Böyle saçma dert olmaz ama sürekli tekrarlanınca dert haline geliyor en azından benim için..
Sürekli bizim eve para giriyor ama hepsi maaş dışı
eşim film hastasıdır film parası, gezme paramız, mazot paramız, giysi alışverışi paramız, acil para lazım olsa hemen paramız olur bunlar küçük miktardaki paralar birde büyük paralar var geçen ay eşim arkadasının başka sehırdekı düğününe gitcekti bende geliyim dedim önce para yok dedi sonra ertesi gün beraber gidiyoruz dedi ve fazladan baya bi masraf çıktı ama bunlar bizim bütcemızı hiç sarsmadı eşime soruyorum bu paralar borçmu diyorum yok diyor borç olsa ödese bilirim ekstra işmi yapıyorsun diyorum yok diyor içerden paramı çektin diyorum yok diyor bana kafayı yedirtiyor yanı ve ÜZÜMÜ YE BAGINI SORMA aşkım diyip çıldırtıyor beni bazı arkadaşlarda aynı şeyı söyleye bilir ama evlendıgımızden beri aynı nerden geliyor bu paralar insan bilmek istiyor üstüne gidince ters tepkı vermesınden korkuyorum ama sizce araştırıp ögrenmelımıyım ama nerden araştırcam ki..
insanlar bu para nereye gitti diye kavga ederler biz bu para nerden geliyor diye kavga ediyoruz çok saçma..
senin art niyetinden değil bence kim olsa merak eder yani , sonuçta alınan maaş belli yapılan harcamalar belli
ailesinden birinden mi borç alıyor acaba ya da başka bir işler mi yapıyo anlamadım bende :26:
Helal mi haram mı araştırmalısın , İnsan nasıl olsa doyar geçinir önemli olan alın teridir. Zaten öbür türlüsü kat kat çıkar.
ailesinden almaz aksine verir.. borç degil çünkü borç olsa geri ödenmesi lazım 2 bucuk sene oldu hala sadece gelıyor giden yok
eşim çok fazla çalışıyor ek işlerde yapar arada ama onlarıda bilirim zaten ek işde yapmıyorum diyor bilmiyorum yani..
aklıma şey geldi , ne bileyim şans oyunları lotolar at yarışları falan olabilir mi dersinn :44:
oynamaz oynasa kagıtları falan cebine kalır görürüm hem hep mi kazanıyor hiç mi kaybetmıyor bu adam bukadar mı şanslı
o zaman sizin bilmediğiniz bir iş fbaşka bir şeyler falan yapıyor size söylemiyo
Kacak bir ise falan mı girdi anlayamadım bende ama normal bir is olsa eğer karısına neden söylemesin öyle değil mi? Takip edebilirsin :44:
bencede en kuvvetlı ihtimal o ama onada zamanı yok en azından ben öyle biliyorum ama öyleyse bile bi insan karısına neden söylemez ki ek iş yaptını
işte orası meçhul zaten , arkadaşın dediği gibi bir gözlesen mi nereye gidiyo ne yapıyo diye :44:
nereye takip etcem ki tüm gün arabayla dolaşıyor bende peşinde dolaşsam arabayı hemen tanır bide eşimin işi tek biyerde degil ki
Böyle saçma dert olmaz ama sürekli tekrarlanınca dert haline geliyor en azından benim için..
Sürekli bizim eve para giriyor ama hepsi maaş dışı
eşim film hastasıdır film parası, gezme paramız, mazot paramız, giysi alışverışi paramız, acil para lazım olsa hemen paramız olur bunlar küçük miktardaki paralar birde büyük paralar var geçen ay eşim arkadasının başka sehırdekı düğününe gitcekti bende geliyim dedim önce para yok dedi sonra ertesi gün beraber gidiyoruz dedi ve fazladan baya bi masraf çıktı ama bunlar bizim bütcemızı hiç sarsmadı eşime soruyorum bu paralar borçmu diyorum yok diyor borç olsa ödese bilirim ekstra işmi yapıyorsun diyorum yok diyor içerden paramı çektin diyorum yok diyor bana kafayı yedirtiyor yanı ve ÜZÜMÜ YE BAGINI SORMA aşkım diyip çıldırtıyor beni bazı arkadaşlarda aynı şeyı söyleye bilir ama evlendıgımızden beri aynı nerden geliyor bu paralar insan bilmek istiyor üstüne gidince ters tepkı vermesınden korkuyorum ama sizce araştırıp ögrenmelımıyım ama nerden araştırcam ki..
insanlar bu para nereye gitti diye kavga ederler biz bu para nerden geliyor diye kavga ediyoruz çok saçma..
onu yapmam zor işte eşim asansörcü yanı nerde arıza varsa iş varsa oraya gidiyor tüm gün takip edemem etsem bile görür beni
o zaman ne desem bilemedim gözünüzü kulağınızı dört açın bir şeyler öğrenmeye çalışın eşinizden ailesindne falan başka ne yapabilirsiniz kieşinize açık açık neden sormuyosunuz senin kazancın belli ne bu diye üstüne gidin biraz
En nefret ettiğim huylardan biriside böyle gizli kapaklı işlerdir.
Nereden kazanıyorsun, nereden bulup gtiriyorsun o parayı söyle, söyle ki karşındaki de gönül rahatlığı içinde harcaya bilsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?