- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.668
- 498
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
Çok komiksin :)Sevgili Üyeler,
Yorumlarınıza dikkat edin çünkü konu sahibinin hoşlanmadığı yorumlar karşısında küfür etme potansiyeli çok yüksek.
Bilin istedim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok komiksin :)Sevgili Üyeler,
Yorumlarınıza dikkat edin çünkü konu sahibinin hoşlanmadığı yorumlar karşısında küfür etme potansiyeli çok yüksek.
Bilin istedim.
Babam dövmez annemi ablam bunu biliyor. Hatta annem babama bağırır babam kAçar
Bnm evettam hatirlamiyorum ama sizin egoist ablanizdi degilmi, günde kac kere arayip basinizin etini yiyen?
eger sizin konunuzsa hatirladigim, ablaniza kesin tepki göstermeniz lazim
eger siz degilseniz, yazik, hamile haliyle annesinin dayak yedigini düsünmüs
cok üzerine gidilmemesi lazim
Bu nasıl bi sacmalık yahu? Kocaman adam kızına "anneni tekmeledim" şakası mı yapıyor? Hayır komik de değil ki? Anneniz aynı şekilde kendi kızı hakkında "delirmiş bu" diyebiliyor? Belli ki kızın da psikolojisi bozulmuş, üstüne doğum yapmak üzere. Sizi aramamasını söyleyin ama kendisinin ve bebeğinin sağlığı için.
Sevgili Üyeler,
Bilin istedim.
Tuhaf sen ve ailen... Söylediğin söz hoş ise benim sana bunu söylememe tepki vermezsin artık
Ailece tuhaflar, başta kendisi!
Buraya konu açmakla halledemeyeceği sorunları var, gidip tedavi olmalı
Tuhaf sen ve ailen... Söylediğin söz hoş ise benim sana bunu söylememe tepki vermezsin artık
Eski konularınızı bilmiyorum. Babanız sinirle söylediyse inanmıştır, korkmuştur. Sizden uzaktaysa kendini yalniz hissetmesi, sizi özlemesi normal ama mesajları okudum pek normal gelmedi. Sürekli trip mi yiyosunuz ablanızdan? Öyleyse kibarca söylemek de işe yaramaz daha fazla tavır yapar. Bilemedim. Allah yardımcınız olsunO arıyo sürekli ya beni arıyo bile konuşup annemi arıyo ardından hemen. Bn Açmayınca annmi arıyo mesela hep böle. Babam Şaka yapmamış çok snirliymiş o sırada ağzına geleni sinirle atıp tutmuş
Uzatıp uxatmıycağıma sen karar veremezsin sen kimsin? Ne sanıyorsun kendini. Ettiğim küfürü bul paylaş madem hani nerde çünkü etmedim?? Defol git demek küfür mü oluyormuş çok komiksin. Daha fazla yorum yapmayacaksan konuyla ilgili çekilebilirsin tatlım
Senin ben ve ailem hakkında ne gibi bir fikrin var da konuşuyosun?
Ben konuşurum çünkü herşeyini, mesajlaşmalarını dahi ortaya döküp yorum isteyen sensin..
Uzatma sakın, senin küfür etmeni dinleyecek değiliz burda![]()
Bişey diyince malesef yiyorumEski konularınızı bilmiyorum. Babanız sinirle söylediyse inanmıştır, korkmuştur. Sizden uzaktaysa kendini yalniz hissetmesi, sizi özlemesi normal ama mesajları okudum pek normal gelmedi. Sürekli trip mi yiyosunuz ablanızdan? Öyleyse kibarca söylemek de işe yaramaz daha fazla tavır yapar. Bilemedim. Allah yardımcınız olsun![]()
Uzatıp uxatmıycağıma sen karar veremezsin sen kimsin? Ne sanıyorsun kendini. Ettiğim küfürü bul paylaş madem hani nerde çünkü etmedim?? Defol git demek küfür mü oluyormuş çok komiksin. Daha fazla yorum yapmayacaksan konuyla ilgili çekilebilirsin tatlım