Üzülüyorum, elimde degil

Onu o haliyle evde bırakmaya içim elvermiyor cunku hasta..dışarıda yiyip eve gelmekte bana biraz ters.. vicdan duygusu fazla gelişen insanlar böyle üzülmeye mahkum sanirsam

adamla yeteri kadar ilgileniyosanız dışarda yemek yiyince ya da gezince vicdan yapmanızı gerektirecek bi durum yok.

çocuğum gibi baktım vs diyosunuz ya o adam siizn kocanız, çocuğunuz değil.

dönüşte yemek yemişlerdir yahu bu kadar kırılmayın bence
akşam geldiğinde konuşun, bir dahaki pansumandan dönüşte beraber yemek yiyin.

adamla yeteri kadar ilgileniyosanız dışarda yemek yiyince ya da gezince vicdan yapmanızı gerektirecek bi durum yok.

çocuğum gibi baktım vs diyosunuz ya o adam siizn kocanız, çocuğunuz değil.
Güzel bakmak onunla muntazsm ilgilenmekle hatamı ettim, anlamış değilim...belkide diyorum ya siz haklisijizdir..

Iste diyorum da anlatamiyorum sen şimdi bu adama hasta yataginda iyi bakmasaydin, laflarinla eziyet etseydin adam seni basinin ustune alir gotururdu yemege. Iyi niyetten anlamiyolar. sen onun yuzunden iceri tıkıldın ama.

Bence hiç hoş bir davranış değil. İlişki, evlilik böyle bir şey değil. Hatalı olan bir taraf varsa, bunu kinle; öfkeyle; kötülükle karşı tarafa göstermeniz demek; sonuna kadar böyle gidecek demektir. Konuşmak, anlaşmak, kırıldığını söylemek, iletişim kurmak önemli olan.

Herkese merhabalar... herkesin fikrini yorumunu merak ediyorum belkide bana siz yardimci olursunuz... Eşim bir süre önce ayağını kırdı ve evde yatarak iyikesmeyi bekliyoruz.. bu süre zarfında sürekli bende onunla beraber evde yalnızım günlerim sadece onunla geçiyor. Bugün pansumana gitti az evvel aradigımda onu pansuman götüren arkadaşı ile oansumandan sonra yemeğe gitmişler öyle dedi.. belliki plan yapılmış önceden. Oysaki ben de evde yanlızim kaç gündür çok bunaldim sıkıldım..ve bunu ona defalarcada belirttim.benide alıp götürmesi gerekmiyormuydu..karisi ilede hava alabilirdi.. ben olsam onuda yanıma alır öyle giderdim.. şimdi evde oturmuş neden böyle oluyor diye düşünüyorum ve üzülüyorum
Bence üzülmene gerek yok, o evde yokken cagir arkadaslarini CAy keyfi yapin. Belki planlanmamistir, arkadasina tesekkür amacli gel bi yemek ismarliyayim demistir.

Bence üzülmene gerek yok, o evde yokken cagir arkadaslarini CAy keyfi yapin. Belki planlanmamistir, arkadasina tesekkür amacli gel bi yemek ismarliyayim demistir.
Ben çok duygusal vet hassas bir kadınım. Böyle yetiştirildim elimde değil. Bu özelliklerimi torpulemem gerek sanirim

eminim eşin sana minnettardır-insan evladıysa yani:) ama dışarıda bir saat arkadaşıyla takılmak sana haksızlık etmek falan değil... ne kadar alıngansınız... sıkılmış bile olabilir... bence sen de kaç gündür dipdibe olmaktan sıkılmışsındır.... bunları kabullensen için rahatlar bence...

seni sevmiyor değil bacım, normal böyle şeyler... ben olsam çoktan daralırdım...

eminim eşin sana minnettardır-insan evladıysa yani:) ama dışarıda bir saat arkadaşıyla takılmak sana haksızlık etmek falan değil... ne kadar alıngansınız... sıkılmış bile olabilir... bence sen de kaç gündür dipdibe olmaktan sıkılmışsındır.... bunları kabullensen için rahatlar bence...

seni sevmiyor değil bacım, normal böyle şeyler... ben olsam çoktan daralırdım...
Her seferinde bana bunu söylüyor zaten.. "Allah senden razı olsun hakkını helal et" diye..bende çok bunaldım daraldım ..havalar nasıl güzel nasıl çıkıp gezesim var..arkadaşımı aradım yarına Program yaptım çıkıp bizde yemek falan yiyeceğiz..Baksana o çoktan gezmelere basladi

Yo kimseyi cagirmicam o geldikten sonra bende dışarı çıkıp bir güzel karnımı doyurucagim

Bence hiç hoş bir davranış değil. İlişki, evlilik böyle bir şey değil. Hatalı olan bir taraf varsa, bunu kinle; öfkeyle; kötülükle karşı tarafa göstermeniz demek; sonuna kadar böyle gidecek demektir. Konuşmak, anlaşmak, kırıldığını söylemek, iletişim kurmak önemli olan.
Tabiki ama karsindaki de seni adam yerine koyarsa gecerli bu. Yoksa bu ornekteki gibi ayaklanir ayaklanmaz arkadasiyla pırrrr.

Yarım saat yürümek temiz hava almak size çok iyi gelir eşiniz pansumana gittiğinde çıkabilirsinz.size daha iyi gelecektir ve mutlu hissedeceksiniz emin olun.onu beklemenize hiç gerek yok erkek milleti fazla şey yapmamak lazım :110:

Herkese merhabalar... herkesin fikrini yorumunu merak ediyorum belkide bana siz yardimci olursunuz... Eşim bir süre önce ayağını kırdı ve evde yatarak iyikesmeyi bekliyoruz.. bu süre zarfında sürekli bende onunla beraber evde yalnızım günlerim sadece onunla geçiyor. Bugün pansumana gitti az evvel aradigımda onu pansuman götüren arkadaşı ile oansumandan sonra yemeğe gitmişler öyle dedi.. belliki plan yapılmış önceden. Oysaki ben de evde yanlızim kaç gündür çok bunaldim sıkıldım..ve bunu ona defalarcada belirttim.benide alıp götürmesi gerekmiyormuydu..karisi ilede hava alabilirdi.. ben olsam onuda yanıma alır öyle giderdim.. şimdi evde oturmuş neden böyle oluyor diye düşünüyorum ve üzülüyorum
Size haksizlik etmis.Bnde olsam üzülürum ...

O arkadaşıyla onunla birlikte gitmek değil de o çıkacağı vakit siz de çıkıp bi hava alsaydınız beraber olmak zorunda degilsiniz

Evet kizmakta haklisiniz.bence kendi pansumana gidip gelebiliyorsa siz de artik cikin gezin biraz.hem esinizle de cikin.yarin da sizinle yemege ciksin.

Kimseye, hele kocaniza bu kadar bagimli yasamayin. Yipranirsiniz ve ne kadar duskun davranirsaniz o kadar degeriniz bilinmez. Esinize destek olmaniz gerektiginde olun tabi ki ama hayatinizi ona vakfetmeyin. Beklentiniz artar.

Back
X