Üzülüyorum ama neyapacağımı bilmiyorum karar veremiyorum bide siz baksanız

umran80

Zayıflamalıyım
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2009
4.567
2.335
398
36
İstanbul
Benim 4 aylık bi ilişkim var çok güzel gidiyordu ilk başlarda okadar mutluydumki dünya tozpembeydi benim gözümde çok iyi biri beni el üstünde tutan bebek gibi davranan nebileyim sırf ben istemiyorum diye elimi bile tutmayan biri,Kpss kursunda aynı sınıftaydık çok düzgün beyefendi sessiz,sakin sorunda biraz burda galiba ben ne dersem he diyen hiç kıskanç olmayan ama çok ilgili bi adam kısacık mini etek giysem bile onu kıskandırmak için çok yakışmış diyodu erkek arkadaşlarımı kıskanmıyodu bu nasıl erkek dedim rahatsız oldum ona sordum rahatsız oluyorum azda olsa kıskanmazmı seven erkek dedim kıskanıyorum ama kıskancak bişey yok bunda dedi bişey demedim bu konu kapandı ama kıskanmıyo oluşu düzelmedi neyse kpss kursu bitti o çalışmıyodu iş ara dedim ama gayet rahattı bulurum yaparım askerden geleli 1 yıl olmuş 25 yaşında bi adam evde oturuyodu ben çalışıyorum ve aof okuyodum aynı zamanda mezun oldum onun bu tavrı rahatsız etti bana yeni geldim demişti geleli 1 yılı geçmiş oda aof mezunu oda çalışabilirdi evde oturuyodu ben onu ilk tanışıca çok çalışkan sanıyodum sonra dediki benden önce çok çalışmazmış ders arada bakarmış çalışırmış çok şaşırdım tanıyamamışım dedim ama uğraştım iş aradım ona cv yaptım verdim onda aynı çabayı göremedim ailenden para alma çalış dedim kendi paran olsun var ben biriktirmiştim dedi kimseden para istemem dedi ama abisinden kontör isterken bana attı mesajı bende kızdım kavga ettik ayrıldım yalvarıyor bana dön diye dönsem tembel sorumsuz olduğunu biliyorum ne yapmalıyım

canım daha yumuşak nasıl söylenir bilmiyorum ama
bu adamdan sana koca olmaz eğer evlilik düşünüyorsan
erkek için 25 yaş önemlidir
okulu ve askerliği bitmiştir
hayata atılıp kendine bir düzen kurması gerekir
eğer öyle bir çabası yoksa
size ondan ancak gezmelik bi sevgili olur

canım bncede gelecek açısından pek uygun biri değil belki çok iyidr karaakteri falan ama sonuçta 25 yaşında bi adam bide okumuş biri günümüz şartları belli. sende bu kdar emek vermişlsin onun için ama o gözardı etmş . 25 yaşında bi adam artık o ergenlik çağında para yiyecek genç bi delikanlı değil . bnm sevglim 24 yaşında ve ev aldı onun borcunu ödemek için harıl harıl çalışıyo .bnce biraz ayrı kalın kendini değiştrmek için çaba sarfederse tekrar konuşursunuz

bizim burda 23-24 yaşında insanlar arabalarını aldılar, borçlarını bitirdiler, eşim 30 yaşında yaşına bakmadı geleceğimiz için eşşek gibi kpss çalıştı, kararını sen ver.

canım aynı şeyi bende yaşadım. çok uğraştım çalışsın okulu bitsin iş bulsun. olmuyor canım insanın içinde olacak. sürekli sen çalışıp ona bakamazsın ya...

aof okuyorum diye niye bi adam evde oturur, iş aramaz, gayret göstermez

bence bu onun karakter yapısı, evlenirsen üzülürsün, duygusal davranma, mantıklı ol,

evlilik sadece aşk ve sevgi değildir.

