uzun bir aradan sonra merhaba :) fal kapattım, bakmak isteyen?

selam canım. senin fincanın ise gayet ferah çıkmış. fincanının bir tarafı bembeyaz. sadece belli belirsiz kısa bir yolun çıkmış o beyaz tarafta. adında y olan bir kişi ellerini açmış dua ediyor, bu kişi oldukça iyi niyetli birisi, ve bu kişinin üzerinde 3 çıkmış. yalnız bu kişinin önünde bir engel var. yakın çevrende ise biribirine ayrı düşmüş, birbirlerine arkalarını dönmüş 2 kişi var.

çok kısa olmuş ama yaa:)))
teşekkür ederim canıım:16:

Eklentiler

• $Snapshot_20131221_12.webp
    $Snapshot_20131221_12.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 60
  • $Snapshot_20131221_13.webp
    $Snapshot_20131221_13.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 53
  • $Snapshot_20131221_14.webp
    $Snapshot_20131221_14.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 46
  • $Snapshot_20131221_15.webp
    $Snapshot_20131221_15.webp
    9 KB · Görüntüleme: 54
  • $Snapshot_20131221_16.webp
    $Snapshot_20131221_16.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 49
  • $Snapshot_20131221_17.webp
    $Snapshot_20131221_17.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 45
  • $Snapshot_20131221_18.webp
    $Snapshot_20131221_18.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 62
  • $Snapshot_20131221_19.webp
    $Snapshot_20131221_19.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 52
  • $Snapshot_20131221_20.webp
    $Snapshot_20131221_20.webp
    9 KB · Görüntüleme: 61
  • $Snapshot_20131221_21.webp
    $Snapshot_20131221_21.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 48
selam. yorumdan önce şunu söyleyeyim, geçen gün bakacaktım falına, siteye de girdim onun için; ama çok uykum vardı bakamadım kusura bakma. ama daha sonra bakacağım için haber vermeme gerek yok diye düşündüm. zaten bakmayacak olsam bakmayacağım derdim. yanlış anlayacağını düşünmemiştim açıkçası

falına yorumum: biraz yoğun bir döneme gireceksin. 6 tane yolun çıkmış. bu yollardan ikisinde bazı kişilerle önemli görüşmelerin olacak, ya da bu kişiler senin için önemli kişiler... bu yollardan yakın zamanda olacak olan ikisi birbiriyle bağlantılı yollar olacak. daha uzak zamanda yapacağın 2 yolda engelle karşılacaksın. 3 kişiyi peşine takmış biri var. bu kişinin tavrı olumlu mu olumsuz mu bilemiyorum, bu kişi başkalarını etkileyen birisi olabilir. U harfi çıkmış, ve bu kişiyle ilgili bir dileğin var. ama biraz karmaşalı bir durum var burada onu çözemedim tam olarak. yani bu isminde u olan kişi veya senin dileğinle bağlantılı olan kişi ile ilgili karmaşıklık var. bu karmaşıklık ya o kişide var ya da senin kafanda o kişiyle ilgili bir karmaşa var diyebilirim. tabağında ise biri çıkmış, 3 kolu var :53: bunu da şöyle yorumluyorum ben; muhtemelen bu kişi bu aralar birden fazla konuyla uğraşan, yoğun bir dönem geçiren birisi. bu sen olabilirsin veya ailenden ya da çok yakından tanıdığın birisi olabilir. biraz yardıma ya da desteğe ihtiyacı olabilir bu kişinin.
peki u harfiyle olan kişiyle görüşmem falan var mı benim birde buna bakarmısın bende sana bakayım bu benim falım değil ama sen yaz sorularını özelime bakayım

