üzülüyorum çok hassasım

firarim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2014
107
3
33
Aydın
kızlar mrb eşim sinirle bana çok ağır sözler söyledi yada bilemiyorum belkide bana ağır geldi.kaç gündür kendi kendimi yiyorum ne biçim bi adamla evlenmişim beni kandırmış.
eşim le kavga ettik çok sudan bi sebepten ve hemen kavgada bana aldığı çiçiekleri laf etti bidaha sana çiçek falan yok hiçbişey bıktım sana çiçek almaktan diye.eşim beni üzdüğünde yada özel günlerde bana çiçek alır böyle bir beklentim olduğunu bilir.ama şimdi kavga bana çocukmuşum gibi bağırdı bidaha yıldönümünden başka kutlama yok diye yıldönümü ve doğum günüm yakın aralıklar da 1,5 ay falan.ben ondan tek kuruş bişey esirgemezken onun bana aldığı şeyleri laf etmesi gururuma dokundu hiçbişey yapamıyorum çok üzülüyorum kaç gündür.
üstüne üstelik kavga sırasında yetmezmiş gibi borçları yüzünden para istedi benden bide bu nasıl yüzsüzlük bana bişey deyin çok moralim bozuk

olur böyle şeyler.yeni evliliklerde...korkma zamanla aşılır.bu tip konuların yersiz olduğunu,kendini üzmemen gerektiğini anlarsın.şimdi 3 yıllık evliyim.benimde eşim aldığım şeylere laf ede ede şimdi hediye mediye almıyorum ona..soruncada sen beğenmiyosun bende almıyorum diyorum.doğum gününde 1 pasta tamamdır ;)

Hem yüzsüz hem nezaketten yoksun bir eşiniz varmış..
Arsız..
Bu nedenle evliliğinizi bitirmeyeceğinize göre, yüz göz bari olmayın.
Özel günlerinizde çiçek aldığında sakin bir şekilde artık o çiçeklerin sizi mutlu olmadığını söylemek gerekiyor bence..

Hem yüzsüz hem nezaketten yoksun bir eşiniz varmış..
Arsız..
Bu nedenle evliliğinizi bitirmeyeceğinize göre, yüz göz bari olmayın.
Özel günlerinizde çiçek aldığında sakin bir şekilde artık o çiçeklerin sizi mutlu olmadığını söylemek gerekiyor bence..
bu yüzden bitiremiyorum ama çok üzgünüm soğudum zamanında bu çiçekleriyle kandırmıştı beni

çiçek almak onu memnun etmiyorsa almasın zorla olmaz böyle şeyler içten gelmeli..başına kaktığı bişeyi yapmasın zaten bu onu da mutlu etmez seni de...zorla alınan çiçeğin nesi mutlu etsin bi daha alırsa alma istemiyorum demelisin bence..

çiçek almak onu memnun etmiyorsa almasın zorla olmaz böyle şeyler içten gelmeli..başına kaktığı bişeyi yapmasın zaten bu onu da mutlu etmez seni de...zorla alınan çiçeğin nesi mutlu etsin bi daha alırsa alma istemiyorum demelisin bence..
ben surat astığım ve beklenti içinde olduğum için alıyor. sonrada yüzüme vuruyor.almaz zaten artık çok büyük laf etti sözünü yemez

Bence para falan vermeyin ona.
Çiçek alsa da vermeyin :)
Sabırlı olun kavga etmeyin..
Mesafeli davranın birazcık.
Tavır almayın trip de atmayın.
o düşünsün pişman olsun bundan sonrasında.
sabrediyorum o lafları sürekli beynimde .ben küsünce o da küsüyor artık ev hiç çekilmez oluyor ben ailemde hiç böyle şeyler görmedim ki bunda cok gıcık şeyler görüyorum evdeki huzursuzluğa hiç tahammülüm yok.pişman olacağı yok çiçeğe verdiğim paraya çok üzülüyorum dedi bende bidaha sakın alma sakın dedim benim için hiç bir şey yapma dedim

Herkese yaşadığı ağır gelir kıyaslama yapmak istemem ama eğer evlilikle ilgili konularda geçimde vs sıkıntı yaşamıyorsanız bunları büyütmeyin. Hem erkekler mızmız kadınlardan hoşlanmaz. Bence soğuk durmak seviye koymak onu daha gıcık edecektir. Ayrıca ailemde böyle birşey yaşamadım demişsiniz aileniz yılların tecrübesini kazanmış, siz de onların yaşına geldiğinizde çok değişeceksiniz. Bunlar fasa fiso gelecek, bu günleri hatırlayıp gülüp geçeceksiniz. Erkek evine sadık olsun, ailesini korusun kollasın, çocuklarına iyi babalık yapsın arada br çiçek alsa da olur almasa da. Siz sevdiğini hissedin yeter. İlk dönemlerinizde mutlaka beklentileriniz olacak ama bu konularla birbirinizi yıpratmayın derim ben. Çiçek aldı almadı kavgası yüzünden evlilik bitirilmez. Ama işin içine aileler giriyorsa geçimden ve uyumdan yana sıkıntılar yaşıyorsanız o başka. Evinizi maddi yönde geçindiremiyorsa, parasının hesabını yapamıyorsa, sorumluluk sahibi değilse ve ailesini ailenize karıştırıyorsa o zaman evliliğinizi gözden geçirirsiniz. Ya da yaptığınız kavgalarda kendinizi haklı görebilirsiniz. Ama rica ediyorum çiçekti hediyeydi bu sebeplerle birbirinizin gönlünü kırmayın. En güzel günleriniz bunlar bir daha geri gelmez.

Herkese yaşadığı ağır gelir kıyaslama yapmak istemem ama eğer evlilikle ilgili konularda geçimde vs sıkıntı yaşamıyorsanız bunları büyütmeyin. Hem erkekler mızmız kadınlardan hoşlanmaz. Bence soğuk durmak seviye koymak onu daha gıcık edecektir. Ayrıca ailemde böyle birşey yaşamadım demişsiniz aileniz yılların tecrübesini kazanmış, siz de onların yaşına geldiğinizde çok değişeceksiniz. Bunlar fasa fiso gelecek, bu günleri hatırlayıp gülüp geçeceksiniz. Erkek evine sadık olsun, ailesini korusun kollasın, çocuklarına iyi babalık yapsın arada br çiçek alsa da olur almasa da. Siz sevdiğini hissedin yeter. İlk dönemlerinizde mutlaka beklentileriniz olacak ama bu konularla birbirinizi yıpratmayın derim ben. Çiçek aldı almadı kavgası yüzünden evlilik bitirilmez. Ama işin içine aileler giriyorsa geçimden ve uyumdan yana sıkıntılar yaşıyorsanız o başka. Evinizi maddi yönde geçindiremiyorsa, parasının hesabını yapamıyorsa, sorumluluk sahibi değilse ve ailesini ailenize karıştırıyorsa o zaman evliliğinizi gözden geçirirsiniz. Ya da yaptığınız kavgalarda kendinizi haklı görebilirsiniz. Ama rica ediyorum çiçekti hediyeydi bu sebeplerle birbirinizin gönlünü kırmayın. En güzel günleriniz bunlar bir daha geri gelmez.

Heh aynen işte demek istediklerimi yazmış seline sağlık

canım biz de az önce kavga ettik.. inan öyle laflar uçuşti ki havada..
bazen diyorum: bukadar gönül kırıklıklarına rağmen iyi bitmiyo bu evlilik diye...
o bana: "zorla ağlamaya çalışma, duygu sömürüsü yapma, ne halin varsa gör" dedi..
ben: "senle evlendiğime okadar pişmanımkii"..dedim..
düşün bu sadece bir tanesi..
kapıyı çekti çıktı biraz önce..
ve malesef her hafta böyle kavgamız oluyo...
şükredin ki bizim kadar ileri gitmemişsiniz...

Back
X