- 28 Haziran 2016
- 13
- 1
- 16
- Konu Sahibi siyahameftun
Merhaba benim bir sıkıntım var ve aşamıyorum maalesef.Bunları yazarken bile kendime kızıyorum.Fikirlerinize ihtiyacım var.Umarım yardımcı olursunuz.18 yasındayım ve Allah'ın izniyle üniversiteye gideceğim bu sene.Kafama taktığım konu çirkinlik ile ilgili.Bu konuda gerçekten kendime çok kızıyorum ama elimde değil.Kendi kendime elin ayağın tutuyor daha ne istiyorsun diyorum.Şükrediyorum sağlıklı bir birey olduğum için.Ama inanın elimde değil düşünmeden edemiyorum.Bu sene üniversiteye başlayacak olmanında bir etkisi var üstümde.Çirkin olduğumu düşündüğüm için (düşünüldüğüm için de) kalabalık ortamlarda bulunmam pek.Üniversite de bu konuda sıkıntı yaşayacağımı düşünüyorum ve üzülüyorum.Bunu aşamıyorum.Kuzenim var çok güzeldir Allah kendi gibi kaderini de güzel eder İnşallah her ortama ayak uydurur,ben yapamam mesela.İçime cok kapandım bu yüzden evden çıkmam, insanların yüzüne bakamam.Utanıyorum nedense,kendimi kötü hissediyorum.Bana yardımcı olabilir misiniz bu konuda?.Nasıl aşarım bu durumu?.Bu arada genellikle güzel olarak görmezler beni.Yani kendi kendime uydurdugum bir şey maalesef ki değil
. Kendime üzülüyorum.Ortam kur arkadas cevresi edin diyebilirsiniz haklı olarak ama insanların yüzlerine bakmak istemiyorum.İnsanlarla iyi anlaşırım kırmamaya dikkate ederim falan ama bu sorunla hep karşılaşıyorum.Mutlaka biri bu konuda bana yorum yapıyor .Üzülüyorum.Makyaj yapmayı sevmiyorum.Böyle düşünmem çok yanlış farkındayım ama çok zorlanıyorum.Yani eğer sizde böyle bir ey yaşadıysanız nasıl atlattınız?ne yapmam gerekiyor? sizin tecrübelerinize dayanarak yazdım umarım yardımcı olursunuz sevgilerle..

Son düzenleme: