uzuluyorum

kurabiyeler

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2013
730
99
53
Merhaba herkese benim derdim okul bu sene universiteye gidemedim hemde puanim kotu degildi 372 puanim vardi okul oncesi istiyordum puanlar yukseldi bende az tercih yapmistim olmadi. Yeniden hazirlaniyorum su aralar malum finaller bitti herkes evine dönüyor gecen seneki kizlarla bulusalim dedi bi arkadas bende gitmek istemedigimi soyledim cunku hepsi universitede su anda anlatacak birsuru seyleri var bana sorsalar dershane ev arasi mekik dokuyorum. Ve atlattim saniyodum ama ne zaman biri eve tatile gelse veya internette bildirimler yapsa icim buruk aglamakli oluyorum gercekten kimseye anlatamiyorum ama çok üzülüyorum erkek arkadasimda boylesi hayirliymis bizim icin yapacak bisey yok artik diyo ama hala pismanligim kafam da 2.ogretim yazsan gidecektin iste gibi seyler :((

Merhaba herkese benim derdim okul bu sene universiteye gidemedim hemde puanim kotu degildi 372 puanim vardi okul oncesi istiyordum puanlar yukseldi bende az tercih yapmistim olmadi. Yeniden hazirlaniyorum su aralar malum finaller bitti herkes evine dönüyor gecen seneki kizlarla bulusalim dedi bi arkadas bende gitmek istemedigimi soyledim cunku hepsi universitede su anda anlatacak birsuru seyleri var bana sorsalar dershane ev arasi mekik dokuyorum. Ve atlattim saniyodum ama ne zaman biri eve tatile gelse veya internette bildirimler yapsa icim buruk aglamakli oluyorum gercekten kimseye anlatamiyorum ama çok üzülüyorum erkek arkadasimda boylesi hayirliymis bizim icin yapacak bisey yok artik diyo ama hala pismanligim kafam da 2.ogretim yazsan gidecektin iste gibi seyler :((

Ben de zamanında cesaret gösteremeyip de ikinci kez hazırlanmadığım için pişmanım mesela. Şimdi de ne mi yapıyorum ? İki sene aradan sonra sınava tekrar hazırlanıyorum, üstelik okula da devam ederken. Neyi yapmadıysan aklın onda kalıyor, bence sevgilinin dediği gibi hayırlısı buymuş tesellesini kabul et sen de ve önüne bak. Başarılar dilerim ...

Ben de zamanında cesaret gösteremeyip de ikinci kez hazırlanmadığım için pişmanım mesela. Şimdi de ne mi yapıyorum ? İki sene aradan sonra sınava tekrar hazırlanıyorum, üstelik okula da devam ederken. Neyi yapmadıysan aklın onda kalıyor, bence sevgilinin dediği gibi hayırlısı buymuş tesellesini kabul et sen de ve önüne bak. Başarılar dilerim ...

Gidememe ihtimali gectiginde olurum ben diyordum o kadar zordu benim icin hala tam atlatamadim iste..sanada basarilar dilerim

Ortada canini sikman gereken hicbir sey yok...
Sirf milletten geri kalmayayim diye istemediginiz bir yere, bolume gitseydiniz, emin olun , cok pisman olurdunuz...
Bence iyi yapmissiniz...
Ayrica ne olursa olsun, soyle dusunun, su anda bu durumu degistirebiliyor musunuz?
Hayir...
Eeee...
Daha fazla dusunup, dertlenmenin anlami ne, siz onunuze bakin...
Umarim tam olarak hayalinizde ki yere girersiniz...
Kolay gelsin...

bence yaşından küçük davranıyorsun. daha olgun olmalısın. bilemiyorum yani bana üniversiteye yerleşen arkadaşlarını görünce ağlamaklı olman bana pek normal gelmedi ki daha ikinci hazırlanışın. bunun 5.si 6.sına çalışan var. bu kadar umutsuz olma. çok büyük bir çoğunluk ikinci üçüncü hazırlanışında iyi yerlere giriyor. ben de ikinci girişimde yerleştim. ilk girişimde tercih yapmıştım ama çok kötü yerlerdi. hepsinin puanı benden düşüktü ama ne kısmetse hiçbiri tutmadı. ikinci tercihimde bambaşka düzeyde tercihlerim oldu. hiç ummazken ilk tercihime, puanımın yetmediği yere girdim. iyi ki ilk tercihim tutmamış diyorum. ve ben girdiğimde de benden büyük o kadar çok kişi vardı ki. çok büyük çoğunluğun ilk girişi değildi. daha iyisini yapmak için çok çalış ve iyi ki tercihlerim tutmamış de sen de. bildirimlere bakıp ağlamak yerine.

Back
X