bende biraz kısa boyluyum valla. küçük gösteriyorum. 18 yaşındayım hatta bi kaç ay sonra tam 19 olcam. ama beni görenler 15-16 demiyolar mı deliriyorum. bir de üniversitede okuyorum 1. yılımı bitiriyorum bilmeyenler aa üniye mi gidiyosun diyolar. kaydirigubbakcemile3 aslında öyle çok kısa değilim bana göre. 1.53 falan. erkek arkadaşım beni böyle çook seviyo. herkes çok tatlı çok şirin olduğumu söylerler. çok sever insanlar genelde beni. ama işte küçük gösteriyosun diyince sinirleniyodum.
ama artık kendimle barışığım. şimdilerde kafama takıyorum ama ilerde mutlu olcam herhalde
bence sende umursama sen böylesin, Yüce Allah sana böyle bir bedeni nasip görmüş. öyle konuşanlar kendini bilmeyen kişiler herhalde... tabii kii üzülürsün, ama zaman geçtikçe sende umursamamayı öğrenirsin. hem sen aynaya baktığında kendinden rahatsız oluyor musun? nasıl görüyosun kendini?
yazdığından anladığım kadarıyla senin için normalde çokta sorun değilmiş. insanların sözlerini kafana takıyosun.
kendinle barışık ol bence. onlar sana laf edeceklerine gitsinler bir kendilerine baksınlar.
böyle zamanlarda lafı yapıştırcaksın aslında. bak bakalım ne oluyo ondan sonra