Benim 4 aylık bi ilişkim var çok güzel gidiyordu ilk başlarda okadar mutluydumki dünya tozpembeydi benim gözümde çok iyi biri beni el üstünde tutan bebek gibi davranan nebileyim sırf ben istemiyorum diye elimi bile tutmayan biri,Kpss kursunda aynı sınıftaydık çok düzgün beyefendi sessiz,sakin sorunda biraz burda galiba ben ne dersem he diyen hiç kıskanç olmayan ama çok ilgili bi adam kısacık mini etek giysem bile onu kıskandırmak için çok yakışmış diyodu erkek arkadaşlarımı kıskanmıyodu bu nasıl erkek dedim rahatsız oldum ona sordum rahatsız oluyorum azda olsa kıskanmazmı seven erkek dedim kıskanıyorum ama kıskancak bişey yok bunda dedi bişey demedim bu konu kapandı ama kıskanmıyo oluşu düzelmedi neyse kpss kursu bitti o çalışmıyodu iş ara dedim ama gayet rahattı bulurum yaparım askerden geleli 1 yıl olmuş 25 yaşında bi adam evde oturuyodu ben çalışıyorum ve aof okuyodum aynı zamanda mezun oldum onun bu tavrı rahatsız etti bana yeni geldim demişti geleli 1 yılı geçmiş oda aof mezunu oda çalışabilirdi evde oturuyodu ben onu ilk tanışıca çok çalışkan sanıyodum sonra dediki benden önce çok çalışmazmış ders arada bakarmış çalışırmış çok şaşırdım tanıyamamışım dedim ama uğraştım iş aradım ona cv yaptım verdim onda aynı çabayı göremedim ailenden para alma çalış dedim kendi paran olsun var ben biriktirmiştim dedi kimseden para istemem dedi ama abisinden kontör isterken bana attı mesajı bende kızdım kavga ettik ayrıldım yalvarıyor bana dön diye dönsem tembel sorumsuz olduğunu biliyorum ne yapmalıyım

biz buna kısaca "sorumsuz" deriz

kendi sorumluluğunu alamayan biri bir evin ve ailenin sorumluluğunu nasıl alacak:delphin:

tembel ve sorumsuz adam ömrünü çürütür. sen çalışır ona bakarsın artık:delphin:
ayrılmakla iyi yapmışsın.

ben bi kadın olarak liseden beri annemden babamdan para istemekten utanırım.. onlar zorla verirlerdi. başkasının eline bakmak yetişkin bi insanın zoruna giden bişi olmalı. annem de ideal eş adayı konusunda bana ve ablamlara önce çalışmayı sevicek çalışkan olcak der. 25 yaşında genç bi erkek çalışmıcak da ne yapıcak..işe girersen sorumluluklarını alırsan barışırım de bence. .

Hepinize teşekkür ederim ama işe girsede benim zorumla olacak güya iş bulmuş anketörlük yapıyormuş güldüm sadece öğrenciler yapıyor o işi dedim sen üniv mezunusun ben ayrılmakla doğru yaptım onu toparlamakla ömrüm geçecek ama o düzelmeyecek düzgün bi iş bulacağına onun bile kolayına kaçıyor offf

Tebrikler; bence kararınızdan geri dönmeyin bi insan 7 sinde neyse 70 indede oymuş değişeceğini sanmıyorum sokma akıl 40 adım demişler lafla peynir gemisi yürümez bunları yazıyorum çünkü hepsini büyükler demiş deneyimlerinden yola çıkarak çok da doğru demişler.Değiştiremezsiniz başka düzgün bi iş bulup girsede çalışmak istemedikten sonra yarın bugün bi nedenden dolayı işten çıksa diyelim sizde evlisiniz nasılsa çalışan var işe falan girme zahmetinde bulunmaz.Cidden bi erkekde bulunması gereken en önemli vasıflardan biri çalışkan olması nereyi bitirmiş olursan ol (eğitim) iş bilenin kılıç kuşananın demişler.kaydirigubbakcemile5

yok ben nasıl aşık olmuşum diyorum ona ama ilk başta çalışkan askerden yeni gelmiş bi genç izlenimi verdi sınıfta gözü derste beyefendi çalışkan olduğundan arkadaşların kaçırma dediler bilemedim sonra gördümki şöförlüğü bile yok ve evlerinde 2 araba var abilerinin öğrenebilirdi ve şöförlükle bile ne işler bulunuyor heryer aktif araba kullanan eleman arıyor ,çalışmıyor ama harcıyor rahatça aileden abiden alan babasının emekli maaşını utanmadan harcayan evde yiyip içip para vermekten utanmayan hatta alan biriymiş çok üzülüyorum ama koca olmaz biliyorum:(

Back
X