Uzun Boylu Ama?

uzun olmak da dert demek ki :1:

vallahi ben o etrafınızda gördüğünüz mini mini kızlardanım :43:
:51:ben de benim boyumu dert bilirdim..

güzelim o boyunu dert etmiyo ki :) dert ediyo kisvesi altında caka satıyor işte anla canım..bunların bi de beyaz tenli versiyonu var.ay beyaz tenli olmak çokk kötü,hep kızarıyorum diyen..içten içe ayrıcalık olduğunu düşündükleri fiziksel özelliklerinden şikayet eder görünmek..:) iyiymiş..

Kızlar böyle bakım süs püs başlıklarını görünce bende başlık açayım dedim bi tane:)...........
Boyum 1 76 77 civarı çevreme göre uzuuun boylu kız kategorisindeyim etrafımdaki kızlar mini mini :)
Ben hiç topuklu falan giymem ama çok istiyorum giymeyi giyersem çok dikkat çekicem biliyorum
Hemen At gibi yaftasını yapıştırıcaklar ay bilmiyorum ya uzun boylu olmakda pek iyi bir şey değil galiba:36:
kızlar özür dileyerek söylüyorum küçük bir yerde yaşıyorum buralarda boylu poslu süslü kızlara yollu gözüyle bakan adiler bile var

10 cm topuklu yerıne 5 cm gıyersın dert mi allah aşkına ..yasadıgın yer küçükse dikkat cekecek kadar süslenmessin canım sende

güzelim o boyunu dert etmiyo ki :) dert ediyo kisvesi altında caka satıyor işte anla canım..bunların bi de beyaz tenli versiyonu var.ay beyaz tenli olmak çokk kötü,hep kızarıyorum diyen..içten içe ayrıcalık olduğunu düşündükleri fiziksel özelliklerinden şikayet eder görünmek..:) iyiymiş..

:1::1: doğrudur...
bu arada biliyor musun bende beyaz tenliyim, ayy öyle zorlanıyorum ki, hemen kızarıveriyorum :78: :52:

offf Allahım ne günlere kaldık, övünülecek şeyler mi bunlar da yaa !!!!

benim boyumda 1.76,5 eşim tam 2.00 :)))
topuklu çok seviyorum ama günlük dolaşırken alışveriş yürüyüş kısa gezmelerde düz ayakkabı giyiyorum...
eşim yanımda olsa da:))))

ilahi siz :) ne yani şimdi sorununuz bu mu ? Siz gelin bir de bende ki derdi görün boyum 1.56 :) Ne güzel selvi gibi hatunsunuz bunun nesi dert ?Ne diyeyim Rabbim başka dert vermesin :) Yollu yaftası yemenin boyla alakası olsaydı bütün kötü gözle bakılan kadınlar uzun boylu olurdu

Kızlar böyle bakım süs püs başlıklarını görünce bende başlık açayım dedim bi tane:)...........
Boyum 1 76 77 civarı çevreme göre uzuuun boylu kız kategorisindeyim etrafımdaki kızlar mini mini :)
Ben hiç topuklu falan giymem ama çok istiyorum giymeyi giyersem çok dikkat çekicem biliyorum
Hemen At gibi yaftasını yapıştırıcaklar ay bilmiyorum ya uzun boylu olmakda pek iyi bir şey değil galiba:36:
kızlar özür dileyerek söylüyorum küçük bir yerde yaşıyorum buralarda boylu poslu süslü kızlara yollu gözüyle bakan adiler bile var

Benimde ikinci ayak parmagim biricinsinden uzun.
Farkli olmak baska birsey :)

rahatsız oluyorsanız topuklu giymezsiniz. rahatsız olmadığınız bir yerde giyersiniz... sorun mu bu şimdi :44:

herkes mini miniymiş
hanımefendi derdiniz uzun boylu olmanız mı tuhaf hemde çok
ne diyelim ameliyat olun flan mı

en sevmediğim tip.boyunu kilosunu veya varsa herhangi bi güzelliği, kendisi çalışıp para kazanıp marketten almış gibi övünen kişilik.
tam olarak kendine dert ettiği şey nedir anlamadım.kendine uygun eş adayı bulamamak mı?topuklu giyince herkesin bakması mı?
ego tatmini için açılmış bir konu..

bence kımseye gore hayatını sekıllendırme .canın ne ıstıyorsa onu yap .

elestırmek ısteyen her turlu elestırıyor cunku .kısaca soyle bır ornek ;

b7dh7.jpg

Nispet dumanı soluyorum :)

Burda nispet kime yapacak ki ? :// Serzenişte bulunmuş bence.Benim boyum 1.82.İstediğimi giyiyorum.Zaten topuklu giymesem de bakıyorlar.Otururken bile illa boyunu posunu görmeleri gerekmiyor. :@ Hayat senin hayatın,boy senin boyun,bunu unutma ! ;)

Burda nispet kime yapacak ki ? :// Serzenişte bulunmuş bence.Benim boyum 1.82.İstediğimi giyiyorum.Zaten topuklu giymesem de bakıyorlar.Otururken bile illa boyunu posunu görmeleri gerekmiyor. :@ Hayat senin hayatın,boy senin boyun,bunu unutma ! ;)

bi tane daha geldi kaçııın :))

ben konudaki sorunu çözemedım dogrusu

''Selvi boyluyum ama topuklu ayakkabı sevdam var, etrafımdaki herkes de pigme. Napıcam ben?

Devamlı aynı tarzda konular okuyorum. Artık hava atmaya çalıştığınızı düşünmeye başladım.

Çünkü eğer rahatsız oluyorsan giymezsin yok eğer topukluyu çok seviyorsan giyersin. Dert mi bu?

Emin ol ki kimsenin dikkatini çekmezsin.

İnsanların o kadar çok sorunları var ki senin boyunu fark etmezler bile.

Son düzenleme:
yaa bencee süperr,,bende isterdimm uzunn olmayıı,,manken gibbi vallaa,,,boşverrr senn giyimine yürüyüşünee ,,tavırlarına dikaattliyeee kimm nediyebilirrkii sankii ,,,buu seninn içinn değill herkezz için geçerlii...takma bu kadar bencee...

kızma lütfen ama ben bile senin boyunun uzun olduğunu biliyorum. hatta 1.80 üstü olduğu aklımda kalmış.

ilk kez yazmıyosun :1:

Back
X