• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üzülüyorum ?

İki ihtimal geliyor aklıma. Ya burada söylendiği gibi profesyonel desteğe ihtiyacı var ya da "bak konu açıp nasıl buradaki kadınları sinirlendiriyorum/ ilgileri üstüme çekiyorum" durumu var. Ama ikisi de aynı kapıya çıkıyor.

Sınıfında hoşlandığı bi çocuk var, her hareketinden anlam çıkarıyor. Çocuk diğer kızlarla konuşunca falan da üzülüyor kendi çapında.
Çocukta buna pas vermiyor demek ki,başka kızlarlada konuşunca kendini üzüyor.
O önemli değil
O kısımlar hep parça parça
Önemli olan üzülüyor? 😂😂
Üzülmek içinde ciddi nedenler lazım ki değsin yani..

Zekası normal olsa dalga geçecek daha eğlenceli projeler üretebilir bence. Kesinlikle sorunlu, tedaviye ihtiyacı olan bir genç olduğunu düşünüyorum.
Sürekli dalga geçiyoruz. Aşırı sakin...
Ancak bilinçli şekilde böyle davranan birisi sakinliğini koruyabilir bu kadar laf karşısında

Sürekli dalga geçiyoruz. Aşırı sakin...
Ancak bilinçli şekilde böyle davranan birisi sakinliğini koruyabilir bu kadar laf karşısında
İşte anlamıyor bence. Sakin mi değil mi onu da anlamıyorum ben çünkü yazdıklarımızı okuduğunu bile düşünmüyorum. Öyle aklına esince saçma sapan cümleler kurup gidiyor.

Bu ne ? Orta okul öğrencisi misiniz ? Eger üniversite ise çok üzüldüm.

Bugün benden daha öne sıraya geçti çocuk sonra imza attım kağıda ona vermedim öndeki çocuğa verdim oda bana verdi imza kağıdını imza attığım halde kağıda 2 kızla konuştu yine
Çocuğu göz hapsine mi alıyorsunuz?

İşte anlamıyor bence. Sakin mi değil mi onu da anlamıyorum ben çünkü yazdıklarımızı okuduğunu bile düşünmüyorum. Öyle aklına esince saçma sapan cümleler kurup gidiyor.
Evet bi yerde problem var öyle duruyor. Siteyi anlamakta mı zorluk çekiyor acaba?

Back
X