Uzun Boylu Ama?

Ama olmadı ki şimdi
Konunun sonuna bir heves geldim fotoğraf yok :44:
Keşke boydan yapıştırsaydın bir de o zaman tam olurdu :27:

güzelim o boyunu dert etmiyo ki :) dert ediyo kisvesi altında caka satıyor işte anla canım..bunların bi de beyaz tenli versiyonu var.ay beyaz tenli olmak çokk kötü,hep kızarıyorum diyen..içten içe ayrıcalık olduğunu düşündükleri fiziksel özelliklerinden şikayet eder görünmek..:) iyiymiş..

ben beyaz tenli olmayı seviyorum ama yazın gerçkten domates gibi oluyorm ya:1:

konu sahibi arkadaşım topuklu giyme az topuk giyiver sende? türkiyede erkeklerin ortalaması 170 180 arası zaten. 170 boya topuklu giyince her türlü çoğundan uzun oluyorsun zaten...:D gerçi çok uzunlarda (185 üstü) itici, böyle aptalvari geliyor gözüme nedense....

aman boşver giy o elaleme bakarsan hiç susmazlar emin ol laf yapıcak insan biyerden bulur buluşturur yine yapar.

bence uzun boylu olmak çok güzel şey maalesef bende kısayım.. :50:

içinde kalmasın giy sen giy:21::16:

giyim kuşamına dikkat edersen sana yollu gözle bakmazlar bakamazlarda zaten. ama giyim tarzın öyleyse topuklu giymene gerek yok zaten öyle gözle bakıyorlardır. kısa boylu olanlarada mini mini yakıştırmanı hiç beğenmedim açıkcası. sen kısa boyluları eleştirirsen onlarında seni eleştirmeye hakları vardır. bende kısa boyluyum hiç topuklu giymem eşim uzun olduğu halde, etrafımdaki herkestende takdir alırım becerikli ve tutumlu olduğum için. her işimide kendim görürüm. boyla olmaz bazı şeyler bunu unutmamalısın. sen kendine yakıştırıyorsan giymende sorun yok ama demekki sende yakıştırmıyorsunkş böyle düşünüyrosun.

benim boyum 1.72 çok uzun olmasamda topuklu ayakkabı giydiğim zaman dikkat çektiğim için rahatsız oluyorum günlük hayatta sürekli giymiyorum ama özel günlerde veya canım dikkat çekmek istediğinde rahatlıkla giyiyorum açıkçası.. bu ben uzunum sen kısasın meselesi değil aslında çünkü bana bile! maşallah ne kadar uzunsun dedikleri için 1.72 boyumla, bide topuklu giyince hepten dikkat çekiyor ben arkadaşın samimi olduğunu düşündüm ama... :/

Başkalarının size tavrından şikayetçisiniz at gibi benzetmelerinden ama sizde bu konuda çok saygılı değilsiniz kısa boylulara mini mini yazıp duruyorsunuz..
Üstelik etrafınızdakiler mini değil siz fazla uzunsunuz.

Forumdaki arkadaşların tiiyee almasına da son derece hak veriyorum çünkü tezatlıklarla komik oluyorsunuz
Topuklu ayakkabı zarif olup dikkat çekmek için, ya da biraz daha uzun olmak için , ya da biraz daha şık olmak için tercih edilir ve giyilir
Siz hem bundan şikayetçisiniz , hemde topuklu giymek istiyorum diyorsunuz ya saçma olan kısmı o :))

Kız mini mini demiş,hakaret etmemiş ki...Nedense kısa boyluların bu konuda algıları çok açık oluyor.

Kız mini mini demiş,hakaret etmemiş ki...Nedense kısa boyluların bu konuda algıları çok açık oluyor.

Haklısın hakaret yok zaten

Özgüven olduktan sonra sıkıntı yok zaten kısa ya da uzun boylu olsun farketmez bu alınganlıklar olmaz her türlü kompleksli insan var
Eğer bu konuda at gibi denmesinden alınganlığı varsa kısa boylularında mini kelimesinden alınacağı düşünmesi gerekiyor onu demek istedim :))

yaşınız ve bulunduğunuz yani gittiğiniz gideceğiniz yer topuklu ayakkabıya uygunsa kimse fark etmez bile. ama daha 15 yaşında, ayağında 10cm topuk, yüzünde bir ton makyaj, gittiğiniz yerde sadece çayır çimen hava almaya çıktığınız bir yerse evet kadın erkek herkes tarafından çok dikkat çekersizi ama çok cici bakışlar olmaz bunlar.

Millette dert arıyor arkadaş :9:

Başlık uzun boylu ama ? .. Saçma değil mi :27:

Uzun boyluyum olmalı.. Başkasından bahsediliyor sanki

Bir de boylu poslulara niye yollu gözü ile bakılsın ki , öyle olmadıkça :9: Yaratılıştan gelen özelliklerdir bunlar ama yakıştırmalar karaktere göre yapılır her yerde :34:

Son düzenleme:
bu da dert mi yaa haline şükret bence.. sağlığın yerinde mi ? elin tutuyor gözün görüyor mu ?

Allah tüm kullarını özenerek yaratırmış. böyle düşün..

benim boyum 1.75 gayet de topuklu da giyiyorum yeri gelince. milletin dediğini takmamaya alışmalısın canım.

hakaret etmemiş ama dalga geçer gibi yazmış

Kısa boylular bile kendilerine bodur tavuk tabirini kullanıyorken,minik çok masumane geldi bana. :)) Kısalar,uzunlar boy konusunda yorum yapınca onları aşağıladıklarını düşünüyor nedense... Herhelde uzun boy avantaj ve ulaşılmak istenen olduğu için...

Uzun boy bi lütuf olduğu için bu alınganlık, duyarlılık...Yazıda hiçbir iğneleme, yerme yok:19:
Ne de olsa uzun birine rahatlıkla "ne kadar uzunsun" denebiliyorken kısa birine "ne kadar kısasın böyle" demek yürek ister:9:
ps: Öyle inanılmaz uzun boylu olduğum için savunmaya geçmiyorumm ben de daha uzun boylu olmak isteyenlerdenim

Back
X