Benim 4 aylık bi ilişkim var çok güzel gidiyordu ilk başlarda okadar mutluydumki dünya tozpembeydi benim gözümde çok iyi biri beni el üstünde tutan bebek gibi davranan nebileyim sırf ben istemiyorum diye elimi bile tutmayan biri,Kpss kursunda aynı sınıftaydık çok düzgün beyefendi sessiz,sakin sorunda biraz burda galiba ben ne dersem he diyen hiç kıskanç olmayan ama çok ilgili bi adam kısacık mini etek giysem bile onu kıskandırmak için çok yakışmış diyodu erkek arkadaşlarımı kıskanmıyodu bu nasıl erkek dedim rahatsız oldum ona sordum rahatsız oluyorum azda olsa kıskanmazmı seven erkek dedim kıskanıyorum ama kıskancak bişey yok bunda dedi bişey demedim bu konu kapandı ama kıskanmıyo oluşu düzelmedi neyse kpss kursu bitti o çalışmıyodu iş ara dedim ama gayet rahattı bulurum yaparım askerden geleli 1 yıl olmuş 25 yaşında bi adam evde oturuyodu ben çalışıyorum ve aof okuyodum aynı zamanda mezun oldum onun bu tavrı rahatsız etti bana yeni geldim demişti geleli 1 yılı geçmiş oda aof mezunu oda çalışabilirdi evde oturuyodu ben onu ilk tanışıca çok çalışkan sanıyodum sonra dediki benden önce çok çalışmazmış ders arada bakarmış çalışırmış çok şaşırdım tanıyamamışım dedim ama uğraştım iş aradım ona cv yaptım verdim onda aynı çabayı göremedim ailenden para alma çalış dedim kendi paran olsun var ben biriktirmiştim dedi kimseden para istemem dedi ama abisinden kontör isterken bana attı mesajı bende kızdım kavga ettik ayrıldım yalvarıyor bana dön diye dönsem tembel sorumsuz olduğunu biliyorum ne yapmalıyım