Alys Nirvana Kayıtlı Üye 6 Aralık 2010 34.491 91.171 798 30 Nisan 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Alys #21 MissCherryBlossom .!.: Çalışma izninin farklı farklı çeşitleri oluyor gohacan, ama hepsinde de senin de gitmeye hakkın var. Genişletmek için tıkla... ay canım bu kadar takmayacağım da doğumdan sonra kendi evimi dağıtıp annemlere gideceğim. bana kafayı yedirtirler, döneriz 15 yaşındaki gohaya.
MissCherryBlossom .!.: Çalışma izninin farklı farklı çeşitleri oluyor gohacan, ama hepsinde de senin de gitmeye hakkın var. Genişletmek için tıkla... ay canım bu kadar takmayacağım da doğumdan sonra kendi evimi dağıtıp annemlere gideceğim. bana kafayı yedirtirler, döneriz 15 yaşındaki gohaya.
Alys Nirvana Kayıtlı Üye 6 Aralık 2010 34.491 91.171 798 30 Nisan 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Alys #22 MissCherryBlossom .!.: Isyerindeki IK yardımcı olmuyor mu? Şirketler genelde yardım ediyor. Genişletmek için tıkla... canım daha çok yeni bu olay, belki yardımcı olurlar haklısın, benimki panik yaratma durumu şu an
MissCherryBlossom .!.: Isyerindeki IK yardımcı olmuyor mu? Şirketler genelde yardım ediyor. Genişletmek için tıkla... canım daha çok yeni bu olay, belki yardımcı olurlar haklısın, benimki panik yaratma durumu şu an