• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üzülüyorum ?

sema başlıktaki soru işareti ne mana?
açıklayabilirsen konunun içeriğine yorum yapıcam söz.

Sema üniversitenin başında senin gibi bir arkadaşım vardı, sürekli ağzında Yakup da Yakup çocuk da benim yaşadığım şehirde yaşıyordu neyse. Bu kız 4 yıl bu çocuğu sayıkladı (muhtemelen) çünkü bir süre sonra mesafe koydum bana söylediği sözlerden dolayı. O kadar manyakça davranıyordu ki çocuğun arkadaş olduğu kızlarla kendini kıyaslayıp bana ve ortak erkek arkadaşlarımıza filan soruyordu. Mesela Ayşe mi daha güzel ben mi? Filan diye. Kendini hep mükemmel gören egolu ama içten içe bir o kadar ezik ve özgüvensiz bir insandı. Bana yaptığı terbiyesizliklere karşılık bir gün derste gittim Yakup'un yanına (zaten aynı kursa gidiyorduk onunla ilgili soru filan sordum) kız da tam karşımdaydı gözünün içine baka baka konuştum sohbet ettim. Tabi bu kudurdu 🤣. Hayatta aldığım en güzel intikamlardan biriydi. Yakup alt sınıflardan güzel bir kızla sevgili olmuştu en son duyduğum. İnşallah mutlu olur çünkü burda hatayı yapan kızdı. Senin de bu duruma gelmeni istemem. Karakterini bilmiyorum ama aklını başına al.

Back
X