadırgadınız anlamadım
ama ailenin içindesiniz anladığım kadarıyla isteme olayını fala size o gün söylemeleri hoş olmamaışşşş

evet belki daha önceden haberimiz olsaydı olaya bu kadar tepkili yaklaşmayacaktım

konunun bi başını bi sonunu okudum ama bence yanlış düşünüyorsunuz artık bu işlerin küçüğü büyüğü yok madem sevgili olarak gitmek istemiyosunuz kız isteme bi akşamda olup bitiyor gelsinler istesinler bi söz yaparsınız sözlü olarak gidersiniz kii isteme nişan olayını erteleyen sizsiniz

birde benden önce kardeşimi evlendiriyorlar diye sevgilinizinde kuruntusu varmı bizim hakkımızdı diyormu yoksa sadece sizin kuruntunuzmu sevgilinizin böyle bir düşüncesi yoksa bence biraz farklı bakıyorsunuz olayaa

haklısınız da ilkler işte maneviyatı hep özeldir ben de diğer insanlar için de öyle olacagını düşündü.Anladım kia aileler için çok önemli olmuyormus

hiçkimse sadece ilk olduğu için değerli olmaz. insan kişiliği, karakteri ve mizacıyla sevilir ya da nefret edilir.

sadece bir an kendinizi müstakbel eltinizin yerine koyun, forumda ki bunca insanın neden tepki gösterdiğini anlarsınız.

birde çok merak ettim tek çocuk musunuz?

Back
X