• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üzülüyorum

: )

ben olsam şöyle yaparım.

veririm ellerine bir aynasempatiksalakcinni

uzun zamandır kendinize bakmadınız galiba :jeyyar: derim

baksınlar dursunlar, kendilerine :smiley-cool:

kafaya takma onun bunun dediğini... a.s.
kendinle barışık olbayanssulusmile

ne kdr iyisinz:1hug: arkadaşlar ben kendımlede dlga gecerım sölerim burnum böle şöyle diye ama hiç knşmadgım uzaktan insanlar gelıp demesi uzuyor onlarında var tabıkı eksklkleri kımse kususrsuz degil boyları kısa,kilolu,orası buyuk burası buyuk.. ama ben diyemıorum böle cwp werirken sen orana bak diye kırılmasını ıstemem ah etmesını kimsenin.bazende rhtsz oldgmu belrtıorum sakayla karısık amasenağlama dün de duyunca böle birşey butun gün aglamaklı oldum buraya yazıp paylaştım.kafama takmam hiç bşyi ama dokunuyor benımkısıde kalp.. estetik işini anneme söledıgımde kızdı allahın verdgı sey hc bı sorunun yok oda yakışıyor dedi erkek arkdşmda öle söyluyor ama etrftan duyunca etkılenıyorum

ya arkdaslar allaha sukur saglıgım yerınde herşeyim tam vucudumda sükrediorm hep Allaha. ama cevremdeki insanlar özellikle akraba aile tarafı surekli burnuma bişy diyip duryorlar cok kırılıyorum ve uzuluyorum senelerdir böleler agladıgım bıle oluyorsenağlamakimseyle ugrasmam hç bişyi demem kımseye ama insanların bana burna bak falan demelerine cok uzuluorm uzun bı burnum war şişkin kemik falanda yok neden böyle yapıyorlar cok kafama takıyorum belki cok saçma diceksınız ama sadce içimi dökmek istedım saolun..senağlamasenağlama

sen takma o terbiyesiz insanları kafana.Allah başka bi dert vermesin diye dua et.
sakın estetik olmayı felan da aklına getirme.daha bugün televizyonda Faruk beşer hocayı dinledim.tam da bu konudan bahsetti.tıbbi bir zorunluluk olmadıktan sonra estetik ameliyat yaptırmanın Allahın yarattığı şekli bozmak olduğunu ve haram olduğunu söyledi.diğer bütün alimler de böyle söylüyor zaten.
hem de estetik yaptıranların çoğunun burnu güzel olmuyo ki.havaya kalkmış oluyo resmen.hiç bir doktor Allahın yarattığından daha güzel yapamaz.

bende biraz kısa boyluyum valla. küçük gösteriyorum. 18 yaşındayım hatta bi kaç ay sonra tam 19 olcam. ama beni görenler 15-16 demiyolar mı deliriyorum. bir de üniversitede okuyorum 1. yılımı bitiriyorum bilmeyenler aa üniye mi gidiyosun diyolar. kaydirigubbakcemile3 aslında öyle çok kısa değilim bana göre. 1.53 falan. erkek arkadaşım beni böyle çook seviyo. herkes çok tatlı çok şirin olduğumu söylerler. çok sever insanlar genelde beni. ama işte küçük gösteriyosun diyince sinirleniyodum.

ama artık kendimle barışığım. şimdilerde kafama takıyorum ama ilerde mutlu olcam herhalde

bence sende umursama sen böylesin, Yüce Allah sana böyle bir bedeni nasip görmüş. öyle konuşanlar kendini bilmeyen kişiler herhalde... tabii kii üzülürsün, ama zaman geçtikçe sende umursamamayı öğrenirsin. hem sen aynaya baktığında kendinden rahatsız oluyor musun? nasıl görüyosun kendini?

yazdığından anladığım kadarıyla senin için normalde çokta sorun değilmiş. insanların sözlerini kafana takıyosun.

kendinle barışık ol bence. onlar sana laf edeceklerine gitsinler bir kendilerine baksınlar.
böyle zamanlarda lafı yapıştırcaksın aslında. bak bakalım ne oluyo ondan sonra

güzelim ben eskiden burnuma takıktim..hep ameliyat olmayı düşünüyordum..cevremdekiler bu takintimi bildigi halde laf soylerlerdi!!!aslında ameliyatlik bir burnum yok ama iste takıntı..
bir ara ciddi ciddi düşünmeye başladım ameliyatı..
ama şimdi 25 yasimdayim ve burnumun bana ne kadar yakistigini fark ettim :) hokka gibi değil ama bana yakışıyor..sanki yüzümü tamamlıyor..eğer ameliyat olursam tipim değişirmiş gibi geliyor :)))
hala laf söyleyen densizler oluyor,genelde benimle uğraşmak beni kızdırmak için yapıyorlar :) ama insan sınır oluyor:) bana laf söyleyene anında cevabımı veriyorum sakayla karışık:) karsimdaki göbekli biriyse sen önce kendi göbeğine bak diyorum mesela :)
sen de karşındakine cevap vermeyi öğren :) sakayla karışıkta olsa ver cevabını :)

canım onlar kendi egolarını tatmin etmeye çalışıyorlar
zamana bırak onlarda unutur
herkesin vardır ufak tefek kusuru
umursama,ben seviyorum burnumu de
kim neder