bu benim falım cnm

çok sıkıntılı çıkmışsın.aşırı bir karamsarlığın var herşey üst üste gelmiş sanki bunalmışsın.
saana gelicek çok büyük bir haber var ama iyi diyemem haber için.
senden uzun ince bir erkekle konuşman var ama arada kısa boylu biri duruyo kim bilemedim erkeğin tarafından bu ama.
uzun burunlu biri sana akıl vericek.
bi kaç dedikodu duyabilirsin sıkma canını çünkü gerçekten dedikodu bir gerçeklikleri yok.
yollarını karamsarlığın yüzünden gittikçe kapatıyosun.
ailende de sıkıntı var ilgilenmiyosun bile kendi haline iç dünyana dönmüşsün.
erkek arkadaşının falı;
bak bu çocuktada sıkıntılar var ama onun çevresinden kaynaklı genelde.
bu adamın yapması gereken bir şey var iş yada okulla ilgili artık tahammülü kalmamış bitmiş ama son demlerinde çabalıyo.
3 4 kişi bu erkek arkadaşınla oturup konuşma yapıcak biraz karamsarca bu konuşmada.
t harfli biriyle görüşmesi var bunun ama aileden akraba bu kişi.
bide iri kısa boylu biri hasta ailesinde sanki yaşlı biri bu

canım benim kahvemede bakar mısın? bide sorum benim eskisiyle görüşmemiz olur mu? araması vs cuma günü gördüm yanında bir vardı selam verdi ama ilk defa o kızla bi durumu var mıdır?

çok sıkıntılı çıkmışsın.aşırı bir karamsarlığın var herşey üst üste gelmiş sanki bunalmışsın.
saana gelicek çok büyük bir haber var ama iyi diyemem haber için.
senden uzun ince bir erkekle konuşman var ama arada kısa boylu biri duruyo kim bilemedim erkeğin tarafından bu ama.
uzun burunlu biri sana akıl vericek.
bi kaç dedikodu duyabilirsin sıkma canını çünkü gerçekten dedikodu bir gerçeklikleri yok.
yollarını karamsarlığın yüzünden gittikçe kapatıyosun.
ailende de sıkıntı var ilgilenmiyosun bile kendi haline iç dünyana dönmüşsün.
erkek arkadaşının falı;
bak bu çocuktada sıkıntılar var ama onun çevresinden kaynaklı genelde.
bu adamın yapması gereken bir şey var iş yada okulla ilgili artık tahammülü kalmamış bitmiş ama son demlerinde çabalıyo.
3 4 kişi bu erkek arkadaşınla oturup konuşma yapıcak biraz karamsarca bu konuşmada.
t harfli biriyle görüşmesi var bunun ama aileden akraba bu kişi.
bide iri kısa boylu biri hasta ailesinde sanki yaşlı biri bu

canım benim kahvemede bakar mısın? bide sorum benim eskisiyle görüşmemiz olur mu? araması vs cuma günü gördüm yanında bir vardı selam verdi ama ilk defa o kızla bi durumu var mıdır?

bu konuyla ilgili üzüntün olmuş ama o kızla aralarında bişey olduğunu sanmıyorum görüşmen var ama bununla senin daha çok bu aralar gündemde ailevi sorunların olucak senin bu çocuktan dolayıda pek ailenle aranı iyi görmedim o kadarda takma bu duruma çeşitli yerlerden gelecek senin balığın kısmetin var birde bi haber alabilirsin kız arkadaşından bir haber daha var ama iyi olup olmadığı sana kalmış olan bişey bi taşınmaz eşya gibi bişey var burda sürekli yoğun düşncelerin çıkmış ama 1 ay kadar ferahlığın var hssettkleirm o kızla arasında bişey olmadığı görüşme olucak ama sizin

normalde hiç fal baktırmam ama bu aralar benim de ihtiyacım var fala.çocuğum olacak mı bana da sadece bunun için baksanız çok sevinirim:)

bu konuyla ilgili üzüntün olmuş ama o kızla aralarında bişey olduğunu sanmıyorum görüşmen var ama bununla senin daha çok bu aralar gündemde ailevi sorunların olucak senin bu çocuktan dolayıda pek ailenle aranı iyi görmedim o kadarda takma bu duruma çeşitli yerlerden gelecek senin balığın kısmetin var birde bi haber alabilirsin kız arkadaşından bir haber daha var ama iyi olup olmadığı sana kalmış olan bişey bi taşınmaz eşya gibi bişey var burda sürekli yoğun düşncelerin çıkmış ama 1 ay kadar ferahlığın var hssettkleirm o kızla arasında bişey olmadığı görüşme olucak ama sizin

içimi rahatlattın tulipciğim sağol tatlım.görüşmemiz ne kadar zamandadır sence? bu salak aramıyor ki beni:43:

Back
X