selam. yorumdan önce şunu söyleyeyim, geçen gün bakacaktım falına, siteye de girdim onun için; ama çok uykum vardı bakamadım kusura bakma. ama daha sonra bakacağım için haber vermeme gerek yok diye düşündüm. zaten bakmayacak olsam bakmayacağım derdim. yanlış anlayacağını düşünmemiştim açıkçası
falına yorumum: biraz yoğun bir döneme gireceksin. 6 tane yolun çıkmış. bu yollardan ikisinde bazı kişilerle önemli görüşmelerin olacak, ya da bu kişiler senin için önemli kişiler... bu yollardan yakın zamanda olacak olan ikisi birbiriyle bağlantılı yollar olacak. daha uzak zamanda yapacağın 2 yolda engelle karşılacaksın. 3 kişiyi peşine takmış biri var. bu kişinin tavrı olumlu mu olumsuz mu bilemiyorum, bu kişi başkalarını etkileyen birisi olabilir. U harfi çıkmış, ve bu kişiyle ilgili bir dileğin var. ama biraz karmaşalı bir durum var burada onu çözemedim tam olarak. yani bu isminde u olan kişi veya senin dileğinle bağlantılı olan kişi ile ilgili karmaşıklık var. bu karmaşıklık ya o kişide var ya da senin kafanda o kişiyle ilgili bir karmaşa var diyebilirim. tabağında ise biri çıkmış, 3 kolu var

bunu da şöyle yorumluyorum ben; muhtemelen bu kişi bu aralar birden fazla konuyla uğraşan, yoğun bir dönem geçiren birisi. bu sen olabilirsin veya ailenden ya da çok yakından tanıdığın birisi olabilir. biraz yardıma ya da desteğe ihtiyacı olabilir bu kişinin.