İnsanları kınayanların veya dalga geçenlerin mutlaka başına daha beteri gelir hiç kuşkun olmasın.
Sen de onlara uyup senin de şuran şöyle diyip onların seviyesine inme sakın.
Allah görüyor ve cezasını bulacaklardır.
Ha sen memnun değilsen imkanlar var ama benim gördüğüm kadarıyla yaptıranların pek azına yakışıyor. Diğerleri çok yapay duruyor.
Boş ver kendinle mutlu olmaya bak.kaydirigubbakcemile5

var olmak için güzel olmak yada tam tamına güzel olmak gerekmiyor. ben eminim ki sen çok güzel bir kızsın. sen ben de ne kusurlar var bir bilsen. Allah a şükret ve o insanlara da konuştuklarında gül geç. bu konularda cevap vermesini bileceksin ve kızdığını da belli etme bunlar benden tavsiye kaydirigubbakcemile3 hadi bakalım kolay gelsinnn kaydirigubbakcemile5

ayyy Benim de Bütün sülalem ve arkadaş çevrem gözlerimin küçüklüğüne takmış durumda yıllardırrr ! lakaBım mucuk göz zaten :delphin: Ben de kendimle dalga geçiyorum artık , takılıyolar Ben taktıkça :delphin: ama seviyorum Ben gözlerimi, küçük de olsalar onlar Benim 2 tanecik Badem gözlerim. üstelik çekik çekik. Eminim senin Burnunda sana ayrı Bi güzellik katıyodur, çevrendekiler de sırf sana takılmak için şaka yapıyolardır. KurBan olun o Burnuma de geç :delphin:

bana oyle deseler manyak cevap verirdim "maalsef guiness skoruna giremiyorum Allah benden uzun burunlu yarattigi icin "sempatiksalakcinni

nasil yani sizin burnunuz uzun diye alaymi ediyor akrabalariniz
onlar terbiye almamissa sizin sorununuz degil bence
herkesin bir kusuru vardir

Canım yaa bende küçüklükten beri hep takardım taki 2-3 yıl öncesina kadar..Akrabalarımda takılırlardı artık ben dalga geçiyorum kendimle..Diğer güzelliklerimi fark ettikçe amann diyorum..Allaha çok şükür sağlıklıyız ya en önemlisi de bu..
Boşver takma seni seven herkes bu halinle seviyordur:teselli:

Son düzenleme:
banada bir sürü laf ederler canım aman takma bana söylediklerinde kıskanmayın güzelliğimi diyip geçiyorum seni görmedim ama allahın yarattığı hiç bir şeyin kötü ya da çirkin olacağına inanmıyorum burun büyükmüş küçükmüş önemli değil bunlar önemli olan insanın kalbi güzel olsun gerisi boş yerimseniben

ayyy Benim de Bütün sülalem ve arkadaş çevrem gözlerimin küçüklüğüne takmış durumda yıllardırrr ! lakaBım mucuk göz zaten :delphin: Ben de kendimle dalga geçiyorum artık , takılıyolar Ben taktıkça :delphin: ama seviyorum Ben gözlerimi, küçük de olsalar onlar Benim 2 tanecik Badem gözlerim. üstelik çekik çekik. Eminim senin Burnunda sana ayrı Bi güzellik katıyodur, çevrendekiler de sırf sana takılmak için şaka yapıyolardır. KurBan olun o Burnuma de geç :delphin:

aynen canım benim gözler de sürekli dile getirir bazıları ama neye yarar çekik gözlerimi çok severim ben .
Allah en özenli insanların burnunu yaratmış.. onlar kim ki laf söylüyo alsanaalsanasmile
öyle dediklerinde kıskanmayın de canım..bayanssulusmile

bende burnumu sevmem ama kimseye dalga gecme fırsatını vermem hep kendım geçerim:)
kımse üzemez benı ..
oğlum kafa attıktan sonra daha bı çirkin oldu :)
ama ben benbi seviyorum
o benım nazar boncuğum diyorum :)
o kötu gözükmeseydi mazallah kadınlar çok üzülürdü diyorum bukadar mı güzel olunur allahım diyorum ben geçiyorum dalgamı çünkü kendımı sevıyorum...

Back
X