Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O zaman ben 18 senelik evliyim ,eşim de benden sıkılmıştır![]()
Maşallah, daim olsun huzurunuz, mutluluğunuz inşallah.Eski konumu pörtletiyorum.
Vallahi çok güzel oluyormuş uzun ilişki evliliği.
Ne boş konuşuyor insanlar. Bana bu konuyu açtıracak kadar beynimi yormuşlar.
İyi ki kimseyi dinleyen biri değilim.![]()
Maşallah, daim olsun huzurunuz, mutluluğunuz inşallah.
Üstte kendi mesajımı gördüm; İşte yorumum da haklı çıktığım bir konu daha![]()
Ben 10 sene cıktıgım adamla evlenmezdım
Model degıstırırdım cıddıyım ! Kı erkek olsam 10 sene cıktıgım kızla evlenme ıhtımalım hıc olmazdı
evlilik oturana kadar mutlaka kavgalar olur.bende 7 yıl çıktım eşimle.ne kadar tanırsan tanı evde yaşamaya başladığın an alışma sürecene kadar mutlaka tatsızlık çıkıyor ki bence bu çokta normal.Kızlar benim liseden beri süren bir ilişkim var. İkimizde birbirimizin ilk aşkıyız.Çok şükür hiç bir sorunumuzda yok. 15 gün sonra askere gidiyor. Büyük ihtimal kısa dönem olacak. İnşallah dönüncede işler ciddiye binecek :116: Çevremde böyle uzun ilişkilerden sonra evlenenler hep büyük problemler yaşadı. Bana da iyi düşün diyorlar. Gerçi düşünecek bir şey yok ben çok mutluyum.
Sorun yaşayacağımızı sanmıyorum birbirimizden sıkılmak gibi falan yani. Hatta tam tersi birbirimizi tanıdığımız için daha uyumlu olacağımıza inanıyorum.
Bu konuda sizin fikirleriniz neler acaba?
evlilik oturana kadar mutlaka kavgalar olur.bende 7 yıl çıktım eşimle.ne kadar tanırsan tanı evde yaşamaya başladığın an alışma sürecene kadar mutlaka tatsızlık çıkıyor ki bence bu çokta normal.
Kızkardeşim in eşi de lise aşkıydı.8 yıl çıktılar. 12 yıldır da veliler. Aşklarına hayranım halaKızlar benim liseden beri süren bir ilişkim var. İkimizde birbirimizin ilk aşkıyız.Çok şükür hiç bir sorunumuzda yok. 15 gün sonra askere gidiyor. Büyük ihtimal kısa dönem olacak. İnşallah dönüncede işler ciddiye binecek :116: Çevremde böyle uzun ilişkilerden sonra evlenenler hep büyük problemler yaşadı. Bana da iyi düşün diyorlar. Gerçi düşünecek bir şey yok ben çok mutluyum.
Sorun yaşayacağımızı sanmıyorum birbirimizden sıkılmak gibi falan yani. Hatta tam tersi birbirimizi tanıdığımız için daha uyumlu olacağımıza inanıyorum.
Bu konuda sizin fikirleriniz neler acaba?
Kızkardeşim in eşi de lise aşkıydı.8 yıl çıktılar. 12 yıldır da veliler. Aşklarına hayranım hala
4 sene çıktık 6 yıldırda evliyim hiçte sıkılmadım.eşimde benden sıkılmadı.insan sevdiğinden sıkılırmı.demek istediğim tamda bu. Kişiden kişiye değişir. birileri sıkılıp mutsuz oldu diye evlenmeyin uzun ilişki sıkıyor diyorlardı.
Halbuki eşim 10 yıl diye gururla anlatıyor herkese. Bende mutlu oluyorum o böyle yapınca.
10 yıl deyince duygulanıyor birde şapşik.![]()