Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bebekler gibi baktım hemde çocuğum olsa öyle bakardim... Fazla iyilik yaramıyor sanırımIste diyorum da anlatamiyorum sen şimdi bu adama hasta yataginda iyi bakmasaydin, laflarinla eziyet etseydin adam seni basinin ustune alir gotururdu yemege. Iyi niyetten anlamiyolar. sen onun yuzunden iceri tıkıldın ama.
Sürekli gidiyor iki günde bir... gitmiyorum ben her seferinde o gidip yarım Saate gidip geliuorPansumana neden birlikte gitmediniz.sizde yanin da gitseydiniz.
Ona da bir şey demiyor.. her seferinde çok hava al gel diyor o kojuda ama bende içim elvermiyor onu yanlız bırakmaya ama sanırım artık zamanı gelmisDusuncelerini anlat bence sesis ve sakince.. Demeki artik kendisine bakacak durumda.. Bir kac saatlina sende yarin cikarsin. Bir hava alir donersin...
Ben bilmiyordum bilseydim zaten durmazdim evdeİyi de adı üzerinde arkadaşıyla çıkmış.Belki onunla konuşacağı başka konular vardır,sizin sıkılacağınız konulardan konuşacaklardır.
Ayrıca o çıkınca siz de çıkın,gezin biraz,gezmek için onu neden bekliyorsunuz ?
Ya deveye diken yahu. Ogrenemediniz mi. Ustune dusmeseniz sizden kiymetlisi olmazdiHerkese merhabalar... herkesin fikrini yorumunu merak ediyorum belkide bana siz yardimci olursunuz... Eşim bir süre önce ayağını kırdı ve evde yatarak iyikesmeyi bekliyoruz.. bu süre zarfında sürekli bende onunla beraber evde yalnızım günlerim sadece onunla geçiyor. Bugün pansumana gitti az evvel aradigımda onu pansuman götüren arkadaşı ile oansumandan sonra yemeğe gitmişler öyle dedi.. belliki plan yapılmış önceden. Oysaki ben de evde yanlızim kaç gündür çok bunaldim sıkıldım..ve bunu ona defalarcada belirttim.benide alıp götürmesi gerekmiyormuydu..karisi ilede hava alabilirdi.. ben olsam onuda yanıma alır öyle giderdim.. şimdi evde oturmuş neden böyle oluyor diye düşünüyorum ve üzülüyorum
Ne yapabilirim ameliyatlı haliyle ben sana bakamam ne halin varsa gör mü deseydin?Ya deveye diken yahu. Ogrenemediniz mi. Ustune dusmeseniz sizden kiymetlisi olmazdi
Ama evde de onun yüzünden haftalardır evde bekleyen karısı varpansuman dönüşü arkadaşı gel şurda yemek yiyelim demiştir. ne var bunda? biraz olgun olun bu konularda.
Ama evde de onun yüzünden haftalardır evde bekleyen karısı var
Belkide Siz haklısınız, biz kadınların hemen hemen hepsi aynı kafa yapısında...belkide bu yüzden üzülüp duruyoruz..göbeğiniz bir kesilmiş değil ya. çok bunaldıysanız çıkın dolaşın, siz de arkadaşlarınızla buluşun. yani siz bunu yapmıyosunuz diye adamdan da yapmamasını bekleyemezsiniz. bağımlı olmayın bu kadar.
Onu o haliyle evde bırakmaya içim elvermiyor cunku hasta..dışarıda yiyip eve gelmekte bana biraz ters.. vicdan duygusu fazla gelişen insanlar böyle üzülmeye mahkum sanirsamgöbeğiniz bir kesilmiş değil ya. çok bunaldıysanız çıkın dolaşın, siz de arkadaşlarınızla buluşun. yani siz bunu yapmıyosunuz diye adamdan da yapmamasını bekleyemezsiniz. bağımlı olmayın bu kadar.