Bendede hemen hemen ayni problemler vardi. Tedavimi oldum simdi iki kizim var. Sabirli ol her seyin vakti zamani var bence.
Esinle ilgilide oyle seyler dusunme. Hep dua et.
Psikolojin bozulur. Stres yapma. Hayirlisiyla sende alirsin insallah kucagina evlatlarini.[/Qir haberleri UOTE]
İnşallah ya, rabbim herkesin çocunu korusun, isteyenlere de hayırlı evlatlar nasip etsin.Düşünmek istemiyorum ama her gün şehit haberleri olunca insan korkuyor.Şimdi de doğuya gideceğiz.Resmen kaygı seviyem üst seviyede.
biz de 2 yıldır korunmuyoruz ama acelede etmiyoruz olmadı henüz..İlk zamanları ne cok üzülürdüm olmuyor diye şimdi baktım ki evlendikten sonra eşin ilgisi azalıyor kavgalar sorunlar artıyor.Kadının vücudu değişince erkeklerin gözü dışarı kayıyor.Üzüldügüme agladıgıma pişman oldum ne zaman vakti gelirse o zaman olur diye düşünüyorum.Başbaşa kalmanın keyfini çıkarıyorum..Kendimle ilgileniyorum.Kilom vardı azıcık plates spor iş derken hemen olacak diye korkmaya başladım artık..Bende de pko var çünkü ve kilonuz varsa vermeye bakın..Kolayca kilo alındığı için korkar oldum şimdi hamile kalmaya çünkü yine alırım diye..
ekmeği kes karbonhidretı kes.Bana doktorum pkoyu baskılaması için bir vitamin verdi miyositol pozitive.Şimdi iki tarafında da yumurta oluşuyor artık ve kilo vermeye başladım 68 kiloydum 1 ayda 64 oldum şuan.Şeker tatlı çok yerdim artık canım istemiyor.Sizde doktora giderseniz o vitamini sorun.Evet kilom var ve vermek için çaba harcıyorum.İnsülin direnci ile birleşince çok zorlanıyorum ama vereceğim.
Mesela biz evlendigimizde bingoldeydik. Orada oldu tedavilerim. Bazen diyorumki iyiki orda dogum yapmamisim. Ailen yok kimsen yok. Komsun arkadasin ne zamana kadar yaninda olacak. Bir pasta borek tarifi soruyorsun arkandan bin tane laf mazbut birseyden anlamiyor. Cocuk olsaydi kime ne soracaktim yine onuda laf ederlerdi kesin. Gec olunca memlekete yaptim dogumu cok iyi oldu. Bundada vardir bir hayir.
ekmeği kes karbonhidretı kes.Bana doktorum pkoyu baskılaması için bir vitamin verdi miyositol pozitive.Şimdi iki tarafında da yumurta oluşuyor artık ve kilo vermeye başladım 68 kiloydum 1 ayda 64 oldum şuan.Şeker tatlı çok yerdim artık canım istemiyor.Sizde doktora giderseniz o vitamini sorun.
YUMURTLAMA TEMBELLİGİ VARDI BENDE yani 40 günde 1 olurdum.Takip yaptırmaya karar verdim.Şimdi hem kilo veriyorum zayıfladıkça kendimi iyi hissediyorum.yumurtlama ilaçla oluyor hemen 12. gün bu ay geç oluştu yarın iğne yaptırıcam ama 3 tane yumurta oluştu sanırım bu ay bal polen o tarz şeyler ye ve karbonhidratı kes ben ekmek yemiyorum hiç.gideceğim doktora sorarım mutlaka peki sizin de yumurtlama sorunu oluyor mu? Yani benim şu ana kadar tedavilerle yumurtlama olmadı hiç.
Kilo ver canim,gi diyeti yap ,doktorun ilac verdiyse kullan insdulin direnci icvin ,
Benimde pkom var akabinde de insdulin direncim var ama diyet ,spor ve ilaclarla sorunum cozuldu ,yumurtlamamda sorun yok,direncte kalmadi ,
Sen elinden geleni yap ,rabbim hayirlisini verir ...
YUMURTLAMA TEMBELLİGİ VARDI BENDE yani 40 günde 1 olurdum.Takip yaptırmaya karar verdim.Şimdi hem kilo veriyorum zayıfladıkça kendimi iyi hissediyorum.yumurtlama ilaçla oluyor hemen 12. gün bu ay geç oluştu yarın iğne yaptırıcam ama 3 tane yumurta oluştu sanırım bu ay bal polen o tarz şeyler ye ve karbonhidratı kes ben ekmek yemiyorum hiç.
Kendinize odaklanin ,stres yapmayin ,bu durumda kortizol hormonunuzu yukseltiyor ,hem insulin direnciniz artiyor,hem yumurtlamayi engelliyor ,İnşallah, o zaman en iyisi çocuk konusunu unutup kilo vermeye bakmak.
Kendetti.inize odaklanin ,stres yapmayin ,bu durumda kortizol hormonunuzu yukseltiyor ,hem insulin direnciniz artiyor,hem yumurtlamayi engelliyor ,
İnsallah tez zamanda hayirli ve saglikli evlatlariniz olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?