Anne-babanızla aranız nasıl peki
mutluluğu kocan ve evladında ara..
dıger hersey dış kapının mandalı,üzülmene değmez..
Yok canım okadar da değildir yani. Anne baba kardeşlerde dış kapının mandalı değildir sanırım insanın hayatında.
Konu sahibi arkadaşım ailen kendi aralarındada böylemi yoksa sadece sana karşımı böyleler.
Kardeşler tabikide çok önemlidir insan hayatında.Biraz siz adım atmaya bakın siz arayın sorun bir süre aranzdaki soğukluğu gidermeye çalışın.Çocuklarınızı kaynaştırmaya çalışın.
Evet arkadaşım katiliyorum sana dış kapının mandalı demek yanlış olur.Malesef bana karşı böyleler. Ben 10 yıldır inan ki hep arayan soran taraf oldum.ama yoruldum artık. Kaynastirmak adına yaşadıkları şehire gittik oğlumla. Bi kaç gün sonra " ee ne zaman gitmeyi düşünüyorsunuz, biletinizi alalim"demesine rağmen yinede hep yaklaşım. Ama yoruldum bundan sonra bende artık aramayı düşünmüyorumYok canım okadar da değildir yani. Anne baba kardeşlerde dış kapının mandalı değildir sanırım insanın hayatında.
Konu sahibi arkadaşım ailen kendi aralarındada böylemi yoksa sadece sana karşımı böyleler.
Kardeşler tabikide çok önemlidir insan hayatında.Biraz siz adım atmaya bakın siz arayın sorun bir süre aranzdaki soğukluğu gidermeye çalışın.Çocuklarınızı kaynaştırmaya çalışın.
senin kaçmanı kabullenemişlerdir kardeşlerin. Onlar da evlenip çoluk çocuk sahibi olduklarında seni daha ii anlarlar eminim. Benimde geçen yıl kardeşimle kocam kavga etti ve kardeşim beni de sildi. ama babam beni arıyordu mesela sonra oğlumu istiyordu biraz konuştuktan sonra kardeşim alıyodu telefonu oğlumla konuşmak için. Gittiğimde yüzüme bakmıyodu ama oğlumu alıp odasına yatmaya birlikte gidiyorlardı sürekli o ilgileniyordu. Beni takmasada oğlumu böyle sevmesi hoşuma gidiyordu. Ben pes etmedim aradım arıyorum hala facede gördükçe yazıyorum falan. inşallah düzelecek herşey. Ama sen üzme kendini sakın. Su akar yolunu bulur. Sen yeterki kalpten dua et herzaman.
Size tam olarak neden kızgınlar?
Iste benimde istediğim bu..Hiç değilse oğlumu arasınlar ya..
Geçen gün oğlum bi not yazdı verdi bana.Teyzelerine verecekmisim. Şunu yazmis: x teyze, x teyze sizi özledim :)
Bişey diyemedim tabiki.
Kusura bakmayın sürekli soru soruyorum ama çok kapalı konunuz
"Diğer kardeşlerin kendi aralarında ilişkileri nasıl?"
"Siz evlendiğinizde kaç yaşındalardı?"
"Anneniz, evliliğiniz yüzünden mi soğuk sizinle?"
"Annenizin, kardeşlerinizle iletişimi nasıl ve baskın bir karakter mi?"
canım ya. Bu notla birlikte sende içindekileri anlatan bi mektup yaz bence kardeşlerine. Onların sevgisine ihtiyacının olduğunu, oğlunun onları dilinden düşürmediğini, anne yarısı olduklarını falan işte. Bu iki mektubu ver yada yolla kardeşlerine. Taş değillerse anlarlar bence. Anlamazlarsada sen hiçbişey kaybetmezsin bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?