bunlar aklıma yattı aslında olabilir fazla maaş alıp kenara atıyor olabilir ama şöyle birşeyde varki eşimin banka hesaplarını banka işlerini hep ben takip ederim bankada öyle bi parası acaba eger kenara atıyorsa nerde saklıyor olabilirki parayı..
Evde sakliyordur. Sadece onun kullandigi esyalarin icine bir bakin, örnegin tamir islerinde lazim olan malzemelerin oraya.
Benim arkadasimin görümcesi oralari karistirirken tesadüf bir zarfin icinde dünyanin parasini bulmustu, kocasi kötü günler icin sakliyormus (güya). Birde bir akrabam vardi, onlarin dükkani vardi ve kari koca kasada oluyorlardi tüm gün, yani giren belliydi, cikan belliydi.
Bir gün ben ordayken posta geldi ve mektup geldi, esinin abisinin ismiyle ama bunlarin adresiyle, soyisim ayni oldugu icin postaci birakti gitti.
Hic unutmam, kadin depesinden vurulmus gibiydi, abisinin adi üstüne 40 milyara yakin para hesabi, ama abisinin olmasinin imkani yok, cünki o bes kurussuz isi gücü olmayan bir tip. Banka yanlislikla göndermis bilgiyi, normalde posta yolluyla göndermezlermis, ne olduysa ozamanlar artik.
Kavga kiyamet evde,meger adam azar azar kasadan yürütürmüs, sonrada abisinin adi altinda yatirirmis banka hesabina. Ona birsey olsa, hersey abisine kalacak, kadinin haberi bile yok.
Sacmasapan isler icinde, para kacirilacaksa bulunuyor demek bir yol...