- 23 Eylül 2010
- 6.832
- 637
- 363
o nası bi dr muş hayret bişey ya..
neyse, hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inşallah.
patlayan kistler ne oldu peki bunu merak ettim.
ya ya nasıl doktor di mi?? o yüzden kızlar bulunduğunuz yerde ya da en yakınında işinin ehli doktora gidin sonra benim gibi afallar kalırsınız....inşş...kucağıma aldığım günüde görürüm sağol....
patlayan kistler söndü gitti...asıl patlamayan 2 kistim var onlar ne olacak ya kendiliğinden sönecek gidecek ya da o ağrıları çeke çeke patlayacaklar...inşşş.küçülmüştürler...dün akşam hatırlattılar kendilerini...yarın doktora gidiyorum keseyi görmek için...inşş...mutlu ayrılırım doktordan...
darısı tüm isteyenlerin başına..
merhaba kızlar uzun bekleyişten sonra bende hamileyim..dün idrarda baktım çift çizgi çıktı ..ne güzel bir duyguymuş o çift çizgiyi görmek..saonrada kanda baktırım.550 çıktı bhcg en son adetim de 1 ağustostu..zannedersem 3,5 haftalık falan hamileyim..bugunde doktora gidicem ..inş.. bi sorun yoktur güzel haberler alırım...gerç, daha gözükmez heralde..
tebrikler....rabbim kucağına aldığın günüde gösterir inşşş...keseyi görmen için daha erken..5 haftalıktan önce göremezsin...transvajinal baktırırsan biraz daha erken görürsün ama doktorum bana önermiyorum dedii...karından biraz daha geç görünüyoo...
tebrikler canım. çok mutlu oldum hikayeni okuyunca. darısı bize. ddüşüklerinden sonra araştırma yaptırdın mı?
sağol canım....teşekkür ederimmm...inşş.en kısa zamnda rabim meleğini gönderir sana..sabır ve dua çok önemliii.....doktorum gerk duymamıştı araştırmaya...tutunamamışlar dedi...rahim duvarını besleyelim dedi....öyle yaptık ve şuan hamileyim inşşş...devamınıda görürümmm...