Üzülüyorum gerçekten...

Ya kizlar hep yazmis hamilelikten falan diye
Daha onceki konularini hatirliyorum,ablaninki malesef hamilelikten degil
Basbayagi kadinin cenesi dusuk ,Bende yerinde olsam bende cinnet gecirmistim coktan
Kendini dunyanin merkezi saniyor herhalde
Bence bir kez ciddi rest cekin ona ,sonra aglayip zirlasada hic geriye donmeyin
Birakin biraz kendiyle basbasa kalsin belki anlar hatasini
Ne ya sanki herkes isini gucunu birakip onlami ugrasacak
5 yasindaki kiz cocuklari bile kendini oyle dunyanin merkezi sanmiyor artik

Bu nasıl bi sacmalık yahu? Kocaman adam kızına "anneni tekmeledim" şakası mı yapıyor? Hayır komik de değil ki? Anneniz aynı şekilde kendi kızı hakkında "delirmiş bu" diyebiliyor? Belli ki kızın da psikolojisi bozulmuş, üstüne doğum yapmak üzere. Sizi aramamasını söyleyin ama kendisinin ve bebeğinin sağlığı için.

Hamile bir kadına böyle şaka yapılır mı ? Senin ablanı koruman lazım.O çok hassas bir dönemde .
İki saat sakinleştirdm ama maalesef

Msj gösteriym _20160603_151712.webp _20160603_151728.webp

ya birakin hamileymis hormonmus hassasmis psikolojilerini
zamaninda bizim analarimiz hamileyken neler cekermis ozamanlar hormon yoktu
hayir onuda gectim kendimden pay biciyorum kv yasiyodum eski esimle aramiz cok kotuydu baci kardes bildigin
bir gun hamileyim diye ne aglamalar ne miymiylanmalar nede sacma sapan nazlanmalar olmadi bizdeki hormonmu degil anasini satim
anlicaniz bir insana musade ederseniz nazlanmasina miyymiylanmasina sonuclarida boyle olur katlanmasida guc oluyo

Bu nasıl bi sacmalık yahu? Kocaman adam kızına "anneni tekmeledim" şakası mı yapıyor? Hayır komik de değil ki? Anneniz aynı şekilde kendi kızı hakkında "delirmiş bu" diyebiliyor? Belli ki kızın da psikolojisi bozulmuş, üstüne doğum yapmak üzere. Sizi aramamasını söyleyin ama kendisinin ve bebeğinin sağlığı için.

O arıyo sürekli ya beni arıyo bile konuşup annemi arıyo ardından hemen. Bn Açmayınca annmi arıyo mesela hep böle. Babam Şaka yapmamış çok snirliymiş o sırada ağzına geleni sinirle atıp tutmuş

Tuhaf sen ve ailen... Söylediğin söz hoş ise benim sana bunu söylememe tepki vermezsin artık
:rolleyes::KK71:
Senin ben ve ailem hakkında ne gibi bir fikrin var da konuşuyosun?
Ben konuşurum çünkü herşeyini, mesajlaşmalarını dahi ortaya döküp yorum isteyen sensin..

Uzatma sakın, senin küfür etmeni dinleyecek değiliz burda :ukala:

O arıyo sürekli ya beni arıyo bile konuşup annemi arıyo ardından hemen. Bn Açmayınca annmi arıyo mesela hep böle. Babam Şaka yapmamış çok snirliymiş o sırada ağzına geleni sinirle atıp tutmuş
Eski konularınızı bilmiyorum. Babanız sinirle söylediyse inanmıştır, korkmuştur. Sizden uzaktaysa kendini yalniz hissetmesi, sizi özlemesi normal ama mesajları okudum pek normal gelmedi. Sürekli trip mi yiyosunuz ablanızdan? Öyleyse kibarca söylemek de işe yaramaz daha fazla tavır yapar. Bilemedim. Allah yardımcınız olsun :KK51:

:rolleyes::KK71:
Senin ben ve ailem hakkında ne gibi bir fikrin var da konuşuyosun?
Ben konuşurum çünkü herşeyini, mesajlaşmalarını dahi ortaya döküp yorum isteyen sensin..

Uzatma sakın, senin küfür etmeni dinleyecek değiliz burda :ukala:
Uzatıp uxatmıycağıma sen karar veremezsin sen kimsin? Ne sanıyorsun kendini. Ettiğim küfürü bul paylaş madem hani nerde çünkü etmedim?? Defol git demek küfür mü oluyormuş çok komiksin. Daha fazla yorum yapmayacaksan konuyla ilgili çekilebilirsin tatlım

Eski konularınızı bilmiyorum. Babanız sinirle söylediyse inanmıştır, korkmuştur. Sizden uzaktaysa kendini yalniz hissetmesi, sizi özlemesi normal ama mesajları okudum pek normal gelmedi. Sürekli trip mi yiyosunuz ablanızdan? Öyleyse kibarca söylemek de işe yaramaz daha fazla tavır yapar. Bilemedim. Allah yardımcınız olsun :KK51:
Bişey diyince malesef yiyorum

Uzatıp uxatmıycağıma sen karar veremezsin sen kimsin? Ne sanıyorsun kendini. Ettiğim küfürü bul paylaş madem hani nerde çünkü etmedim?? Defol git demek küfür mü oluyormuş çok komiksin. Daha fazla yorum yapmayacaksan konuyla ilgili çekilebilirsin tatlım
:KK3:

Kusura bakma da benim zekamda ve o gün o konuyu okuyanların zekasında bir problem yok,herkes gördü, yazdığın küfürleri sonradan düzenlediğini, nasıl bir terbiyesizlik yaptığını. .
Bak nasıl da ele veriyorsun kendini, defol küfür mü diyerek.nerden anladın onu kastettiğimi :KK9:
Hadi ordan.........
Sana kolay gelsin daha çok üzülürsün:KK71:

Back
X